Kardeşim Ayrıldı Kizdan, Farklı bir durum var..

blackgirl06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
61
12
3
35
Kızlar kardeşimin kıskanç sevgilisi ile ilgili ve bizim çocuğun ayrılır ayrılmaz sosyalleşme çabası sonucunda olan olayları size anlatmıştım.

Pazar gününden bu yana kardeşim görüşmüyor ama kız sürekli mesaj atıyormus. Mesajlarının bir kısmında """başka birisi var hayatında""" diyormuş bir kısmında da seni özledim çok seviyorum barışalım başka bir erkek tenine dokunamam asla gibi duygusal şeylerle barışmak istiyor.

Kardeşim bir kaç mesajına cevap veriyor ve şöyle dediğini söyledi bana : """"""İftira atıyorsun, varsayım yapıyorsun, ablam yaşında evli iş arkadaşlarımla foto çekildim diye kıyameti kopartiyorsun sinir krizleri geciriyorsun, tehdit eder gibi konuşuyorsun iş yerine gelirim v.b sözlerle ben bir daha yapamam guvenmiyorum. Kavga ettik sinir krizi geçirdin kolumu ısırdın """"" demis kiza. Bazı mesajları gösterdi kız bir suçluyor bir duygusallasiyo çözemedikleri.

DİKKAT ETTİĞİM KONU; kardeşim psikolojik olarak kötü durumda. Diyor abla Bİr bayanla konuşsam iş arkadaşımla sanki kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum. Geçmişte hep baskı gördüğüm için. Bir yandan ayrıldığı için mutlu bir yandan ya bir daha bu kadar tutkulu ilişkim olmazsa bu kadar üzerime düşen olmazsa gibi düşünceler içinde.

Kızlar birkaç öneri verebilir misiniz ablaları olarak. Ben tekrardan okuyacağım. Kendi hatalarının da farkında ama gerçekten kız diretti mi tam diretiyor mesajlarından anladım.

Arkadaş bu ilişkinin fazlaca mi içinde acaba :KK64:

Mesajlarını okuyor, daha ne kadar içinde olabilir bir insan bilemedim.

Erkek arkadaşım mesajlaşmamızı ablasına okutsa ayrılma sebebi olurdu benim için. Kızın kaçıp kendini kurtarması lazım ama dank etmemiş henüz.

Emin olsun ilerde ustune titreyen, onu guzel sveen biri olur.

Bu kizinki sevgi degil, tutkulu iliski hic degil.

Resmen sizofren Allah muhafaza daha cok takinti haline getirirse kardesinize zarar bile verebilir.

Bu dunyada neler goruyoruz bu soledigim belki abarti gelebilir ama, gercekte olan seyler.. Tedbir alip direk uzaklassin .

Kızlar kardeşimin kıskanç sevgilisi ile ilgili ve bizim çocuğun ayrılır ayrılmaz sosyalleşme çabası sonucunda olan olayları size anlatmıştım.

Pazar gününden bu yana kardeşim görüşmüyor ama kız sürekli mesaj atıyormus. Mesajlarının bir kısmında """başka birisi var hayatında""" diyormuş bir kısmında da seni özledim çok seviyorum barışalım başka bir erkek tenine dokunamam asla gibi duygusal şeylerle barışmak istiyor.

Kardeşim bir kaç mesajına cevap veriyor ve şöyle dediğini söyledi bana : """"""İftira atıyorsun, varsayım yapıyorsun, ablam yaşında evli iş arkadaşlarımla foto çekildim diye kıyameti kopartiyorsun sinir krizleri geciriyorsun, tehdit eder gibi konuşuyorsun iş yerine gelirim v.b sözlerle ben bir daha yapamam guvenmiyorum. Kavga ettik sinir krizi geçirdin kolumu ısırdın """"" demis kiza. Bazı mesajları gösterdi kız bir suçluyor bir duygusallasiyo çözemedikleri.

DİKKAT ETTİĞİM KONU; kardeşim psikolojik olarak kötü durumda. Diyor abla Bİr bayanla konuşsam iş arkadaşımla sanki kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum. Geçmişte hep baskı gördüğüm için. Bir yandan ayrıldığı için mutlu bir yandan ya bir daha bu kadar tutkulu ilişkim olmazsa bu kadar üzerime düşen olmazsa gibi düşünceler içinde.

