Kardeş sorunu

Geceleri uyumuyordu.Çok tuvalette banyoda duruyordu.Işte bazı varlıkların üzerine basmış sofralarına basmış falan dediler.Onlar musallat olmuş dediler.Dua su muska falan.ise yaramadı tabi.

Konunuz kapanmasin diye dini konulara girmeyelim.. Ben daha çok "annene babana karşı saygılı ol. Terbiyesizlik yapma. Yalnis yoldasin" demelerini beklerdim. Onlar konuşmaları ile sadece tetikler birseyleri öyle

Abiniz oralarda uyuşturucu bir madde ile tanışmış olabilir. O yüzden ilacı kullanmayı istemiyordur.
Gittiğiniz doktorlardan bunun için bir test yapmalarını isteyebilirsiniz.

Bir tanıdığımızin oğlu da Üniversite de arkadaş ortamında bu maddelerden birine başlamıştı o aklı başında, zeki çocuk ailesinden habersiz okuyorum diye ailesini kandırmıştı ve hala sorunlu hala sorumsuz. Üstüne çok iyi bir kizla evlendirdiler hayatı kıza zindan etti ..
Bunu düşündüm ben.Hatta kan testi icin randevu aldi sonra vazgeçti gitmedi.Kalbim sıkışıyor diyordu bi aralar doktor ilaç verdi kullanmamis.Ama ikna edemiyorum yok.Zorla goturemeyiz diyorlar

Konunuz kapanmasin diye dini konulara girmeyelim.. Ben daha çok "annene babana karşı saygılı ol. Terbiyesizlik yapma. Yalnis yoldasin" demelerini beklerdim. Onlar konuşmaları ile sadece tetikler birseyleri öyle
Sağolun.Belki onuda demislerdir.Çalıştığı isyerleride aynı şeyi söylemiş olacak ki birdaha hiç uğramadı.Cami hocaları soruyormuş okumuyor musun sen diye çocuk birdaha o camiye gitmiyor.Cami cami geziyor şehri.Hiçbirşey yapmıyor başka.

bizimki de aynı ne okula gitmek istiyor ne işe.

Ne olacak böyle nereye kadar? Ben ailem elden ayaktan düşünce dövüp paralarını almaya çalışırsa diye çekiniyorum.Diyorum kendinizi geleceğinizi düşünün diye ama maalesef
bizimki para falan anlamaz pek birşeyde istemez kimse ona karışmasın laf etmesin bütün gün pcde oyun oynasın.okula gitmiyor işe gir diyoruz ona da yanaşmıyor.asalak gibi yaşıyor.annem babam biz ölene kadar bakarız bizden sonrasıda tufan diyor.valla ben bakmam ne hali varsa görsün.mahkemede görüyorum uyuşturucu bağımlısı anne babanın parasını şiddet kullanarak alıyor.Allah hayırlı evlat versin herkese.

Benim erkek kardeşim böyle ne işe gitmek ister ne bişey yapmak. Bir ara dine kitaba sarmıştı ki hiç huyu değildir biz o zaman iyi bişeyler yapıyor sanıyorduk. Meğer şizofreni hastaları böyle dine kitaba çok sarılırlarmış. Zaten şizofreni olduğu ortaya çıktı. Bu öyle pat diye konulacak bir teşhiste değil. Belirtileri patlak vermeyince anlaşılmıyor. Bence iyi bir psikiyatristten destek alın.

Benim erkek kardeşim böyle ne işe gitmek ister ne bişey yapmak. Bir ara dine kitaba sarmıştı ki hiç huyu değildir biz o zaman iyi bişeyler yapıyor sanıyorduk. Meğer şizofreni hastaları böyle dine kitaba çok sarılırlarmış. Zaten şizofreni olduğu ortaya çıktı. Bu öyle pat diye konulacak bir teşhiste değil. Belirtileri patlak vermeyince anlaşılmıyor. Bence iyi bir psikiyatristten destek alın.
Odasından din kitapları firliyor.Gittiği yerede onları götürürdü çuval çuval.Test mi yapıyorlar nasıl anlaşıldı ?

bizimki para falan anlamaz pek birşeyde istemez kimse ona karışmasın laf etmesin bütün gün pcde oyun oynasın.okula gitmiyor işe gir diyoruz ona da yanaşmıyor.asalak gibi yaşıyor.annem babam biz ölene kadar bakarız bizden sonrasıda tufan diyor.valla ben bakmam ne hali varsa görsün.mahkemede görüyorum uyuşturucu bağımlısı anne babanın parasını şiddet kullanarak alıyor.Allah hayırlı evlat versin herkese.
Aynı bizimkiyle.Bende ayaklarım üzerinde durup iletişimi kesmeyi planlıyorum ama bakalım.

