- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi mnKurabiye
-
Kac yasinda cocugunuz?Bide dogum yapmak icin yasta cook önemli yasim oldu 35 bu saatten sonra ikinci cocuk olur mu sabrin kalir mi bilmiyorum....cunkuuu ilk çocuğuma tum enerjimizi verdik....el ustunde gezdirildi agzinin icine bakiyoruz esimle cook nazli kizimiz....
İste bende en cok ondan korkuyorum hep mi basinda olacagiz diye cok.mu duygusal davraniyorm sizce?Kesinlikle 2.cocuk gerekli kardessiz olmak zor.yillar sonra etrafiniza baktiginizda yalniz hissetmemek icin.
2.krese baslayana kadar calisamayacagiz bu kafami kurcaliyor isin maddi tarafi..bir de rahata alistim 29 yasindayim ilkinde annemin yardimi cok oldu ikisini anneme birakamayacagmdan bn bakacagimBence kardesi olmali ben de ogluma bakiyorum suan 11 aylik 2 yasina yaklaştığında kardes istiyorum biri okula baslar biri krese bende ise insallah Allah izin verirse
Ben mecbur oyle yapacağım evet maddi olarak zorlanacagiz esim memur evimde kendi evimiz çocuklarımi kendim yetiştirmek istiyorum o yuzden calismayi askiya aldim2.krese baslayana kadar calisamayacagiz bu kafami kurcaliyor isin maddi tarafi..bir de rahata alistim 29 yasindayim ilkinde annemin yardimi cok oldu ikisini anneme birakamayacagmdan bn bakacagim
Bizim evimiz kira ve ikimizde ozel sektordeyiz islerimiz de garanti degil cnmBen mecbur oyle yapacağım evet maddi olarak zorlanacagiz esim memur evimde kendi evimiz çocuklarımi kendim yetiştirmek istiyorum o yuzden calismayi askiya aldim
Kim bakiyor cnm cocuklara?Kardeşin yerini hiçbirşey tutmaz bana göre
2 çocukla çalışıyorum çok zor tek çocuk rahatlığı olmuyor ama hayatımda iyiki yaptığım doğrulardan biri çocuğumu kardeşsiz bırakmamak oldu
O zaman senin isin daha zor canim annen bakmaz mi kayinvalidenBizim evimiz kira ve ikimizde ozel sektordeyiz islerimiz de garanti degil cnm
Biri okullu diğeri kreşte :)Kim bakiyor cnm cocuklara?
Krese ne kadar oduyorsun canim kac saat kaliyorBiri okullu diğeri kreşte :)
Annem ilkine bakti zaten cnm sagolsun.İki olunca ikisine bak diyemem yoruldu artik kadinO zaman senin isin daha zor canim annen bakmaz mi kayinvaliden
Yas farklari ne cnm?Biri okullu diğeri kreşte :)
Valla canim pismanlik yasar misin bilemiyorum ki ama istedigin gibi yetistirmekte onemli çalışmadiginda evinde kira yasin kac bu aradaAnnem ilkine bakti zaten cnm sagolsun.İki olunca ikisine bak diyemem yoruldu artim kadinkayinvalidem de hasta..napcam sasirsim tek cocuk pismanligink yasar miyim sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?