Kardes

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Selam arkadaslar
Kafama takıldı geçenler eşimle konusmustuk işte kalabalık bir aile olmak güzeldir falan eşim bayağı bayağı dört beş tane çocuk istiyorum diyor.Bende iki tane yeter hemde büyüdüler artik diyorum.
Yok işte ilerde güzel olurmuş büyük aile olmak falan bende seviyorum büyük aileleri ama emin değilim .
Sizin fikirleriniz nedir bu konuda merak ettim

esiniz aktif bi şekilde yardim ediyor mu siz.istiyor musunuz valla hayallerde guzelde yeni nesil bebeleri cok zor 2 tane kuzum var vallahi 4 5 taneye bedeller daha simdi oturdum desem sabah 6 aksam bu vakit mesai kesiyorum haliyle zor 4 5 cocuk ama tabi ki en önemlisi karar sizin

İlk çocuğum beş buçuk yaşında ikinciye iki aydır karar verdik,eşime zamanında çok çocuk baktırmışım ki “ hazır değilim “ diye dolandı ortalarda yıllardır,velhasıl bizim toto yemez kalabalık aileyi
Eşiniz çocuk bakımında aktif rol alıyorsa söyledikleri ciddiye alınabilir yok değilse hı hı der geçerdim

Son düzenleme:
Bakacak olan sizsiniz biz ne desek boş yani bana göre tek çocuk ideal :) :)
kesinlikle tek cocuk ideal diyordum amma ne oldu buyuk konustum sanirim simdi 2 yasinda bir atom karincam var Allahim yere göğe sığmıyor bi bakiyorum ablayla.kavga ediyorlar birde bakiyorum sarilip oynuyorlar offf ne biliyim cok karisik iste annelik cilginca birsey sanirim icim sismis bu konu sayesinde yazmis oldum

Eşinizin size ne kadar destek olacağına ve sizin bunu kaldırabilme gücünüze bagli

Kimsenin 4-5 çocuğa bakacak kadar enerjisi ve hepsine eşit derecede verebilecek kadar ilgi ve sevgisi olabileceğini sanmıyorum.

Maddi güç bir yere kadar.

Bir tana çocuğu bile layıkıyla yetiştirmek yeterince zorken.

Benimde sonum öyle olacak yakındır bu kadar büyük konuşmanın bedeli olacak yani :) :)

Allah bağışlasın yavrularinizi eşim yardım eder yalan söylemeyim ama ne kadar da yardım etse bütün yük bizlerde.Acikcasi itiraf ediyorum ben doğum ve lohusalıktan çok korkuyorum.

Benimde sonum öyle olacak yakındır bu kadar büyük konuşmanın bedeli olacak yani :) :)
olacaktir hic sorma neyi buyuk konustuysam oyle bir yedim ki asla bir anda evlenmem dedim 4 ayda evlendim hic annelik bana gore degil ne bebegi en az 1 sene dedim senesinde bebe elimdeydi yani liste uzar gider o yuzden artik kim ne derse buyuk bir sükût içinde dinliyorum buyuk konusmanin sonu ben iste bu arada olurda bur bebis daha gelirse seninde dilinden dolayi ilk zamanlar zor geciyor ama sonra ne biliyim kardes olup gidiyorlar iste ama 2 candir iyidir daha fazlasini Rabbim isteyene versin

5 tane olup kalabalık olmasındansa 2 tane olsun her imkanı sağlayabilelim diye düşünenlerdeniz biz. Her istediği olsun şımartalım anlamında değil, maddi olarak kafamız rahat olsun ki evin içinde saçma huzursuzluk yaşayıp çocuklara yansıtmayalım. Bakabilecekseniz yapın yani :)

Allah bağışlasın yavrularinizi eşim yardım eder yalan söylemeyim ama ne kadar da yardım etse bütün yük bizlerde.Acikcasi itiraf ediyorum ben doğum ve lohusalıktan çok korkuyorum.
o zaman hayal kursun esiniz hic dokunmayin ama hayalde kalsin cunku gercekten zor hele ki devir cok kotu pislik kol geziyo inan cocuklarimiz korumak dahi bir mesele o yuzden istemiyorsaniz kesin bir dille bunu belirtin

Öyle romantik duygularla verilmez bu karar. Parasal durumunuz yeticek mi. çocuğun eğitimi gelişimi için yeterli vasıflara sahip misiniz 2 çocuktan sonra? Tamam çocuk diyoruz da onca annenin itiraf edemediği şey bazen çocukların yük veya ayakbagi olduğudur. İyi dusunun

Oğlum istiyor bir illa bir erkek kardeşim olsun diyor :) ama ne bileyim ben çok kararsız kaldım aynı imkanları sunamazsam diye çok tedirginim eşit şartlar altında büyümeliler

Kendimden emin olamıyorum ya eşim beni çok kötü yerden vurdu mesala işte ilerde çocuklar amca teyze olmak isterlermiş. Mesala özellikle kızımızın bir kiz kardeşi olması onun için çok iyi olur diyor bunları bende biliyorum ama işte emin olamiyorum

Oğlum istiyor bir illa bir erkek kardeşim olsun diyor :) ama ne bileyim ben çok kararsız kaldım aynı imkanları sunamazsam diye çok tedirginim eşit şartlar altında büyümeliler
yok hic o sulara girme derim ben ne manyakca seyler dusundum ama hic biri olmadi kizim cik zor bir cocuktu kardesini asiri seviyor ama görsen kardes yapasin gelir neyse esit sart ne biliyormusun bolca sabir hosgoru sevmek ve guzel bir ahlak insallah vermek gerisi inan halloluyor benim oglum dogdugunda borc icindeydik hala oyle ama napiyorum pazardan da aliyorum markada indirim yakalayinca sen bildiklerini ogret gerisi icin hic kaygi cekme halloluyor cok hesap yapıyoruz oda bizi yoruyor

ben sunu soyliyim size 1 dayisi var cocuklarimin olmaz olsun oyle kardes asla aramaz konusmayiz saygisiz terbiyesiz bir tip bana esime kardeslerime ne saygisizliklar yapti sirf esi cocugu var doye ses etmedik amca teyze olcak doye cocuk yapilmaz duygusal yaklasmayin geceleri kalkicak sizsiniz buyutucek sizsiniz kolay degil herkeste muhtesem kardeş falan olmuyor iste net bir örnek

Altı teyzem iki dayım amcam halam hepsi var,ayy var da ne olmuş yani,bi anlamı mı var,çok mu duygusalsınız acaba amcam yok ühüü diyeni hiç görmedim,ki psikologum insanlar ne var ne yok dökerler görüşmelerde,bi de çok kötü yerden vurdu diyorsunuz çok tatlısınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…