Odasından din kitapları firliyor.Gittiği yerede onları götürürdü çuval çuval.Test mi yapıyorlar nasıl anlaşıldı ?
Bizimki atak döneminde polis zoruyla hastaneye yatırıldı. Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde teşhis konuldu.

Aynı bizimkiyle.Bende ayaklarım üzerinde durup iletişimi kesmeyi planlıyorum ama bakalım.
tedaviyi reddeden biriyse yapacak birşey yok kendi yolunuza gidin.bizimki tedavi görüyor şuan zorla kabul etti.yoksa ayrı eve çıkacaktım.kimsenin kahrını çekmek için dünyaya gelmedim.

Ilk 2-3 sene sürekli evdeydi biriktirdi muhtemelen.Biz son 1-2 yıldır farkındayız olayın.Tamamen anlasilincaya kadarda babam para vermeye devam etmisti.Birde yazın çalıştırdik zorla.
Sadece şunu söyleyebilirim sakın evlenmesine önayak olmayın yinede çalışmaz isterse kendi çabalasın ailen kesin net bizden iş çıkmaz desin.

Vallahi kolay yolu bulmuş, imrendim.
Okul yok iş yok sorumluluk yok abiniz valla zor ölür dertsiz tasasız. Bizimde vardı çevremizde böyle bir tip hepimiz dedik vah vah ne kötü hayati bitti bilmem ne. Şuan gayette keyfi denk üzülen yıpranan hırpalanan bi şeyler olsun diye çabalayan hep yoruluyor. Bu tarz insanlar valla çok güzel hayat sürüyor. Azcik örselensinler olur o kadar tabi

Inanın annemde çok üzüldü nasıl oldu nasıl yaptı sok geçirdi.Hiç böyle bir kişiliği yoktu.Tamam tembeldi (ki bunda annemin payı var) ama eğitime önem verirdi.Genel kültürü iyidir.Iyi bölüm kazandı dersleri başarılıydı.Uzak tutsam nasıl tutayim bilemiyorum.Anneannesine yatıyor evde yatmıyor kafası dönüyormuş.Çunku ev yuksek katli.Öğleye kadar uyuyor yemek yemeye geliyor.Sonra sürekli cami peşinde.Tepki almaktan çekindiğim için yazamadim.Tam bir comara dönüştü.Mesela geçen ay şöyle bir olay oldu.Haber izliyorduk dedi ki bebeklerini bakıcıya bırakan anneleri huzurevine bırakmak lazım yaslaninca dedi.Annem bakıcıya bırakmış onu bakicilarda büyümüş belli yaşa kadar.Annem mutfaktaydi duymadı.Ben karşılık verdim iyi hoşta babam arkamda durmadı.Daha doğrusu kavga çıksın istemedi.Boşver konussun dursun yok say dedi . Her aksam yemeği böyle artık.Kavga çıkacak diye diken üstündeyiz ki bu yasa kadar ailemde kavga nedir bilmezdik.Hiç gormedim anne babamda.
Fatkettinmi kardeşinin içinde aile sevgisi eksik kalmış gibi eğer anneniz çocukken bakıcıya bıraktığı için bakıcıya bırakan annelere öfkeli

Onu bizde dusunduk arastirdik tarikata falan mi uye oldu bulamadik.Kesinlikle kafası yıkanmış ama nedenini bulamıyoruz.Ayrıca zaman ayırıp fikir belirttiğiniz içinde teşekkür ederim
Üniversitede böyle tuzaklara düşürmeye çalışıyorlar acaba onlaramı yakınlaştı

Back
X