• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim bana küser evime gelmezse sende bu eve giremezsin diyen erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konularınızı hatırlıyorum. O zaman da burdaki arkadaşlar gerçekten hekim olup olmadığınızı sorgulamışlardı .

Sanal ortami filan bir kenara bırakırsak... burdaki arkadaşlar benim eğitimli olduğumu hiç sorgulamadı. Çünkü bir insanın sadece yazdıklarını değil,yazmadıklarını da okuyoruz cümlelerin altında.

Ve sizin cümlelerinizin altinda o kadar mağdur ve ezik bir kadın var ki... arkadaşlar sizin mesleğinizi daima sorgulayacaklar ... Çünkü haklılar.

Eski konularınızda da manyak bir kocanız vardı. Bu adam o adam mı... yoksa bu başka biri mi?
Bunu tespit edemedim.

Ama sizi tanıyorum ben.

Burda bana az sonra atar gider yapacaksınız.

Yapın. Ama bilinki ıskalamış olursunuz.

Hedefi 12 den vurmak istiyorsanız,öfkenizin muhatabi eşiniz olmalı.

Ama o da yetmez. Kendinize de sorun... ben nerde hata yaptım ki bu adam bu kadar cüretkar konuşuyor??

Şuna inanın ki... burda ben de dahil bu laflari kendine dedirtmeyecek bir sürü kadın var.

Hizmet etmek,lan, hacı vb seviyesiz ifadeleri ne ben eşime ve ne de eşim bana... asla.

Ben hizmetçi değilim.

Burası senin evin değil.

Beni beğenmiyorsan alâ... Git kardeşine. Bana bulaşma.

Bu da boşanma celbi.

Bu kadar.

hergün artık şaşırmam diyorum yine oluyor.gerçek olduğuna inanmak zor. Yaşadıklarınız gerçek olabilir de mesleğinizle birleşince mantığım almadı. Gerçi üçüzlerle ilgili bir sayfada aylardır yazan ve resimler paylaşan kadının çocuk sahibi olmadıpı ortaya çıkmıştı. Hepimiz şok olmuştuk.

Okumus,belli bir kariyer yapmis bir kadinsiniz,sormadan edemicem nerden buldunuz bu hanzoyu?cok mu aradiniz?Sen kalk senelerce oku ,doktor ol,calis cabala elin yontulmamis kalasi gelsin,"lan cay koy" desin.Caydanligi kafaya gecirmediniz mi?birde kardesi eve gelmezse sende gidersin oylemi?ahhh ahhh nasil bu kadar ezdirdiniz de kendinizi boyle konusma cesareti bulabilmis?yapmayin kendinize,biraz kafasi calisan bir kadinsaniz sacinizin telini bir daha gostermeyin.

Kendinizce küçük gördüğünüz vasıfsız eltiniz kendini ezdirmiyor demek ki sizin gibi o yüzden saygı duyuluyor ona. İnsanlara mesleklerine göre saygı duyacaksak ohooo.
Sizin kendinize saygınız yok ki başkasının olsun. Bu muameleyi siz kendinize reva gördükçe eşiniz yapmaktan çekinmez. Kaçıncı konunuz eşinizle ilgili sadece benim anasayfadan denk geldiğim. Daha ne olmasını bekliyorsunuz? Adam bindikçe binmiş tepenize.

Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.

Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.

Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum:110:
Millet yana yana doktor gelinim olsun ister bunlarda bulmuşta bunamış, size değer verilmeyen yerde durmayın. Hergün herkes doktor hanım doktor hanım etrafınız da saygı gösterirken evdeki adamın hop bro deme hakkı yok kimse kusura bakmasın. Bir imza atıldı diye onun kölesi olmadınız. Robot mu sanıyorlar sizi.

