- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
Ettigim laftan donmem hayattabence kardeşini ara gelsinler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ettigim laftan donmem hayattabence kardeşini ara gelsinler.
o zaman yapacak bir şey yok. ben olsam bende ömür boyu unutmazdım yaptığınızı. affetmezdim de. tamam ev sizin ama kardeşte sizin. fırsat varken destek olmamak hoş değil. dahası kardeşiniz sizden sürekli bir şey talep eden biride değilmiş. benim kardeşim olmsa 3 5 kuruşta para bırakır eve öyle giderdim yemelik içmelik bir şey alırlar belki diye.Ettigim laftan donmem hayatta
Ben cok evimde kalmiyorum xaten annemlerdr oluyorum.
Vereyim parani sen git dedim ama kizin kalmasi ters dedim bana.kiz gelsin kalsin dedimo zaman yapacak bir şey yok. ben olsam bende ömür boyu unutmazdım yaptığınızı. affetmezdim de. tamam ev sizin ama kardeşte sizin. fırsat varken destek olmamak hoş değil. dahası kardeşiniz sizden sürekli bir şey talep eden biride değilmiş. benim kardeşim olmsa 3 5 kuruşta para bırakır eve öyle giderdim yemelik içmelik bir şey alırlar belki diye.
bakış açısı farkı. artık yapacak bir şey yok olmaz demişsiniz zaten.Vereyim parani sen git dedim ama kizin kalmasi ters dedim bana.kiz gelsin kalsin dedim
Basit bir soruydu amaBen ne yazdiniz anlamadim
Evde kalmiyorum ama kalayim kiz geksin madem dedim.basit bi soruydu ama ben gerizekaliyim anlamamisim kusura bakmayinBasit bir soruydu ama
Ilk konunuzdan alinti yapmistim.
Siz ben evde olmuyorum genelde demistiniz.
Bugün ki konuda kardesiniz size evden git biz sevgilimle kalalim demis.
Hangisi dogru diye sordum.
Evde kalmiyorum ama kalayim kiz geksin madem dedim.basit bi soruydu ama ben gerizekaliyim anlamamisim kusura bakmayin
ben olsam verirdim kardeşime evi. ondan kıymetli değil ya. ayrıca zaten yazın evde değilmişsiniz. boş evi kullansalar ne kullanmasalar ne.
Evet bırakırdım. Beni yine rahatsiz etmezdi. Kiz ve erkek kardesime farkli bir cinsiyetci yaklasim sarf etmezdim.Merak ettim, kiz kardesiniz icinde ayni seyi düsünüyormusunuz? Yani evi bir kac gün ona ve sevgilisine birakirmiydiniz?
Bu arada konu sahibi, sonuna kadar haklisiniz. Sonucta ayni seyi bir kiz kardesiniz isteseydi, suclu hisedermiydiniz? Herkesin hayati kendine. Evlilikten önceki cinsellige kesinlikle karsi degilim, fakat bunu kendi olanaklari ile, kimse ile yüz göz olmadan hal etsinler. Simdiki yaptiklari ergenlikten baska birsey degil.