Aynen haklisin bu zamanda çok bencil oldu insanlarben sunu soyliyim size 1 dayisi var cocuklarimin olmaz olsun oyle kardes asla aramaz konusmayiz saygisiz terbiyesiz bir tip bana esime kardeslerime ne saygisizliklar yapti sirf esi cocugu var doye ses etmedik amca teyze olcak doye cocuk yapilmaz duygusal yaklasmayin geceleri kalkicak sizsiniz buyutucek sizsiniz kolay degil herkeste muhtesem kardeş falan olmuyor iste net bir örnek
Teşekkür ederimAltı teyzem iki dayım amcam halam hepsi var,ayy var da ne olmuş yani,bi anlamı mı var,çok mu duygusalsınız acaba amcam yok ühüü diyeni hiç görmedim,ki psikologum insanlar ne var ne yok dökerler görüşmelerde,bi de çok kötü yerden vurdu diyorsunuz çok tatlısınız ya
yani herkeste oyle aman aman muhtesem dayi amca teyze degil inanin esiniz akliniza girmeye calisiyor ama cocuklariniz buyuduyse hic cocuk olayina girmeyin kendi hayatiniza bakin birazdaAynen haklisin bu zamanda çok bencil oldu insanlar
Öyle tabi birde benimkilerin arası bir yaş tahmin edersiniz o dönemi neyse atlattık şükür .Birde ben yeni yeni evliliğimi anlıyorum.Esimle daha iyi birbirimize vakit ayirabiliyoruz.Kendime vakit ayırabiliyorum en önemlisi.yani herkeste oyle aman aman muhtesem dayi amca teyze degil inanin esiniz akliniza girmeye calisiyor ama cocuklariniz buyuduyse hic cocuk olayina girmeyin kendi hayatiniza bakin birazda
Aynen haklisin bu zamanda çok bencil oldu insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?