Doktor hanım siz bile böyle ezikçe düşünürseniz ,bizler napalım.
Lütfen madem okudunuz ,vasıflı olmanızın bir farkı olsun ozaman.
Evli devam ederseniz kaynınız ve eltinizin gözünde hep ezik kalacaksınız.
Ama boşanırsanız, her nekadar arkanızdan oh iyi oldu deselerde , tekmeyi basan siz oldugunuz için , valla kadın çekmedi helal olsun diye akıllarından geçirecekler.
Herşey biyana, size hayvan muamelesi yapan biri ile evli kalmanız ,sadece sizi dibe sürükler,özsaygınız biter.
Basın tekmeyi gitsin.

ekleme:eski konu ve yorumlarınıza baktım.valla bende mesleğinizden şüphe ettim.herneyse böyle mesleklerde olupta pskolojik şiddet görenlere tavsiyem olsun ozaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin durumunuza çok uzuluyorum, insan ne isle meşgul olursa olsun kendisine saygı duyulmasını sağlamalı.. siz hekim oldugunuz icin degil, yaratilmis degerli bir kul oldugunuz icin onun ve diğer herkesin size saygı göstermesi gerekiyor.
Benim orta okul birinci sınıfta bir arkadasım vardi, gel zaman git zaman, benim caliskan ve kavgacı olmayan bir cocuk oldugumu, zayıf yanlarimi öğrendi ve bana kopya vermezsen seninle küserim , bugun bize gelmezsen bir daha seninle oturmam vs vs diyerek beni tehditleriyle üzmeye basladi.
sonra bir gün , o donem okuduğum bir kitabin icinde, yukarıda size yazdigim gibi kendine deger vermeyle alakali bir seyler okudum, ve o an karar verdim.. ona rest cekecektim çünkü ben degerliydim..
uzun lafın kısası, ben bu aydinlanmayi orta birinci sınıf yaşında yaşadım.
siz kaç yasindasiniz, hayat tecrübeniz, eğitiminiz kat kat fazla
fakat kendinize deger vermiyorsunuz ki karsinizdaki insanlar da size bu degeri verme luzumu görmüyor..
kendiniz söylemişsiniz, eltim kocasından nasıl güzel davranislar goruyor diye ?
bu olay bile sizi kendinize getirmeye yetmeli
aileniz mi size deger vermedi. birakin onlar geride kaldı, o hissiyatı uzerinizden atin, siz çok degerlisiniz .. siz drbeauty oldugunuz icin degerlisiniz, hekimlik mesleğini icra ettiğiniz icin daha da değerlisiniz, çünkü çocukların, masum insanların size ihtiyacı var.. siz topluma yararlı bir bireysiniz... atin k...c..na bir tekme. hepsi size uzak olsunlar
neden kendinize bu eziyetleri yaşatıyorsunuz ?

Cocuk yok cok sukur gizlice korundum

gizlice korundugunuz adamla evli kalip hayatinizi daraltmatin lütfen. aileniz arkanizda degilse degil. tutun bir ev ya da bir oda zamanla yavas yavas sartlari iyilestirirsiniz.

kocaniz ezik. ben doktora çay koyduruyorum diye kendini tatmin ediyor öküz

Beni yanlış anmalayin ama ben eğitimli, meslek sahibi kadınların bı kadar ezik olduğunu görünce deli oluyorum. Kadının işi olmayınca, çocuk olunca boşanmaya korkuyor Anlıyorum.
Eşim bı kere bana ailesinin yanında sesini yukselti sustum uyardım . İkincide bende bağırdım. Bir daha olmadı.
Önce hastanenin psikoloji yada psikiyatri bolumunde ki arkadaşlarınızdan destek alıp kendinize değer verin. Ya sizle o kaba adam değişsin, tavırlarına, laflarına dikkat etsin. Ya da bosanin. Bu adam gibilerin soyu çoğalmasın.

Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.

Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.

Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum:110:
Lütfen ayrıl. Sana verilen degere ben üzüldüm. Hekimsin akıllı bir kadınsın herkesin saygı duyduğu bir mesleğin var. Hakettiğin Sevgiyi saygıyı vermiyor o halde seni hak etmiyor.

Ya birde şu '' seni ananın evine götürürüm'' modası cıktı. Sanki patates çuvalı almista cücüklenmiş iade ediyor. Ahhhh dua etsin benim gibisinin eline düşmemiş. Helva kıvamına sokar nezaket budalası yapardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X