• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Karbonat testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hayhatun

Deneyimli Anne 😍❤️ mom's
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.023
6.935
158
Bebeğimin cinsiyeti için karbonat testi yaptım kız bebek özelliği gösterdi ama doğrumu bilemiyoruz tabi... Bu gibi testlerle doğruya ulasan varmı :anne:

Bebeğimin cinsiyeti için karbonat testi yaptım kız bebek özelliği gösterdi ama doğrumu bilemiyoruz tabi... Bu gibi testlerle doğruya ulasan varmı :anne:
O nasıl bir test ya önce onu deseydin 😁 11haftalık hamilesin bana 11nci haftada cinsiyet söylediler
Cinsiyeti biliyorum şu an
Ver tarifi söyleyeyim doğru olup olmadığını :KK70:

O nasıl bir test ya önce onu deseydin 😁 11haftalık hamilesin bana 11nci haftada cinsiyet söylediler
Cinsiyeti biliyorum şu an
Ver tarifi söyleyeyim doğru olup olmadığını :KK70:
Aaa hayırlı olsun canım nedir cinsiyeti (: sabahki ilk idrarla Bi cam kabı yarım doldurursun. Sonra iki kaşık karbonatı içine döküosın eğer köpürürse reaksiyon okursa erkek dibinde kalır tortu gibi olursa kız dıolar :)

Aaa hayırlı olsun canım nedir cinsiyeti :-) sabahki ilk idrarla Bi cam kabı yarım doldurursun. Sonra iki kaşık karbonatı içine döküosın eğer köpürürse reaksiyon okursa erkek dibinde kalır tortu gibi olursa kız dıolar :)
Erkek canım 🙈
Cam olması şart mı kabın :))

Ben şeffaf plastik bardağa yapmıştım. Üstte biraz köpük olmuştu. Erkek o zaman dedim. Ama kızım oldu 😂. Bir arkadaşım da yaptı hiç ama hiç köpürmedi. Fotoğraf atmış hatta bende gördüm hiç köpük yoktu. Erkek doğurdu. 😂

Back
X