- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
nefes almamız ne zaman yasaklanacak acaba.
bu fetvayı beklemekteyim bu aralar..
Kardan adamın neresi cinsellik yahu. Hadi onu geçtim lükslüğü nerede onu hiiiç anlamadım. Parayla mı kar?
cinsellik üstte karikatürde işlenmiş galibaKardan adamın neresi cinsellik yahu. Hadi onu geçtim lükslüğü nerede onu hiiiç anlamadım. Parayla mı kar?
Aboooowww.. Kardan adamla kardan kadin elele tutusmuslar, basimiza tas yagacak...
şirinliğe bakın.bu sene çok güzel kardan adamlar yapıldı.
arabistanda parayla galiba
cinsellik üstte karikatürde işlenmiş galiba
sonracıma her yere kar yağmıyor ya,yağmayan yerler için kar yağması lüks sayılıyor zannımca,başka açıklama bulamadım
Kıskanmis demekki2 yildir suudi arabistandayim hic kar yagdigini gormedim onu gectim yagmur bile grmdm…
Hic kar yagmayan bir yerde bu adam bunu nasil diyebbiliyor yaa..
Bunun havucu var kömürü var süpürgesi atkisi derken baya bir lüks oluyor :)"Müslümanları cinselliğe ve lükse sürükleyeceğini öne sürdü."
Müsadenizle bir gülmem lazım
Hadi Kardan Adama şehvetle bakacak kadar gözü dönmüş insanlar olduğumuzu farz ediyorum, lükse nasıl sürüklüyormuş
Ya Kardan Adam en gariban eğlence şeklidir, bir kere eriyor, göz ağız burun havuç ve kömürden yapılıyor, hiçbirşey bulamazsan çubuk tıkıyorsun
"Müslümanları cinselliğe ve lükse sürükleyeceğini öne sürdü."
Müsadenizle bir gülmem lazım
Hadi Kardan Adama şehvetle bakacak kadar gözü dönmüş insanlar olduğumuzu farz ediyorum, lükse nasıl sürüklüyormuş
Ya Kardan Adam en gariban eğlence şeklidir, bir kere eriyor, göz ağız burun havuç ve kömürden yapılıyor, hiçbirşey bulamazsan çubuk tıkıyorsun
Bunun havucu var kömürü var süpürgesi atkisi derken baya bir lüks oluyor :)
Ay boşver sen kuzum mis gibi dinimiz var, herkese kulak vermemek lazım, gülüp geçeceğiz yok başka çaresiAhahaha mune abla, ne demisler kisi kendinden bilir isi(sanirim o soz farkliydi) neyse dinimden soguttular beni herseye yasak geldi rahat bir dine gecmem lazim ahahahahaha:) ))
Herseye yasak geldi abla parasi biten konusuyor.,vallahi uzerimizde baski hissediyorum artik ..Bak düşününce hak verdim meryem, kar yağınca kömür fiyatları artıyor, sebze fiyatları da uçtu, şimdi sen kalk onca para verdiğin kömürle havucu kardan adama kullan
Midye topiğindeki yazını alıntılayacaktım, burdaymış kısmet, son sözüne çatladım gülmekten
Ay boşver sen kuzum mis gibi dinimiz var, herkese kulak vermemek lazım, gülüp geçeceğiz yok başka çaresi
Ahahaha:) )Bunun havucu var kömürü var süpürgesi atkisi derken baya bir lüks oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?