Arkadaşlar merhaba . 1 senedir beni derinden üzen bir olayı paylaşıcam ve önerilerinizi bekliyorum . Kız Kardeşimle aramda 2 yaş var. Bu seneye kadar iyi anlaştığımı zannettiğim kardeşim bu sene çok değişti . Ben öğretmenim görev yerimden ailemin yanına geldiğimde bir an afalladım. Sürekli mesaj atıp ilgilenen kardeşim bir anda yüzüme bakmıyor benimle muhatap olmuyor ,daha bu seneye kadar anne babamızdan nefret ediyordu akrabalar umrunda değildi görseniz hepsi ile kanka olmuş ,anne babam soğuk davranıyor daha doğrusu ona bi ilgiler bi ilgiler ben yokmuşum gibi davranıyor herkes . Akrabalar hep beni arardı gurbette olmamın da etkisi ,şimdi onu arıyorlar onlarla kanka gibi nasıl samimi olmuş bi görseniz. Anne babama bi ilgiler hiç yapmadığı şeyleri yapıyor onları bir an olsun yalnız bırakmıyor . Geçen senelerde ben eve gelicem diye babam annem hazırlık yapardı şimdi hiç hazırlık yok aksine onun sevdiği yemekler yapılıyor . Kardeşim atanamadı işsiz ve kafasında egzama var ailem ondan onun üzerine düştüklerini söylüyor ama ben çok bozuluyorum . Araba aldım bu sene . Beni kutlamadı ama ailemin yanında çok sevinmiş gibi yapıyor oynuyor yani . Bunu ailemle konuştum bana farklı davranıyorsunuz dedim kardeşini kıskanma dediler onunla konuştum sen kafanda kuruyorsun ben hepinizden bıktım diyor . Aileme sürekli yalakalık yapıyor aslında herkese diyorum ya hiç yaptığı bir şey değildi. Ben de ne söylersem moralimi bozacak aşağı çekecek yorumlar yapıyor özgüvenim düştü onun yüzünden, ben de ister istemez haksızlığa uğradığım için tepkiler veriyorum bu sefer itici karşılanıyır tepkilerim. Ailemi manipüle ediyor .bana beni kıskandığı için böyle davranıyor gibi geliyor ama çok üzülüyorum çünkü ben o kıskanmasın diye harçlıksız bırakmam kendime aldığımdan ona da alırım . Şimdi ondan nefret ediyorum resmen ailemin benden nefret etmesine sebep oldu . Sizce ne yapmalıyım ?