Bende alayim canim cok sagolasinAmin Allah razı olsun darısı başına canımN11 den laboquick test aldım 50 tane ama gerek kalmadı ilk ayımda hamile kaldım 10 tane kullanmıştım adetten hemen sonra başladım ve çizgi koyulaşmaya başlayınca günde 2 tane yaptım 14. Gün kopkoyu oldu ve tuttu sonrasında hiç ilişki olmadı ama bir çok kişi de 14,15,16 ilişki deneyerek tutturuyor
Dur sorayim bakalimBu kürü o grupta da sor bakalım kim bilir deneyen vardır belki..genelde duyduğum soğan kürü yapıyorlar
Can'ım beni etiketler misinArkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorsanız bir grubumuz var orada paylaşımlar yaparak herkes birbirine yardımcı oluyor ben dahil bir çok kişi hamile kaldık katılmak isterseniz etiketlerim sormak istedikleirnizi sorarsınız
bence kulaktan dolma şeyleri yapmayın. Vajinaya su dışında başka bir şey zararlıyken, viks buharı hiç mantıklı gelmiyor. Daha kötüye
Denedim amaa bakalim sonucu yazacagim size kizlar
Ekledim canım son adet tarihini belirtirsin grubaCan'ım beni etiketler misin
ayakları ne yönde toplayalımKızlar ilişkiye girin sonra ayakları toplayın 15 dk test ettik onayladikviks flan zarar verebilr
benide etiketler misin cnmArkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorsanız bir grubumuz var orada paylaşımlar yaparak herkes birbirine yardımcı oluyor ben dahil bir çok kişi hamile kaldık katılmak isterseniz etiketlerim sormak istedikleirnizi sorarsınız
Valla karnına doğru topla ben yaşlılarda n duymuş inanmamistim ama öyle sipermler yerlesiyormus cidden komik ama gercekayakları ne yönde toplayalım
Canım beni de etiketler misinEkledim canım son adet tarihini belirtirsin gruba
A daki gbi yatarken ayaklarını karnına doğru çek 15 dk fln öyle dur esin bosaldokan sonra
Ekledim canım bat ını belirt grubaArkadaşlar şu hamile kalmak isteyenler grubuna nasıl üye olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?