- Konu Sahibi drbeauty123
-
Anlattıklarınıza göre, eşiniz size saygısını yitirmiş. Üstelik gayet kaba ve küstah.
Erkeklerin şu "aileme hizzzmet edeceksin, hürmet edeceksin, esas duruşta duracaksın." triplerinden tiksindim yemin ederim. Bu tiplerin hakettikleri nezaket değil asla ama işte.
Detayları belirtmemişsiniz, mesela bu hale nasıl geldiniz? Eşiniz bir anda laps diye aileci olmadı muhtemelen.
Gemileri yakmadan önce eşinizle okkalı bi konuşma yapın derim. Baktınız olmadı aile terapisi, yine mi olmadı. E yolun sonu görünüyor o halde.
muhendis ancak ozelde calisiyor asgari ucretin biraz fazlasi. Hicbir zaman bunu sorun etmedim sanirim bu yuzden kiymetsizim.Doktorcum neden kendine bu eziyeti reva görüyorsun?
Eşin olacak dağ ayısının mesleği ne ? Acaba komplexleri sebebiyle mi kabalaşıyor yoksa hep mi kabaydı?
Gerekirse kendi ailenize de rest çekin.Evlenmeden once ben yemek yapmayi bilmiyorum demistim. Yumurta kirmayi bilsen yeter demisti o aklima gelmisyi. Kopruyu gecene kadarmis. Boyle olmasinin sebebi benim öz ailem. Her zaman onu hakli buldular. Ne derse susacaksin dediler. Şişti tabi ki. Ailesinden de tiksiniyorum kendinden de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?