kardeşim beni çok üzüyor..

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
kardeşimin 5-6 ay önce işyerinde birkaç arkadaşı tarafından yüzüne bağrılmış, hakaret edilmiş. mevzu ne bilmiyorum , anlatmıyor. bizimki cevap verememiş. aşırı içine kapanıktır.oldum olası kedini iyi ifade edemez.çekingen bir genç bu kişiler işten atıldılar mı ayrıldılar mı bilmiyorum şimdi onunla çalışmıyorlar.. buna rağmen kin yaptı. onları bulup zarar vermekten bahsediyor. psikoloğa yönlendirmeye çalışıyorum daha da öfkeleniyor. anlamıyorum neden böyle. işi de maaşı da gayet iyi yaşına göre. çaresizim..

Tepkisini zamanında göstermeliydi..Şimdi birşey yapması,başını belaya sokmaktan başka bir işe yaramaz..Babanız yok mu o konuşsa? Belki onu dinler..

Son düzenleme:
babam hasta.bu yüzden ona anlatmıyor.aslında bize de anlatıyor sayılmaz.ne desem nasıl ikna etsem bilmiyorum.

daha önce birini dövdü zaten.çok sıkıntı yaşadık.allah korusun.uyumuyor. az yemek yiyor.huzur bulsun istiyorum.

Cok garip gercekten. Hakkini savunamiyor, ama hissettigi ezikligi sakin bir zamanda zarar verme planlari yaparak tatmin ediyor. Normal gelmedi bana da. Ikna edebiliyorsaniz bence de doktora gitmeye ikna edin, ya da kisisel gelisim bilgileri edinmeye.

bakalım .inşallah. hep diyorum zaten ya hakkını savun.yok buna değer görmediysen kin tutma. keşke bir abisi olsaydı.onu daha çok dinlerdi belki.

psikoloğa yönlendırme konusunda bıraz geç kalmışsınız ama yınede gıtmeli genel durum itibarıylede nereye kadr böyle içine kapanık yaşıycak

51 adet Besmele okuyup yüzüne ufleyin sakinlesir çok okuyun denenmiş bir yöntem. Psikolog şart ama kabullenmezler delimiyim derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…