20 yaşıma gircem üniversite öğrencisiyim kardeşim 15 yaşında,maça reşit olmayanlarda girebiliyor en azından istanbulda böyle.
ya bu bir forma olmayabilirdide,bir kalem bir çiçekte olabilirdi,
size şöyle örnek veriyim,diyelimki çok sevdiğiniz bir arkadaşınız Allah korusun öldü,onun bir tişörtünü aldınız,bir kutuya özenle sakladınız,birgün eve bir geldiniz temizlik yapan kadın,anneniz kimse artık temizlik bezi olarak kullanıyor yeri camı kapıyı siliyor,etkilenmezmisiniz bundan,yada ''amaaan zaten markası mangoydu gider aynısını alırım'' diyebilirmisiniz,
benimkide o hesap.
o forma bana birdaha görmeyeceğim birinden hediye,o formada arkadaşlıklarımla aşklarımla babamla anılarım var,normalde bana yaptıramayacakları şeyleri maçta iddaya girip yaptırdılar yada ben yaptırdım,o formada yaşanmışlıklar var,yani tarihi eser gibi forma mübarek
yani nasıl anlatabilirim bunu bilmiyorum ama arabamı çizseler bu kadar sinirlenmezdim,
kardeşim çocuğu odama sokmaz tek girer kapıyı kapatır ama ''aman sakın girme bura ablamın odası'' da demez,yani çocuk bilmeden aniden dalsa odama görcek özel şeylerimi.