• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim bana küser evime gelmezse sende bu eve giremezsin diyen erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hergün artık şaşırmam diyorum yine oluyor.gerçek olduğuna inanmak zor. Yaşadıklarınız gerçek olabilir de mesleğinizle birleşince mantığım almadı. Gerçi üçüzlerle ilgili bir sayfada aylardır yazan ve resimler paylaşan kadının çocuk sahibi olmadıpı ortaya çıkmıştı. Hepimiz şok olmuştuk.
😱😱😱😱Gercekten mi nasıl anlasıldı
Yazık valla... Psikolojiye bak😕

Çok iyi yapmışsınız kararınızdan dönmeyin belliki ömrünü törpülüyecek bu adam değersiz olduğunu hissettiriyor kendini ne zannediyor bu kadar da uzun boylu değil devam edersen kişiliğini kendine olan saygını tamemen yitirirsin

Benim evime temizliğe gelen yardımcıma kocası sizinki gibi davranmıyor. Kadına höt diyebilmişliği yok. Ne vasıfta olursa olsun insan kendine saygı duydurabilir, sizde de bu vasıf yok anladığım kadarıyla. Kocaman, meslek sahibi bir kadınsınız. Anlaşma hazırlatıp boşanın tayin isteyin yeni bir hayat kurun. Ama siz kendinizi değiştirmezseniz yine aynı tipte bir insanla olursunuz.

Siz hala o evde mısınız ya ?daha önce şiddet sonrası gitmiştiniz ailenizin yanına ne değiştide tekrar kendinize bu hayatı layık gördünüz?

O zaman kendime guvenim yoktu. Maddi olarak bitiktim ve kendimi bunladi hakettigimi dusunuyordum. Esyalarimi toparlayip aileme gidiyorum. Tek kafami karistiran sey kucuk kardesim universite sinavina hazirlaniyor. Etkilenir mi onu dusunuyorum

Bu sürecte sadece kendini düşün canim. Bu tip adamlar düzelmez. Şeyleri varya kendilerini kaf daginda görürler.

Çooook daha önce ayrılman, ailene de resti çekmen gerekiyordu. İnsan yalnız doğar yalnız ölür. Kendinize yetebilmeyi öğrenmeniz gerek. Böyle zamanlarda kimsenin desteğine ihtiyaç duymazsınız.

O zaman kendime guvenim yoktu. Maddi olarak bitiktim ve kendimi bunladi hakettigimi dusunuyordum. Esyalarimi toparlayip aileme gidiyorum. Tek kafami karistiran sey kucuk kardesim universite sinavina hazirlaniyor. Etkilenir mi onu dusunuyorum
Ayrı eve çık, kendine yeni bir hayat kur.

Eltini niye küçümsedin şimdi? Sonuna kadar haklısın eyvallah da elin kızının ne suçu var vasıfsız falan diyorsun? Senin vasfin var da ne oluyor bak? Kendine saygı duyulmasını saglayamamissin. Demek ki vasifla olmuyor bu işler.

Bu adamdan koca falan da olmaz. Öküzün önde gideni. Kardeşi için seni silecek nasılsa bir gün. Sen önce davran bari.

Kaç yaşında, meslek sahibi bir kadınsınız. Ailenizin onayına ihtiyacınız yok. Ailenizin size vermediği değeri siz kendinize vermek zorundasınız. Boşanın geç olmadan. Uğruna yuvasını yıktığı kardeşinin kendi ailesi ve eşini koruduğuna şahit olduğunda görür göreceğini.

tamamen kompleks ama cevabi guzel yapiistirmisiniz haketmis。evede gitmeyince kafa dank etmistir otursun kardesiyle

Kumar bağımlılığı olan ,eşi tarafından darp edilen hatta özkıyıma meyili olan bir üyeye yazıyoruz arkadaşlar,rica ederim dikkatli olalım. İçimi yakan üyelerdendir bir de eşi alkolik olan bir mühendis kadın vardı. Kocası alkol alınca zorla kendine arabayla saatlerce şehir turu attıran. Siz ikinize cidden çok üzülüyorum.

Acilen bir psikoterapist bulmanı tavsiye ediyorum. İstanbuldaysan Çapa tıp da Talat Parman var,onun olduğu ekolden birileri olsun. Bu kurban zihniyetin devam ettiği sürece bu zorba gider başka bi zorba gelir. Senin için dua edicem.

bende konularından biliyorum seni.. gerçekten üzüldüğüm acaba ne yaptı dediğim üyelerdensin.. önce kendin değişmelisin bu demek değil ki suç senin tam tersine önce kendin değiş her anlamda iyileş ki doğru insanlar seçebilesin..
borçlarını ne yaptın? kumar alışkanlığın? bence ayrı eve çıkmalısın..

Neden buldunuz bunu? Bence hemen ayrılın 1 saniye bile düşünmeyin nasıl farkedemediniz? Ne güzel mesleğiniz var paranız var krallar gibi yaşarsınız ne çekiyorsunuz bu densizi?

Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.

Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.

Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum:110:
Bir doktora yakısmayan bir hayat

Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.

Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.

Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum:110:
kocanda bence aşağalık kompleksi var ailesine bak bir hekimi bile ne hale getiriyorum ağzını açamıyor diyor resmen. bir süre uzak dur ayrı eve yada ailene git yada tatile git bir süre o da kendini toplasın.

Hekimim dediniz dimi yanlış okumadım?
Size inanamıyorum gerçekten. Nereden buldunuz bu kozalağı?

Tabi ki bir anda böyle olmadı. İşaretleri sürekli verilmiştir ama siz umursamamışsınızdır. Sizi hiç sevip saygı duymamış. Hoş bu zihniyette biri sevse ne olur?

Aileniz tarafından hiç değer görmediyseniz sevgiyi böyle bir salakta aramanız şaşılacak şey değil.
Daha dün akşam eşimle konuştuk bunu. İnsan kaç yaşına gelirse gelsin, anne baba tarafından doldurulmayan o boşluk asla kapanmıyor. İnsan sevgi için hata üstüne hata yapıyor diye. 30'lu yaşlarda farkındalık zamanları daha çok hissettiriyor bu.

Kendinize güvenin ve defedin hayatınızdan. Evde takı toka varsa bırakmayın ona.

Üstelik cinsel hayat da tırtmış. Bir kadını tatmin etmekten aciz hanzo nasıl ezebilir sizi? Basbaya aşağılık kompleksiyle sizi eziyor.
Mahkemede bunu da öne sürün "cinsellikte de bencilce hareket ediyordu" diye. Görsün dünyanın kaç bucak olduğunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X