KARDEŞ KISKANÇLIĞI

Nazlarsln

SNNF'A♡
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
16
16
8
32
Merhaba hanımlar.
2 yasında bir kızım var ve sekiz gun once abla oldu, kardeşini seviyor lakin geceleri uyumuyor, yemek yemiyor ve aksi bir tavır içerisine giriyor. Yeni doğan oğluma verdiğim ilginin on katını kızıma veriyorum fakat faydasız. Oglumu emzirip uyutunca kızıma koşuyorum verdiğim ilgiyi yargılıyorum yetersiz mi kalıyor veyahut aralarında daha fazla mı yas olmalıydı acelecimi davrandık diye yardımcı olmanızı isterim lutfen..

merhaba canım
benimde 1 oğlum var 21 aylıkken kardeşi oldu şu anda 6 aylık kardeşi ilk zamanlarda hiç bişey yaşamadım her gelen bebeğe diil oğluma yönlendi hep onu sevdik artık bana anne kucağına al diyodu kardeşim diyodu bizdede 6 ay sonra şimdilerde uyuyan çocuğun yanına gidip yanında bide bağarma yaşı sanırm bağarıyo ağlatıyo kardeşini uyurken uyandırmaya çalışıyo birde yere yatırıyorum hareket etsin die mutfağa gittiğimde sahip çık kardeşine diyorum uzaktan izlediğimde bi sğre sonra üstüne basmaya başlıyo oda çocuk diyip geçiyorum :) dikkat etmekten başka yapacak birşey yok ama sana bişey söylimmi hiç yargılama kendini çünkü kızın ve benim oğlum çok şanslı ileride onların en iyi arkadaşı kardeşleri var şu zamanda kimsede olmayan şey herkes 1 tanede duruyo şanslı olduklarını düşün bunun rahatlığı ile yaşa :)

Benim de oğlum üc yaşında abi oldu, aradan yedi ay gecti hala deli gibi kıskanıyor, kardeşini severken boğacak nerdeyse, sıkıştırıp duruyor, ben de kendimde suc arıyorum ama küçüğüm de hic durmuyor, hep ilgi istiyor, ondan bağımsız olarak ilgilenemiyorum oğlumla, cok üzülüyorum, bir de gurbette olduğumuz için başka şansım da yok, hep benim üstümde ikisi de... Allah yardımcımız olsun....

Back
X