Kardeşim atmış dedi

Ay madem bu salak niye şifresi bendeyken gitti kıza yazdı, ben gördüğümde de konuşmanın üzerinden 1-2 gün geçmişti silse silerdi.
Kardeşiyle muhabbetimiz "abime ulaşamadık seninleyse aratır mısın" mesajlarından ibaret ona soramam maalesef :KK43:
Ya ben olay olduğu zaman çok kurcalamadım saf gibi. Ama işkillendiğimi anladığı için bir şey varsa daha da dikkatli şu an. O şaşkınlıkla hiç aklıma gelmedi telefonunu alıp kıza bakmak.
Pusuya yatıp beklemem lazım sanırım.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Bende sunu anlamiyorum msji goruosunuz yada supheli bir durum var daha oturup adamakilli dusunmeden adamlari arayip hesap soruosunuz dur bakalim pusuya yat bi izle gozle ona gore hareket et ne diyecek adam sana ya yazisiyoruz can sikintisi yedekliyorum dicek hali yok ya kuzeni ya kardesi hatta nenem yazdi bile der bunlar ...

Uu cok inandırıcı. Bu resmen senin zekana hakaret kardesim.

cok becerıksız yalancı bı sevgılınız var
sahsen ben bukadar becerıksız ve yalancı bı ınsanla beraber olamazdım
hem becerıksız hem yalancı

Merhaba bayanlar, öncelikle hayırlı bayramlar
Ben çok sosyal medyayla haşır neşir bir insan değilim. Ancak erkek arkadaşımın twitter hesabı var. Açtığından beri de şifresi bende var. Ama ben girip kurcalamamıştım. Her neyse bir iki ay önce girdim hesabına. Son dakikaya kadar mesaj kısmına bakmak aklıma bile gelmedi. Açtım sonra kızın biriyle olan muhabbetini gördüm. İlk mesajı "özlettin kendini" diye erkek arkadaşım atmış, ben de özledim ama burdan zor oluyor whatsappdan konuşalım tarzında bir yanıt verip numarasını yollamış kız. Yani önceden tanışıklıkları var. Ama ben kız arkadaşlarını tanırım ve o kızı ilk defa gördüm. Bu arada erkek arkadaşımın kendinden iki yaş küçük kız kardeşi var. Aradım bu kız kim, bu muhabbet ne dedim. O da eğer bir şey saklıyor olsam şifremin sende olduğunu bile bile twitterdan mı yaparım, kızı tanımıyorum dedi. Mesaj atılan kız, kardeşinin eski bir arkadaşıymış kardeşi de abisinin hesabından mesaj atmış. Kızın abisi olduğunu bildiği için de 'abimin hesabı bu, ben ....' yazma gereği duymamış. Öyle olsun dedim uzatmadım.
Yakın zamanda şans eseri fark ettimki sevgilimin kız kardeşinin zaten twitter hesabı varmış. Yani ulaşmak istediği kişiye kendi hesabından yazabilir. Uzun süredir paylaşım vs yapılmamış. Acaba şifresini unuttu da o yüzden mi abisinden yazdı diye düşünüp huzursuzluk çıkarmamak adına bir şey demedim henüz. Acaba üzerine gitsem mi bu olayın yoksa gereksiz kuruntu mu yapıyorum bilemedim sizlerin de bir fikrini almak istedim.
İyi günler, teşekkürler :)
Telefon numarası hala mesajda duruyorsa kendi telf kıza mesaj çek sevgilinin ismiyle Ben x bu yeni numaram de bakalım ne olacak? ;)

kesinlikle inanma, cok ucuz bir numara cekmis sana sevgilin. al kizin telefonunu, whatsapp'ina da sevgilinin fotografini koy ve sohbet et kizla, o zaman anlarsin neyin ne oldugunu.

Yalan olduğu belli hangi devirdeyiz kız kardeşinin nasıl hesabı olmaz hele ki abisinin Twitter'ından nasıl muhabbet açacak.kardeşi de yalancı onun gibi sanırım kardeşin sormuştur abi bu ne diye o da benim arkadaşım de dersin demiştir kesin.

