Kardeşi kocamın kazancına ortak

Arkadaşla öncelikle merhaba, kocamın bir erkek kardeşi var; çocuk değil, genç adam 24 yaşında.

Kocam çiftçilik yapıyor, ticaretle falan da uğraşıyor. Kayınpederim 1,5 yıl önce vefat etti, tarlalar falan onundu tabii kocam babasına yıllık kira ödüyordu önceden, bu uyanık kayınbirader kocama demiş abi ortak iş yapalım diye. Kocam da kardeşine çok düşkün kıramaz eleştirtmez bile ama şimdi kocam çalışıyor işler çok yoğun ama beyefendi tatile gidiyor sürekli para harcıyor, daha ne dükkanda ne tarlada çalıştığını görmedim ama sürekli para harcar lüks giyinir yer içer. Ben ise kocamla görüşemiyorum çocuklarım baba diye özlüyor kocamı.

Ne yapmalıyım bu durumda?
Bu ortaklik islerinde bir para yiyen bir de enayi gibi calisan olur. Ortakligi bitirtmen lazim.

Maalesef aynen öyle görünüyor. Ben de kendimi alıştırmaya çalışıyorum, başka başka meselelerde de kardeşi hep çok kıymetli laf da kondurmaz...
Baba vefat ettiği için kardeşinin babası rolüne bürünmüş gibi. Kardeşi ayrılana kadar sömürme devam eder.

Eşiniz kardeşine düşkün olduğu ve kendi emeğinden verdiği için ne deseniz tepkisini çekersiniz. En iyisi ona ihtiyacınız olduğu zamanlarda kardeşini karıştırmadan bir yardımcı tut falan diyin. Belki kendi kendine anlar.

Back
X