Kızlar birkaç öneri verebilir misiniz ablaları olarak. Ben tekrardan okuyacağım. Kendi hatalarının da farkında ama gerçekten kız diretti mi tam diretiyor mesajlarından anladım.
Anladığım kadarıyla kız hem özgüvensiz hem de biraz çirkef sanki, yani işyerine gelirim falan demesinden bu çıkarımı yaptım. İlk konuyu da bilmiyorum gerçi ama.... Bulunmaz Hint kumaşı değil ya, kardeşiniz niye bu kız gibi tutkulu seven bulamayacağını düşünüyor ki, zaten böyle sevmesin sevecek olan. Kardeşinizin suçluluk duygusu içinde yaşamasına sebep verecek kadar hasta bu kız, hazır kurtulmuş geri dönmesin.

Kardeşiniz arkadaşıyla kaç kere yanlız kalmış , kaç kere öpmüş ne kadar ileriye gitmişler , elele tutuşurken neler hissetmiş , günde kaç kere konuşuyorlar , buluşunca nerelere gidiyorlar............. Bunları da anlatıyor mu sana. İlişkiyi sen mi yaşıyorsun kardeşin mi belli değil.
Yani kısaca sana nee.
Neden bu kadar içindesin ilişkinin

Kardeşiniz arkadaşıyla kaç kere yanlız kalmış , kaç kere öpmüş ne kadar ileriye gitmişler , elele tutuşurken neler hissetmiş , günde kaç kere konuşuyorlar , buluşunca nerelere gidiyorlar............. Bunları da anlatıyor mu sana. İlişkiyi sen mi yaşıyorsun kardeşin mi belli değil.
Yani kısaca sana nee.
Neden bu kadar içindesin ilişkinin

Çocuk gelip dertleşiyor evde üzgün görüyorum anlatıyor. Bende terslemiyorum dinliyorum

Anladığım kadarıyla kız hem özgüvensiz hem de biraz çirkef sanki, yani işyerine gelirim falan demesinden bu çıkarımı yaptım. İlk konuyu da bilmiyorum gerçi ama.... Bulunmaz Hint kumaşı değil ya, kardeşiniz niye bu kız gibi tutkulu seven bulamayacağını düşünüyor ki, zaten böyle sevmesin sevecek olan. Kardeşinizin suçluluk duygusu içinde yaşamasına sebep verecek kadar hasta bu kız, hazır kurtulmuş geri dönmesin.
Fazla bağlanmışlar bir birlerine ikisi de zorlanıyor ablası. Ama bizimki daha mantıklı düşünüyor. Korkuyor ilerde daha kötü oluruz diye

Hayatınızda tek heyecan erkek kardeşinizin sevgilisi, kız bırakırsa büyük boşluğa düşceksiniz. :D
2 günlük meseleleri lastik gibi uzatıp dert haline ceviriyorsunuz. Yok bırakmıyor, yok direniyor, yok mesaj atıyor. Kardeşin izin vermese kimse bişeye diretemez, mesaj bile atamaz napocak bu kiz öldürecek mi öldürmekle mi tehdit ediyor nedir yani kurtulamiyorda bilmem ne? Hiç bişey olmuyorsa taciz davası açında kurtulun artık yeter yani.

Bu konu ne kadar uzadı yahu.

İstemiyorsan, ayrılırsın ve iletişimi komple kesersin engellersin sana ulaşamaz devlet problemi oldu resmen.

İletişim kurabileceği alan bırakıp, mesajlara cevap vermek kusura bakmayın ama açık kapı bırakmaktır. Karşı taraf böyle zorlayacaktır tabiki.

Ablası muradimiza erme değilde çocuk psikolojisi bozuldu neredeyse sürekli kıskançlık baskı. Her bir bayan arkadaşına bir kulp buluyormus
Ne çocuğu yahu 24 yaşında adam ben 22 yaşındayım çocuk falan değiliz yani. Psikolojisi bozulacak bir durum da yok kocaman adam. Siz ablasiniz gözünüzde küçük görünüyor olabilir ama değil. Bence kızı hâlâ çok seviyor ve ayrılmak istemiyor. Flörtöz biri ve bundan da vazgeçemiyor. Kızdan da vazgeçemiyor. Kıza cevap yazıyorsa açık kapı bırakıyordur

Back
X