Kardeş mi, kalleş mi?

modexlxlxl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
6
1
1
26
Sürekli kavga edip durduğum benimle anlaşamayan bir kız grubuyla her gün aynı ortamdayım. Aramızda tatsızlık yaşandı tekrar ve kardeşim dostum dediğim hep benim yanımda duran arkadasım bugun bana:" bilirsin seni severim ama ne olursa olsun doğrunun yanında dururum" dedi. Kendi hatalarım yok demiyorum o kız grubuna karşı ama onların bana yaptıklarını hesaba bile katmıyorum. Dediklerini hep yutup duruşumu hep korudum ama sanırım yarın koruyamayacağım ve patlayacağım. En yakın dostum da bana böyle davranınca kime danışacağımı bilemedim kendimi burada buldum. Dostum dediğim kıza " sen böyle bir durumda olsan her halükarda yanında olurum en azından dışa yansıtmam hatan olsa çeker senle konuşurum" dedim. O da üste cıkmaya calıstı.yarın ne olursa olsun ister ben haklı çıkayım ister diğer o kız grubu haklı cıksın dostum dediğim kızın yanında durmalımıyım???

O kızlar sana ne yaptı? Asıl sorun nedir? Hiç birşey anlatmamışsın ki cevap verelim

Sorun şu ki ben bir şey bile yapmasam onlar hep bi tavırlıydı bana karşı. Ve sevgilimin içine düşüyorlardı. Geçen gün biz ayrılır ayrılmaz gidip öpmüş sarılmış ve bunu öğrenip barışınca hesap sordum diye olay cıkarıyorlar ben sevgilime hesap sormuştum oysaki. Daha sonra ilişkimi de bitirdim ama bu durumu uzatıp buraya getirdiler. Dostum dediğim kızda sanırım benden yana değil şuan

Back
X