Kardeim dmanm m?

üzülme cnm ya tam deli çağı şimdi..
bi kaç seneye anlar kıymetini..
ay benmde 2 kızım var bazen düşman gibi davranıyorlar birbirlerine,
çok üzülüyorum bu duruma annenizde farkındaysa eminim oda çok üzülüyordur ..

valla biz de ablamla cok kavga eder birbirimize gireriz ama o bilir ki benim canim kanimdir ben de bilirim ki onun icin oyleyimdir.
aklinize konunun basligi dahi gelmisse bana kalirsa kardesinizden cok sizin olgun davranmaniz gerekir.
surekli bir ilgi alaka bir oncelik bekliyor olmaniz onda ters tepmis ki bu cok normal.
bana kalirsa biraz beklentinizi azaltin.

kardeş kardeşin düşmanı olmaz,sadece evlenince birbirinizin kıymetini anlarsınız......

Kardeşim farkında bile değilki ona kızdığımı,ters tepmesi imkansız çünkü ona hiçbir tepki vermiyorum.ondan çok bi beklentim yok benim hatta diğer kardeşler gibi sarılıp öpmeyiz bile birbirimizi.yaşıda 15 değilki artık koca kız yani.makyaj malzemelerini aldıklarını kaçırıp saklaması normalmi sizce benim bütün eşyalarım ortadayken.bence bunları düşünmem beklenti içerisinde olduğumdan değil,anormal davranışlarını görmemezlikten gelemememdendir.

Son düzenleme:
yahu ben kardesinin davranislarina normal demedim ama neticede seni kesinlikle dusman gordugunu sanmiyorum en fazla bir kiskanma ikinci kiz kardes olmasindan kaynakli bi ofke vardir o kadar.
ama siz dusman demissiniz ona takildim ben bunun lafi bile hos degil.
ona tepki vermiyorum demissiniz ama illaki verirsiniz.. fikriniz ne ise davranisiniz da odur bana kalirsa.
ya sizi hic begenmiyor sizinle hicbirsey paylasmak istemiyor ki bu da olabilir hos birsey olmasa da kardesler arasinda ya da onu cok kiracak bir davranista buluundunuz bundan dolayi sizinle yakin olmak paylasimda olmak istemiyor,. bu olay 2-3 yillik degildir belki taaa cocukluktan kalma birseydir.. iyi dusunun, kimse sebepsiz kotu davranmaz bence.

birçok sebebi olabilir elbet,sebep kötü bir davranışa maruz kalıpta verilen tepkiler olsaydı emin olun buraya konu açıpta sebep aramazdım.ben kıskançlık olduğunu düşünüorum birçok arkadaşımın düşündüğü gibi.ama daha farklı fikirler okuduğumda bakış açım dahada genişliyo.ama anlayamadım ben bu durumu bilmiyorum bilemedimbenneyaptımki
Fikirleriniz ve zaman ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim adalayda

Son düzenleme:
Düşmanlık ne demek abartma canım kardeşin 19 yaşındaymış daha ergenlik geçiriyor kız kıskanıyor olabilir seni normal.Sen biraz daha alttan almaya çalış düzelir zamanla.

bende yazıyım dedim benimde ablam var hatta bizde aynı senin anlattığın gibiydik arkadaş gibi ama kavga fln ederdk yok yapmam derdm o bana verirdi herşeyini ben vermeye tereddüt eder bi kavga cıkarırdım snradan tabi pişman olurdum sonra ablam sözlendiği akşam odama kapanıp ağladığımı hatırlıyorum evlendiği düğün günü daha düğün başı nasıl ağlıyorum millet beni dışarı cıkardı o bana sarılıo ben ona vedalaşırken felan şimdi 2 gün aramasın msj atıyorum nie aramıyosun nerdesn gelsene die.. kardeşin yaptığı biras benimki gibi bende çoçukluk yapıyodum anlamadan snradan üzülür ama seni çok seviyodur emin. ol..

selam
ya düsmanlik felan degil kiskanclikta degil
ama bizde öyleydik bacilarimla
ama evlendik her birimiz bir yana dagildik
ve simdi birbirimizi arar olduk
keske diyoruz ama artik cok gec
bence konus kardesinle nedir sorunun de
ilerde üzülmeyelim de
ne bilim onun senin icin önemli oldugunu göster
saglicakla kal

Tipik kız kardeş durumları..

Çok normal..Hem de çok çok normal..

Üzerinde durma..kafaya takma..Herkesin huyu farklı..

Ama ablası kardeşin hala cevresinin önemli oldugunu sandıgı dönemde. Neden seni sevmesin. sen hep onun yanıbasındasın. arkadasları kacar gider ama. o su anda böyle görüyor.
hele bi seni kaybetme korkusu yasasın sen gör bak kıcından ayrılmaz kaydirigubbakcemile5

ben ablamın gıcık,soguk, kız kardesiyim bu arada. keşke onu özlemem için aramıza bu kadar mesafe girmemiş olsaydı diyorum simdilerde. keşke kalplerimiz bu kadar kırgın olmasaydı birbirine.
keşke bütün derdimiz onun yeni aldıgı makyaj malzemelerine parmak atarak içine etmem olsaydı

çaktırmadan ergenlik döneminde kardeşiniz normal arkadaşlarını sizden önce görmesi, 2 seneye düzelir merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…