Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz zaten çoktan millete rezil olmadınız mı?
Dayılar, yengeler, kaynana….
Eşiniz hala gitmedimi eğitime?
Hani siz yanlız kalamazdınız vazmıgeçti?
E en son ayrılmamışmıydınız kaynananızın yanında karı koca birbirinize girip?
Kardeşleriniz de gayri ahlaki işler yapmıyor muydu geçinmek için? Ne ara bu kadar kıymete bindiler?
Ya ben şimdi çıtır değilimya gebe de değilim elin oğluda boğazımı sıkmadığı için sanırım anlayamıyorum böyle hayatları
Allah kurtarsın diyecem konu sahibinin o taraklarda da bezi yok
Kaynanamin doldurusu yüzünden eşim çenemi sıkınca bende ona saldirdim bogazimi sıktı birakti annesi ayırmaya calisti. Eşim el kaldrnca 360 derece döndü annesi.
Ya ben şimdi çıtır değilimya gebe de değilim elin oğluda boğazımı sıkmadığı için sanırım anlayamıyorum böyle hayatları
Sen hala boşanmadın mı ya bir de eşim eşim diyorsun. Hamile halinle boğazını sıkan canın 'eşin' seni gebertip bir köşeye atınca mı rahatlayacaksın? Canının kıymeti yok belli.
Anlamadım bari buradaki aklı selim bayanları rahat bırak siz zaten normal değilsiniz.