- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
bende yapabilirm aslndaBeklemek cok zor yaa . Baska bi topikte bibarkadas 1 hafta varnis bi batma hissediyinus ecz testi yapmis cift cizgi daha 1 hafta varken . Ben cesaret edemem elim ayagim bosaliyo sanki test yaparken sanki o an yasamiyorum
Bende cok oynadim 3gun dugundu kesin gelinde ne fittirik sen gece girursun demislerdirolblir düğün çok güzel geçmisti oynamıyı cok severm hiç otrmadıydımhalaylar harıç
Yapma canim yaa en azindan normal adet gunun gelsinbende yapabilirm aslndaama korkuorm ya negatifi görrsem die
Coxuklar hep gelinligimle oynadı halayda popomda bi el bakiyorum cocukolblir düğün çok güzel geçmisti oynamıyı cok severm hiç otrmadıydımhalaylar harıç
karbonattan hamilelik testi yapanlar varmışdenesek mi acaba
benimde duağıma bastılar hep basıma tuttrmustu kuafrum altnı kabarttı arkayı yere kadar iniyodu :) arada bi baım geri cekılıdu arkadan basıolarmıs meğer elim kafamda oynadığım doğrudurCoxuklar hep gelinligimle oynadı halayda popomda bi el bakiyorum cocukgozlerimle korkuttum
Ya bak yine aklima dusuruyosun karbonatiAaaa hic duymadim. Olurmu oyle seyy
benimde duağıma bastılar hep basıma tuttrmustu kuafrum altnı kabarttı arkayı yere kadar iniyodu :) arada bi baım geri cekılıdu arkadan basıolarmıs meğer elim kafamda oynadığım doğrudur
bi gün giy esine süpriz yap canım :BGelinligi mi giymek istiyirum ama yardimsiz giyemem kiii. Biz ilk gece oteldeydik balayi odasi. Evime gelinlikle giremedim icimde ukte kaldi
Canim ters lale dediya igneden sonra agri olur normal diye catladigi icin agri oluyor bence.. pzt kadar adet olmazsan test yaparmisinbu mevsimle soba yaktk elektrkli onla ısındı ayaklarm kasklarm batıo canm resmen.. senin yumurta büyür yumurta ağrı yapar ama benim iğnede oldum anlamıorm nedenini
kayıplardaTers lale nerdesin dostum
pazrtsi değilde persmbe yapmayı düşünüorm...Canim ters lale dediya igneden sonra agri olur normal diye catladigi icin agri oluyor bence.. pzt kadar adet olmazsan test yaparmisin
Bu perşembe mi cnmpazrtsi değilde persmbe yapmayı düşünüorm...
k cnm haftya.. merktan çatlamasam tabi o zamanan kadar..Bu perşembe mi cnm
Senke birlikte bizde catlariz cnim. Göğüs agrin acin falan varmıyo
k cnm haftya.. merktan çatlamasam tabi o zamanan kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?