kısa dönem mi canım?
inşallah aslanlar gibi görevini yapar sağ salim evine geri döner...
Kızlar dün akşam öğrendim kardeşim usta birliğine şırnak- akçay'a düştü.. İçim acıyor, içim yanıyor canımın yarısını gönderiyorum oralara..
Allah a emanet ol bebeğim Allahım korusun seni tüm kem gözlerden.. geçmicek bu bir sene ciğerim yanıyor resmen göğsüm sıkışıyor nefes alamıyorum
Bende şırnak akçay mağdurlarındanım benimde aşkım gidiyor oraya. Usta birliği daha yeni belli oldu nasıl bir yer canım bir bilgin var mı?Kızlar dün akşam öğrendim kardeşim usta birliğine şırnak- akçay'a düştü.. İçim acıyor, içim yanıyor canımın yarısını gönderiyorum oralara..
Allah a emanet ol bebeğim Allahım korusun seni tüm kem gözlerden.. geçmicek bu bir sene ciğerim yanıyor resmen göğsüm sıkışıyor nefes alamıyorum
Bende şırnak akçay mağdurlarındanım benimde aşkım gidiyor oraya. Usta birliği daha yeni belli oldu nasıl bir yer canım bir bilgin var mı?
Allah sevdiklerimize bize bağışlasın canım. Bebeğin uğurlu gelmiş size.Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.Çok zor asker beklemekAllah kavustursun hepınızı
benımde kardesım askerlıgını yaptı doguda degıl ama ben dogum yapacagım gun bellı olacaktı yerı butun dogum sancısı boyunca ne olur yakında yapsın askerlıgını dıye dua ettım sukur bılecık cıktı oglumu kucagıma aldım sonra duydum kardesım bılecıge cıkmıs dunyalar benı olmustu bende hep ruyaarımda gorurdum sıkıntılı bı donem sımdı kucuk kardesımı dusunuyorum yıgenı mı dusunuyorum daha uzun zamanları olmasına ragmen keske heryer aynı olsada bu sıkıntıları korkuları hıc yasamasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?