Doğuma Hazırlık Karbonat testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hayhatun

Deneyimli Anne 😍❤️ mom's
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.023
6.935
158
Bebeğimin cinsiyeti için karbonat testi yaptım kız bebek özelliği gösterdi ama doğrumu bilemiyoruz tabi... Bu gibi testlerle doğruya ulasan varmı :anne:

Bebeğimin cinsiyeti için karbonat testi yaptım kız bebek özelliği gösterdi ama doğrumu bilemiyoruz tabi... Bu gibi testlerle doğruya ulasan varmı :anne:
O nasıl bir test ya önce onu deseydin 😁 11haftalık hamilesin bana 11nci haftada cinsiyet söylediler
Cinsiyeti biliyorum şu an
Ver tarifi söyleyeyim doğru olup olmadığını :KK70:

O nasıl bir test ya önce onu deseydin 😁 11haftalık hamilesin bana 11nci haftada cinsiyet söylediler
Cinsiyeti biliyorum şu an
Ver tarifi söyleyeyim doğru olup olmadığını :KK70:
Aaa hayırlı olsun canım nedir cinsiyeti (: sabahki ilk idrarla Bi cam kabı yarım doldurursun. Sonra iki kaşık karbonatı içine döküosın eğer köpürürse reaksiyon okursa erkek dibinde kalır tortu gibi olursa kız dıolar :)

Aaa hayırlı olsun canım nedir cinsiyeti :-) sabahki ilk idrarla Bi cam kabı yarım doldurursun. Sonra iki kaşık karbonatı içine döküosın eğer köpürürse reaksiyon okursa erkek dibinde kalır tortu gibi olursa kız dıolar :)
Erkek canım 🙈
Cam olması şart mı kabın :))

Ben şeffaf plastik bardağa yapmıştım. Üstte biraz köpük olmuştu. Erkek o zaman dedim. Ama kızım oldu 😂. Bir arkadaşım da yaptı hiç ama hiç köpürmedi. Fotoğraf atmış hatta bende gördüm hiç köpük yoktu. Erkek doğurdu. 😂

Back
X