- Konu Sahibi Belgisizamir
Konuyu bir an ben actim sandim ayni ikilemde bende gidip geliyorum kardeslik iliskisi kardeslerin karakteri ile ilgili sanirim yan i ileride nasil bir iliskiye sahip olacakları sizin yetiştirmenize de bagli ayrica onlarin yapilarina da bagli biz iki kardesiz kiz kardesim yapi olarak cok soguk biri evlenmeden once kismen benim çabalarımla ilerleyen bir ilişkimiz vardı simdi nerdeyse oda hiç kalmadi kendini cok severim ama aman aman bir kardeşlik bağımız yok. Esim 7 kardes hepsi biraz ben düşünceli o yüzden kardes baglari görünürde var ama hepsi birbirinin arkasindan kuyu kazıyor. Yani kardeslik iliskisini aman kardeşi olsun diye yapmak sacma geliyor bazen 10 kardesin de olsa yalniz kalabiliyorsun. Tek bir kizim var 3 yasinda evet tek cocuk zor surekli seninle bir seyler yapmak istiyor kardesiyle paylaşacağı zamani da seninle paylaşıyor. Sirf oyun arkadasi olmasi ve çocukluk yillarini kaliteli gecirmesi icin yapilabilir ama annenin gücü varsa. Calisiyorum guvenilir bir bakıcı bulmak bulunca devam etmek cocuk aglarken kapiyi cekip cikmak hepsi yıpratıcı surecler. Ev hanimi olsam düşünebilirdim belki ama anne çalışıyor ve surekli bir yardımcısı yoksa zor biraz 2 ve daha fazla cocuk