karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Bu arada canim o bahsettigim arkadasimin bir tane oğlu var ayy cokk tatli bir gorseniz. Okadar israr ediyirum dr bile gitmiyor . Burayada uye olmaz yani

yarın bizim test günü bakalım nolcak :KK43: adamdan önce ben stres yapıom anasını satıyım :KK70: stres=benn resmen yaani... :KK43:
Ayyy jadi hayırlı sonuclar insallah canim. Valla bende xok korkuykrum kotu cikarsa diye.dun geldi surati bes karış ben yaptirmak istemiyorum utanirim ben diyo. Bende huysuzlandim ikna oldu :KK30::KK73:

Ayyy jadi hayırlı sonuclar insallah canim. Valla bende xok korkuykrum kotu cikarsa diye.dun geldi surati bes karış ben yaptirmak istemiyorum utanirim ben diyo. Bende huysuzlandim ikna oldu :KK30::KK73:
bana da surak yapıo stresliyim ben dio kendi kendine düşünüyo öle.. aman versinlerde hayırlısıyla sonuclarımızı görürürz tedavi çizgimiz belli olur en azından :KK66: hem biz her ay stres yaşıoz onlarınki bi seferlik azcık eziyet etmek lazım :KK70: ama kıyılmazlar ki :KK70:

Valla keske böyle bi imkanda olsa ne guzel olurdu :KK19:.esim cok seviyo hamur isi ona yaptim test yaotirmaktan vazgecmesin diye :KK53:
vallla bende akşama güzel bi yemek yaparım artık :KK70: işten çıkcamda eve gitcem yemek yetiştircem dee :KK43: en iyisi sensin valla eşimin kazancı tek yetse bende çalısmıcam da iste.. hayat sartları.. :KK43:

vallla bende akşama güzel bi yemek yaparım artık :KK70: işten çıkcamda eve gitcem yemek yetiştircem dee :KK43: en iyisi sensin valla eşimin kazancı tek yetse bende çalısmıcam da iste.. hayat sartları.. :KK43:
Olsun canim calismak her zeman icin iyidir.bende keske calissam diyorum. Sen ne is yapiyosun cnm zormu isin? Ama evliyken hic calismadim zorlanırim heralde o_Oo_O

bana da surak yapıo stresliyim ben dio kendi kendine düşünüyo öle.. aman versinlerde hayırlısıyla sonuclarımızı görürürz tedavi çizgimiz belli olur en azından :KK66: hem biz her ay stres yaşıoz onlarınki bi seferlik azcık eziyet etmek lazım :KK70: ama kıyılmazlar ki :KK70:
Sanki canlarimi aciyacak simdi burda konusmak istemiyorum :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:.bende tahlil verde milletin gozu yakisikli sperm gorsun dedim :KK45:.heee tabi tabi diyor:KK45:. Valla biz neler yedik ictik her ay kan hormon o hastanede sira beklemek bile omur yiyo dr laf anlatmak en cok biz uğraşıyoruz. Tek onlarda bisey cikmasinda napalim :KK16:

X