Merhabalar
Eltimle aynı yııda farklı aylarda evlendik.evlendiğimiz günden beri birbirimize gelip gitme konuşma yok.kaynım kardeşiyle yeğenleriyle konuşamaz annesiylede eltim konuşursa konuşuruz yoksa onunlada konuşamaz.anlayacağınız bu aileden kendisi kiminle izin veriyorsa onunla konuşabilir kaynım.eltimin ailesi zengin koca tarafı orta halli.ondan dolayı olduğu söyleniyor bı durum.
Ev yapıldı köye 2 katlı ben alt katta kaynanamla oturuyorum o üst katta oturuyor.alt lata girip çıktığını duydum çünlü alt kat benim üst kat onun diye yapıldı bende ben senin evine girip çıkmıyorsam sende bu eve girip çıkmayacaksın kaynanala görüşmek istiyorsan evine çağıracaksın dedim.benim 4 onun 3.5 yaşımda çocuğu var şimdi çocukların oynamasına bile izin vermiyor.sormak istediğim bu nasıl bir psikoloji.madem ailesinden bu derece nefret ediyorsun oğluyla neden evleniyorsun.kocam kardeşiyle gizli saklı konuşuyoruz oda. Ben varsam etrafta konuşuyorlar iki kardeş sorun yok.ama eltim ortalıktaysa kaynım kafasını kaldırıp konuşamıyor ağabeyiyle.varmı errafınızda böyle tipler.kadını parçalamak geliyor içimden eşimi öyle üzüldüğünü gördükçe lütfen bana yardımcı olun.bu tipler nasıl alt edilir.