Nişan kardeşceğizimin bohçası :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kardesini tebrik ederim hayirli olsun :) Bizim nisanimiz o kadar aceleye geldi ki nisan bohcalarimizin süslerini bitiremedik o yüzden biraz üzülmüstüm ama sonradan fotograf cekmek icin kurdelelerle süsleyip cekmistik hepsini :)

Kardesini tebrik ederim hayirli olsun :) Bizim nisanimiz o kadar aceleye geldi ki nisan bohcalarimizin süslerini bitiremedik o yüzden biraz üzülmüstüm ama sonradan fotograf cekmek icin kurdelelerle süsleyip cekmistik hepsini :)

sağolasın teşekkür ederim senin de hayırlı olsun:) iyi yapmışsın sonradan da olsa hatıra resim çekmen güzel olmuş :)

öncelikle hayırlı uğurlu olsun :)
bohçalarda neler var? bir kaç bohça görüyorum kimlere hazırladınız diğerlerini onlarda neler var ? :) bilgilendirirmisin bizleri :)

öncelikle hayırlı uğurlu olsun :)
bohçalarda neler var? bir kaç bohça görüyorum kimlere hazırladınız diğerlerini onlarda neler var ? :) bilgilendirirmisin bizleri :)[/QUO

bu bohça lar kardeşime erkek tarafından geldi :) sandık ve bazı sığmayan eşyaları bohçalara ayrı ayrı koymuşlar.sandıkta makyaj malzemeleri gecelik takımı, 2 tane iç çamaşırı, terlik, gündelik kıyafet, gündelik ayakkabı çanta,tülbent, havlu, lif,bunlar vardı. diğer bohçalarıda anne baba ve kardeşe( yani bana) hazırlamışlar. eşortman takımı falan böyle şeyler koymuşlar. bizde erkek tarafına hazırladık. damada ve ailesine.:2::1: damada kemer cüzdan takımı tıraş losyonları dfalan kıyafet ayakkabı ve ailesine hediyeler koyduk bizim hazırladıklarımızın resmini henüz koymadım :)

$DSC06937.webp $DSC06955.webp $DSC06954.webp $DSC06953.webp $DSC06952.webp $DSC06949.webp $DSC06947.webp $DSC06941.webp $DSC06940.webp $DSC06939.webp $DSC06958.webp

gördüğüm en güzel nişan bohçası hayırlı olsun allah tamamına erdirsin:)çok beğendim hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullansın inşallah..:)

Back
X