• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşi olacak o kedi diye ağlıyor

Merhaba yıllardır kedi isteyen bir kızım var ve ben bu istediği hep kardeşle bağdaştırdım.Yani kardeş duygusunu bilmediği için kedi istiyor sandım şu anda da hamileyim.Ama artık isyanlarda neden hala kedim yok diye ağlıyor şimdi hamileyim sonra diyorum bu sefer ikimizde üzülüyoruz.kafam çok karışık bu konuda.Hem bebek hem kedi nasıl bakarım onu da bilmiyorum.Kardeşi olunca unuturmuki?bu arada kızım 12 yaşında ve ön ergenlikte.İki ay sonra bir kız kardeşi olacak.
Benim kızımda 6 yaşında kedi görünce aklı gidiyor agliyor ama ben kendime güvenmediğim için hiç yanasmıyorum 4 yas ve iki aylik cocuklarimda var zor yetisiyirum bunu ona açıklamaya çalışıyorum üzülüyor ama her istediğinin olamayacağını biliyor o yüzden dışarda seviyor oynuyor
Çünkü bu bir sorumluluk bugün kızım istiyor diye alıp yarın bakamayinca geri bırakmak istemiyorum cunnku o da bize baglanacak duygulari var
Cok üzülüyorum çocuk istiyor diye alınıp yapamayınca yada hevesi geçince geri bırakılan hayvanlara

Son düzenleme:
Çocuk doğurmak istemiyorum diyen kadınlar evde hayvan istemiyorum diyen kadınlar kadar duyar yemiyor KKda😂😂

Evladım kucağımda. Ev müsaitse ve kızınız sorumluluk alabilecekse bence çocuğunuzu mahrum bırakmayın. Sevginin en saf hali

Eklentiler

• IMG_20200728_235711.webp
    IMG_20200728_235711.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 18
Back
X