kardeş kardeşe düşman olur mu yahu abartmayın
ufak tefek şeyler söylediğiniz gibi
belkide kıskanıyordur bi sebepten dolayı
her kız kardeşin arasında olabiliyor zaman zaman
bizde iki kız kardeşiz bende bazen ablama üff abla şimdi gelemem bakamam diyorum
ama asla düşmanlık beslemiyorum
acaba bazı şeyleri abartıyor olabilirmisiniz
mesela kıyafet aldığınızda gözüne sokar gibi bak bak deyip hava atıyormusunuz
yada bunun gibi bi sürü şey
elbette böyle davranmasının sebebinin kıskançlık olduğu gibi
sizin bazı davranışlarınızdan da kaynaklanıyor olabilir.
konu baslıgı cok yanlıs.kardesim düsmanım mı ne demek ya gercekten cok cok yanlıs..kardesten düsman olur mu hiç.nolursa olsun aynı kandansınız..anlattıgın sorunlar tüm kardesler arasında olabilecek seyler.sürekli kardesinin hatalarını yazmışsın.tek taraflı düsünme.ablasın sen ona daima yakın ol.eğer uzaklasırsan aranıza dahada mesafe girer.aranızda 4 yas var ama 4 yas deyip gecme.4 sene insana cok olgunluk katar.daha 19 yasında basında kavak yelleri..biraz daha anlamaya calıs onu..
genelde kardeşler arsında olur bu tür şeyler.o ergenlikte şu an ,seni de içten içe kıskanıyor olabilir,idare et.
Bir candan,bir kandan bahsediyorsunuz ne demek düşman!!!
Benim en çok takıldığım yer burası oldu..
Evlendim 5 yıl oldu,kızkardeşlerimle benimde zamanında anlaşamadığım birbirimize girdiğimiz zamanlar oldu ama hiç bir zaman ona ben düşman müamelesi yada yakştırmasında bulnmadım.
Daha 19 yaşındaki bir genç kızdan bahsediyorsunuz,heleki bu yaşta kızlarımızın ne kadar çılgınca hareketlerde bulunduklarını az çok okuyor ve şahid oluyoruz..
Bence gayet normal bir kızkardeş ablasına kızgınlıkla manyak kelimeside kullanır,salak kelimesinide..
Sonuçta sizde iki kutup olabilirsiniz,keşke yine bekar olsam yine kardeşlerim yanımda olsa,yine benimle atışsalar,yine eşyalarımızı palaşamasak,yada sus yeter yatın nan desek birbirimize:gitme:
Bilmem anlatabiliyormuyum,sizde gün gelecek özleyeceksiniz,her hali ile kanınızı canınızı.
Bence düsman kelimesi yüzünden bu kadar yüklenmeyin..
Kardes bu tabiki o anlamda dememistir, kendisi bi abla olarak baksaniza nasil üzüldügüne..
Mecazi anlamda kullanilmis bir kelime...
Canim bence kardesine biraz zaman vermelisin ve üstüne bu kadar cok
düsmemelisin... Deli cagini henüz atlamadigindan hircin ve düsüncesizce
hareket ettigi apacik belli degil mi? Neden bu kadar hassas davraniyorsun..
Birde herhangi birseyi oldugu gibi kabullenmek canini daha az acitir bunu unutma..
canım hiç konuştunmu neden böyle yapıyosun davranıyosun diye.kadınların ergenliği erken başlar erken biter 19 yaş ergenliğin sonudur.arada olur böyle şeyler ama sürekli oluyosa bi sormak lazım bi derdimi var nedir bu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?