Tabi haklilik payiniz var ama bunun uzerine hamile kalan war o ay icinde aklima takilan o olduHer duyduğunuza güvenmeyin derim..dr lar kayganlaştırıcı jel bile önermezken viks gibi yakıcı kimyasal bir maddeyi vajinaya asla değdirmeyin vajinanın kimyasını da bozarsınız bu sefer spermler girdiği anda ölür alın başınıza derdi.. doktorunuzun dediklerinden ayrılmamanızı tavsiye ederim herşeyi doğal akışına bırakın
Adetinin 3. Gununde Bir Keetle sicak suyu kovaya bosaltip icine 1 yemek kasigi karbonat ve 1 yemek kasigi viks atip karistirip buharina oturuyorsun dikkat et sicak suya degdirme kendini yakar cunkuNasıl oluyo Can'ım bu kür
Hayir benceHamile kalmak için illa ovulasyon haftasına denk getirmek gerekiyormu kizlar
Çünkü ovulasyon o tarihe denk gelmiştir. Hamile kalmak için yumurtlama şart arkadaşlar lütfen biraz araştırınHayir bence
Cunku arkadasimin esi ,arkadasimin adetine 2 gun kala geldi askerden o gun iliski oldu ve hamile kaldi
Evet ama telefondaki hesaplayıcılar her kadın için doğru ovulasyon gününü hesaplayamaz kimi adetten hemen sonra yumurtlar kimi 1 hafta sonra kimi de beklenen adet tarihine yakınHamile kalmak için illa ovulasyon haftasına denk getirmek gerekiyormu kizlar
Benim adetim cok duzensiz 7 gun erken 4 gun gecÇünkü ovulasyon o tarihe denk gelmiştir. Hamile kalmak için yumurtlama şart arkadaşlar lütfen biraz araştırın
Gün aşirı iliski sart bence bu durumdaEvet ama telefondaki hesaplayıcılar her kadın için doğru ovulasyon gününü hesaplayamaz kimi adetten hemen sonra yumurtlar kimi 1 hafta sonra kimi de beklenen adet tarihine yakın
Olur etiketleyin beniArkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorsanız bir grubumuz var orada paylaşımlar yaparak herkes birbirine yardımcı oluyor ben dahil bir çok kişi hamile kaldık katılmak isterseniz etiketlerim sormak istedikleirnizi sorarsınız
Canım benim ben tek ilişkiyle hamile kaldım. Ovulasyon testi kullandım ve pozitifi gördüğüm gün yumurtlamış oluyorum sadece 1 ilişkiyle hamileyimGün aşirı iliski sart bence bu durumda
Yakıyı bi kere yaptıktan sonra en az 15gün aynı yere yakıyı koyamazsın paketinde yazar zaten bi zararı varki yapmayın bence kulaktan dolma şeylerle kendinize zarar verirsiniz Allah korusunAdetinin 3. Gununde Bir Keetle sicak suyu kovaya bosaltip icine 1 yemek kasigi karbonat ve 1 yemek kasigi viks atip karistirip buharina oturuyorsun dikkat et sicak suya degdirme kendini yakar cunku
10 dk o buharda oturup kalkip sirtini iyice sivazlatip yaki atiyorsun o yaki attigin gunu sayarak 3 gun kaliyor
3. Gun tekrar ayni islemi yapiyorsun yeni yaki atiyorsun
Oda 3 gun kaliyor
3. Gun dus alip yakiyi cikarip iliskiye giriyorsun
Iliskiye girdikten sonra yaklasik 1 saat kalkmiyorsun ayaklarini kaldiriyorsun canim ben denedim bu ay bakalim
Cok sevindim gercekten Allah sag salim kucagina almayi nasip etsinCanım benim ben tek ilişkiyle hamile kaldım. Ovulasyon testi kullandım ve pozitifi gördüğüm gün yumurtlamış oluyorum sadece 1 ilişkiyle hamileyim
Bir umut isteYakıyı bi kere yaptıktan sonra en az 15gün aynı yere yakıyı koyamazsın paketinde yazar zaten bi zararı varki yapmayın bence kulaktan dolma şeylerle kendinize zarar verirsiniz Allah korusun
Amin Allah razı olsun darısı başına canımCok sevindim gercekten Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Hangi marka test kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?