Merhaba bayanlar, öncelikle hayırlı bayramlar
Ben çok sosyal medyayla haşır neşir bir insan değilim. Ancak erkek arkadaşımın twitter hesabı var. Açtığından beri de şifresi bende var. Ama ben girip kurcalamamıştım. Her neyse bir iki ay önce girdim hesabına. Son dakikaya kadar mesaj kısmına bakmak aklıma bile gelmedi. Açtım sonra kızın biriyle olan muhabbetini gördüm. İlk mesajı "özlettin kendini" diye erkek arkadaşım atmış, ben de özledim ama burdan zor oluyor whatsappdan konuşalım tarzında bir yanıt verip numarasını yollamış kız. Yani önceden tanışıklıkları var. Ama ben kız arkadaşlarını tanırım ve o kızı ilk defa gördüm. Bu arada erkek arkadaşımın kendinden iki yaş küçük kız kardeşi var. Aradım bu kız kim, bu muhabbet ne dedim. O da eğer bir şey saklıyor olsam şifremin sende olduğunu bile bile twitterdan mı yaparım, kızı tanımıyorum dedi. Mesaj atılan kız, kardeşinin eski bir arkadaşıymış kardeşi de abisinin hesabından mesaj atmış. Kızın abisi olduğunu bildiği için de 'abimin hesabı bu, ben ....' yazma gereği duymamış. Öyle olsun dedim uzatmadım.
Yakın zamanda şans eseri fark ettimki sevgilimin kız kardeşinin zaten twitter hesabı varmış. Yani ulaşmak istediği kişiye kendi hesabından yazabilir. Uzun süredir paylaşım vs yapılmamış. Acaba şifresini unuttu da o yüzden mi abisinden yazdı diye düşünüp huzursuzluk çıkarmamak adına bir şey demedim henüz. Acaba üzerine gitsem mi bu olayın yoksa gereksiz kuruntu mu yapıyorum bilemedim sizlerin de bir fikrini almak istedim.
İyi günler, teşekkürler :)

Sevgilinize hiç beklemediği bir anda o numarayı aramasını, hoparlörü açmasını ve "selam naber" demesini söyleyin. "Kızı tanımıyorum olmaz" vs derse, "Eğer kız 'kimsiniz', veya 'bilmemkim abi beni niye aradın ne oldu' vs derse, 'Ah çok pardon yanlışlıkla aradım' dersin" dersiniz. Arayana kadar ısrar edin. Aramazsa

Veya siz alıp arayıp, kız telefonu ilk açtığında ne diyor diye bakabilirsiniz. Haksız çıkarsanız, kimsiniz falan derse, bu sefer siz yanlışlıkla aradım diyebilirsiniz.

Ustaca bir yalan olmamış bu. Çok açık bırakmış. Yerinde olsam kıza telden mesaj atarım ve svgilimmiş gibi slm ben ahmet telim bozuldu artık burdan konusalım derim. Eğer kardeşinin arkadasıysa siz de kimsiniz der, ama sandıgımız gibiyse ya hiç bişey söylemez ya da muhabbete koyulur, bişey söylemezse hemen whatsapına bak kızın ve sevgilinin. Online iseler anla ki kız bu numara bana mesaj attı diye ona kosmustur

Ay madem bu salak niye şifresi bendeyken gitti kıza yazdı, ben gördüğümde de konuşmanın üzerinden 1-2 gün geçmişti silse silerdi.
Kardeşiyle muhabbetimiz "abime ulaşamadık seninleyse aratır mısın" mesajlarından ibaret ona soramam maalesef :KK43:
Ya ben olay olduğu zaman çok kurcalamadım saf gibi. Ama işkillendiğimi anladığı için bir şey varsa daha da dikkatli şu an. O şaşkınlıkla hiç aklıma gelmedi telefonunu alıp kıza bakmak.
Pusuya yatıp beklemem lazım sanırım.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

2-3 sene önce falan Twitter kullanırken mobil uygulamayı senkronize etmeyince telefondan yapılan girişlerde mesajları silsen de masaüstü, notebook'tan falan giriş yapınca olduğu gibi duruyordu telefondan sildiğim mesajlar. Siz masaüstünden veya farklı bir yerden falan açıp baktıysanız aynısı olabilir. O telefonundan silmiştir ama telefondaki hesabı senkronize etmeyince farklı yerlerden giriş yapılınca mesajlar duruyordur.

Eğer böyle bir şey hâlen devam ediyorsa Twitter uygulamasında muhtemelen mesajları nasıl görmüş olabileceğinizi düşünüp ona da çözüm bulmuştur.

Babam ictigim sigaranin izmaritini klozette bulunca benim de savunmam ''ben icmis olsam klozete mi atarim bi de sifonu cekmem mi sence?'' olmuştu.
Halbuki kontrol etmeyi unuttum.

Adamin sizin zekaniza saygisi yok bence, oyle sacma bir bahane bulmus ki.

Numarayı arasana. Ya da sevgilinin whatsabından o kıza mesaj at napıyosun diye gelen tepkiye bakarak anlarsın.

Back
X