Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçektenmi Bendede öyle yapar o zaman çünkü midem çok hassasKızlar merhaba ben spor salonuna giderken ordaki biri karbonatlı su içti kısa sürede 3-4 kilo vermişti. Sonra ben de denedim o kadar rahatsız edici bi şekilde şiştim ki 3 kg aldım üstelik spor ve diyet yaptığım halde karnım midem taş gibi olmuştu. Doktor karbonat içtiğimi duyunca intihar etmek için mi diye sormuştu. Yani bende ters etki yaptı bütün vucudum dengesini şaşırdı ve o şişlik çok uzun süre gitmedi kilo vermem yavasladı hatta baya bi süre durdu kilo veremedim. Fakat bunla kilo verdiğini söyleyenler de var. Ya bünyeye göre değişiyor ya da psikolojik onlarınki bilmiyorum. Ama ben bin pişman olmuştum. Konuyu görünce söyleyeyim dedim ben uyarımı yaptım karar sizin sevgiler..
Gerçektenmi Bendede öyle yapar o zaman çünkü midem çok hassas
1.hafta sonunda sonucu yazarmısınız? TeşekkürlerBu karbonatla zayıflama konusunu ben de araştırıyorum kaç gündür.Facebook'ta bir doktorun paylaştığı bir yazı vardı.Bir kadın 18 kilo verdiğini söylüyordu açıkçası kadının adını Google yaptım gerçek mi fake mi diye bir şey bulamadım.
Çok fazla tutarsız bilgiler var kimi zayıfladığını kimi de etki etmediğini söylüyor.Bugün benim 2.günüm kullanmaya başlayalı.ilk gün tartılmadım o yüzden kilo verip vermediğimi bilmiyorum.Ama ertesi gün genel olarak karnımda bir süzülme hissettim :) bugün malum pazar inanılmaz yedim her zaman ki gibi.sabahtan beri toplamda 3 kez yarım çay kaşığını büyük bir bardak suya koyup içtim.Bir hafta deneyeceğim bakalım ne çıkacak.
Destekleyici olarak görüp çok fazla kullanmamalı diye düşünüyorum.Ben bu aralar hiç tutamıyorum sürekli yiyorum.Diet olayına başlamamı sağlayacak bir yöntem bulma çabasındayım.Herşey boğazı tutma da bitiyor hepimiz biliyoruz.
Teşekkür ederim :)Bilmiyorum canım inşallah olmaz ben sadece yaşadıklarımdan bahsettim sen kararını ver belki sende sorun olmaz ama bunu da bilerek dene
Sirkeli suyuda deneyeceğim :)karbonatli su yerine limonlu, sirkeli su da iciyorlar, ama midesi rahatsiz olanlara tavsiye edilmiyor, 1 litre suya ne kadar karbonat attiniz, miktari onemli cunku
Bacaklar nasıl erir?Normal su iç ve spor yap. Sporsuz egzersizsiz kilo ve yağlar erimez. Yağlar kardiyo ile erir. Su içmek metabolizmayı hızlandırır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mavilimyesilim-ile-zayiflama.787015/Bacaklar nasıl erir?
Teşekkürler :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mavilimyesilim-ile-zayiflama.787015/
Videoları izle beğendiğini yapmaya başla :)
Yazarım tabii.Sabah kalktım tartıya çıkıp baktım bir önceki günün aynısı kilom şok oldum.Dün o kadar yedim ki midem ağrıyordu yatarkenEn az bir kilo normalde artarım böyle geçirdiğim pazar sonrası bünyem çok çabuk yağ depolar sağolsun.1.hafta sonunda sonucu yazarmısınız? Teşekkürler
Süpermiş ya inşallah böyle devam eder istediğiniz kiloya ulaşırsınız :)Yazarım tabii.Sabah kalktım tartıya çıkıp baktım bir önceki günün aynısı kilom şok oldum.Dün o kadar yedim ki midem ağrıyordu yatarkenEn az bir kilo normalde artarım böyle geçirdiğim pazar sonrası bünyem çok çabuk yağ depolar sağolsun.
Sanırım maydonoz gibi su atıcı görevi yapıyor karbonat.
Hadi ya çok kararsız kalıyorumöncelikle kolay gelsin :) ben geçen sene bir sure karbonatlı suyu denedim ilk iki hafta 3 4 kilo verdim abur cuburu da keserek ama sonrasında kilo vermem durdu anladığım kadarıyla su atmama yaradı karbonatlı su ödem attım o iki hafta. Yağ yakımına pek bir faydası olmadı anlayacağınız
Hadi ya çok kararsız kalıyorum