Kardeşi olmalı mı?

Maddiyat icin birsey diyemem ama bir tane kardeşim var ve iyi ki var. Kardeşim olmadan olmazdı ki :(

Bu arada arkadas demis tüplerim kapanmis falan gercekten de olabiliyor boyle seyler bizimde bir akrabamiz cocugu cok yaramazdi hiperaktifti ama oyle boyle degil kadin tovbe demisti daha cocuk yapmam ama çocuğu 14 15 yasina geldi cok uslandi falan o da ikinciye niyetlendi baya bir sure olmadı sonra oldu düştü suan yasi 38 39 doktoru saglik sorunlarıda var diye sakin yapma çocuk demis kaldi tek cocukla suan cok pisman

Saat baya uzun neler yapiyorlar acaba okulda memnun mu cocugun
Yapacak bişey yok iş saatlerimize göre böyle ayarlıyoruz
Kreş klasik kreş memnunuz tavırlarından etkinliklerinden oğlumda okul çıkışı Oraya gidiyor ödevlerini tamamlayıp kardeşiyle ve diğer çocuklarla oyun oynuyor

Yapacak bişey yok iş saatlerimize göre böyle ayarlıyoruz
Kreş klasik kreş memnunuz tavırlarından etkinliklerinden oğlumda okul çıkışı Oraya gidiyor ödevlerini tamamlayıp kardeşiyle ve diğer çocuklarla oyun oynuyor
Bnm oglum da tam gun krese gidiyor ve gayet mutlu memnunuz sukurler olsun..evde yemedigi yemekleri orda yiyor h.sonu evdeyiz zaten h.ici 5 gun gidiyor..okul gibi degil de oyun grubu gibi dusun neseli geciyor zamani

Selam aekadaslar bence kardes dusuncesi basindan dusunulmeli yani egerki bir saglik problemi yoksa ilk bebegin pesinden hemen bir tane daha yapilmali pesi pesine ikiz gibi buyuyorlar benim minnoslarimin aralarinda 15 ay var ilk sene cok sikinti cektim ama simdi Rabb ime sukurler olsun Allah im acilarini gostermesin cok rahatladim birbirlerine arladas oluyorlar etraflarinda kimseyi aramiyorlar en azindan paylasmayi sefkati sevgiyi kucuk yasta ogrenmis oluyorlar. Ayrica ikiside sezeyan olmamis olsaydi 3. Yu bile dusunurdum zaten hayalim 3 cocuktu ucuncuyude yapar hayatima bakardim bilmiyorum benim dusuncem bunlar:KK66:

Selam aekadaslar bence kardes dusuncesi basindan dusunulmeli yani egerki bir saglik problemi yoksa ilk bebegin pesinden hemen bir tane daha yapilmali pesi pesine ikiz gibi buyuyorlar benim minnoslarimin aralarinda 15 ay var ilk sene cok sikinti cektim ama simdi Rabb ime sukurler olsun Allah im acilarini gostermesin cok rahatladim birbirlerine arladas oluyorlar etraflarinda kimseyi aramiyorlar en azindan paylasmayi sefkati sevgiyi kucuk yasta ogrenmis oluyorlar. Ayrica ikiside sezeyan olmamis olsaydi 3. Yu bile dusunurdum zaten hayalim 3 cocuktu ucuncuyude yapar hayatima bakardim bilmiyorum benim dusuncem bunlar:KK66:
Merhaba..Allah herkesin evladini bagislasin..bnm oglum 4 yasinda pes pese yapamadim da kardes eksikligini yasar mi acaba diye karamsarim..istanbul sartlarinda hayat zor..maddiyatta onemli bir faktor tabi bu anlamda

İste ev borcuna da girersem iki cocukla olmayacak sanirim :KK43:
Canim eger ev dersen once ev alacaksin kredi borcuna giriseceksin en az 5 yil cocuk dusunmeyeceksin sonra taksitler ayni tutar oldugu icin biraz rahatlarsiniz esinin maasi artar falan 5 yil sonra düşünürsün kardes dersende 2 3 yil calismazsin sonrs krese verirsin annende idare eder bir sekilde buyurler bu arada bende vazgectim sanirim oglum krese yasina girince guzel bir is bulursam ise geri donerim ee girmiskende 3 4 yil çalışırım boylecede cocuklarin arasi 7 8 yas olmus olacak ama bizde arabayi falan değişiriz belki eşyalarımi degisirim belki biraz birikim yaparim kadin olmak cooooooook zor hele anne olmak

Canim sen sanirim dogurmadan once ev hanimiydin eger calisma hayati olmayacaksa kadin için zaten 3 4 5 doğurmak zor degil is hayatin olunca cocukta olunca işler iste o zaman karisiyor

S
Canim eger ev dersen once ev alacaksin kredi borcuna giriseceksin en az 5 yil cocuk dusunmeyeceksin sonra taksitler ayni tutar oldugu icin biraz rahatlarsiniz esinin maasi artar falan 5 yil sonra düşünürsün kardes dersende 2 3 yil calismazsin sonrs krese verirsin annende idare eder bir sekilde buyurler bu arada bende vazgectim sanirim oglum krese yasina girince guzel bir is bulursam ise geri donerim ee girmiskende 3 4 yil çalışırım boylecede cocuklarin arasi 7 8 yas olmus olacak ama bizde arabayi falan değişiriz belki eşyalarımi degisirim belki biraz birikim yaparim kadin olmak cooooooook zor hele anne olmak
Senin yasin kac cnm? 5 yil ertelesem oglum 9 olacak..yas farki baya cok olms olacak..amannn dogru soyluyorsun kadin olmak hele anne olmak cok zor :( duygusal dusunuyorum galiba tek kalacak hep biz olmayacagiz basinda bi dayanagi olsun..vs..vs..bakalim zaman ne gosterecek..

S

Senin yasin kac cnm? 5 yil ertelesem oglum 9 olacak..yas farki baya cok olms olacak..amannn dogru soyluyorsun kadin olmak hele anne olmak cok zor :KK43: duygusal dusunuyorum galiba tek kalacak hep biz olmayacagiz basinda bi dayanagi olsun..vs..vs..bakalim zaman ne gosterecek..
Bende 26 bitti 27 yasindayim oglum 11 aylik bende lisans bitirdim 37 haftalikken ayrıldım işten oglumu bırakmak istemiyorum kucukken ama birikim yapmak istiyorum arabamizi degismek istiyorum ogluma oda istiyorum tek maasla cok zor birde kredi oduyoruz esim suan ozel okulda yuksek lisans yapiyor kit kitina yetiyor maasimiz

Back
X