Kardesim bana kirgin ve konusmuyor

Ettigim laftan donmem hayatta
o zaman yapacak bir şey yok. ben olsam bende ömür boyu unutmazdım yaptığınızı. affetmezdim de. tamam ev sizin ama kardeşte sizin. fırsat varken destek olmamak hoş değil. dahası kardeşiniz sizden sürekli bir şey talep eden biride değilmiş. benim kardeşim olmsa 3 5 kuruşta para bırakır eve öyle giderdim yemelik içmelik bir şey alırlar belki diye.

geçen sefer kalsınlar ne olacak demiştim ama sizi niye kovuyorlar yahu?
insan utanır böyle bir teklifte bulunmaya...

düzeltme: ben bişey anlamadım şimdi siz zaten o tarihte evde olmayacak mısınız yoksa evde olacaksınız da kardeşiniz git mi diyor? eğer öyleyse çok yanlış, değilse ben evde yokken kalmalarına izin verirdim.

Siz kardeşsiniz geçer. Doğacak hatalardan daha iyidir. Genç bunlar ve şu var insan abladan böyle birşey ister mi ya ? Nasıl bir devir. Bu bana göre böyle çok aydın değilim bu konuda. Ben evimde böyle birşey istemem. :duduk:

Benim kardesim cok kalmistir evimde sevgilisiyle ne var bunda garipsenecek anlamadim ben
Kardes yahu hemde 25 yasinda koca adam
Bana cok sacma geldi izin vermemeniz
Izin vermeyip kafaya takmaniz daha da garip

o zaman yapacak bir şey yok. ben olsam bende ömür boyu unutmazdım yaptığınızı. affetmezdim de. tamam ev sizin ama kardeşte sizin. fırsat varken destek olmamak hoş değil. dahası kardeşiniz sizden sürekli bir şey talep eden biride değilmiş. benim kardeşim olmsa 3 5 kuruşta para bırakır eve öyle giderdim yemelik içmelik bir şey alırlar belki diye.
Vereyim parani sen git dedim ama kizin kalmasi ters dedim bana.kiz gelsin kalsin dedim

Yeni mezunlarmış, aklı başında insanlar demek ki. gidecek, birlikte vakit geçirecek yerleri de yoktur henüz çalışmıyorlarmış. Neden kabul etmediniz? Ne kıymetli eviniz, malınız varmış yahu. Eşyalar siz evde yokken tozlansın diye değil, insanlar kullansın diye varlar.

Kardeşiniz bir kızla sevişir diye mi korkuyorsunuz yoksa? :) ne var bunda? Çocuk mu onlar? Aşka fayda sağlamış olurdunuz ne güzel.

Erkek kardeşiniz kız arkadaşıyla sizin evinizde kalacak. ama siz evinizde olmayacaksınız. sanırım doğru anladım.
Ateşle barut misali :KK64:
Burnuma pis kokular geliyor.
Ben olsam asla müsaade etmezdim.
İyi olur Allah tan, kötü olur kuldan demişler.

Basit bir soruydu ama
Ilk konunuzdan alinti yapmistim.
Siz ben evde olmuyorum genelde demistiniz.
Bugün ki konuda kardesiniz size evden git biz sevgilimle kalalim demis.
Hangisi dogru diye sordum.
Evde kalmiyorum ama kalayim kiz geksin madem dedim.basit bi soruydu ama ben gerizekaliyim anlamamisim kusura bakmayin

asla kabul etmeyin sonra araları bozulur olay size kalır vallahi kız der yani bu kadının evinde kaldık o da var bu işin içinde falan... ya da daha kötü şeyler olabilir... en iyisi otel bulsunlar havuzlu gidip naparlarsa yapsınlar :KK69:

Siz doğru olanı yapmışsınız. Kız kardesiniz olsa evet ama erkek kardesiniz ve kız arkadaşı bence de uygun düşmezdi. Kardesiniz de biraz düşünüp sizi anlayacaktır merak etmeyin. Fırsat bulursanız siz nedenini sakin bir şekilde anlatın tekrar kardesinize.

ben olsam verirdim kardeşime evi. ondan kıymetli değil ya. ayrıca zaten yazın evde değilmişsiniz. boş evi kullansalar ne kullanmasalar ne.

Merak ettim, kiz kardesiniz icinde ayni seyi düsünüyormusunuz? Yani evi bir kac gün ona ve sevgilisine birakirmiydiniz?

Bu arada konu sahibi, sonuna kadar haklisiniz. Sonucta ayni seyi bir kiz kardesiniz isteseydi, suclu hisedermiydiniz? Herkesin hayati kendine. Evlilikten önceki cinsellige kesinlikle karsi degilim, fakat bunu kendi olanaklari ile, kimse ile yüz göz olmadan hal etsinler. Simdiki yaptiklari ergenlikten baska birsey degil.

Çalışsın, para kazansın, evini tutsun ne yapıyorsa yapsın sonra. Sen haklısın bana göre. Yarın birgün sorun yaşar, evi ablam verdi olur başın ağrır. Olmaz mı? Olabilir. Hiç girme bu işlere.

Siz haklısınız sonucta kardesinizin evi ne amacla kullanacagi belli. Siz ondan ev kiskanmiyorsunuz sadece yanlis birsey yapsin istemiyorsunuz ama yapacak olan otele gider ordada yapar.

Merak ettim, kiz kardesiniz icinde ayni seyi düsünüyormusunuz? Yani evi bir kac gün ona ve sevgilisine birakirmiydiniz?

Bu arada konu sahibi, sonuna kadar haklisiniz. Sonucta ayni seyi bir kiz kardesiniz isteseydi, suclu hisedermiydiniz? Herkesin hayati kendine. Evlilikten önceki cinsellige kesinlikle karsi degilim, fakat bunu kendi olanaklari ile, kimse ile yüz göz olmadan hal etsinler. Simdiki yaptiklari ergenlikten baska birsey degil.
Evet bırakırdım. Beni yine rahatsiz etmezdi. Kiz ve erkek kardesime farkli bir cinsiyetci yaklasim sarf etmezdim.

Back
X