ben şeye takılıyorum......bu msn ve diger nette girelen yerlerin şifreleri öyle kolaymı ele geçiriliyorki
her kızan msn yi yada başka bir şeyi hemen sahipleniyor anlamıyorum.
Hakikaten he... ben de hep merak etmişimdir. :uhm:
O şifreler nasıl hemen kırılır, mailler kontrol edilir...ben de hiç algılayamıyorum bu işin sırrı nedir.
kızlar bugün onla karşılaşmamak için eve geç geliyim dedim karşılaştık mecbur asansörde falan,
forma adamın umru değil,ben dün kıyameti kopardım bağırmaktan sesim kısıldı,forma hala ortada yok,sakince konuştum ''amaan alt tarafı bi forma'' dedi,
sen nasıl formanı arkadaşına verirsin dedim, ''o herhangi biri değil benim kardeşim'' diyo,''he tabi otomatikmen bende onun ablası oluyorum ve giyebiliyor öylemi?'' dedim,güldü eğlendi benimle resmen.
kızıp bağırmadım laf sokmadım çünkü anlamaz,onu adam edecek bir ders vermem gerek,göze göz dişe diş durumu yani,
adresi yıllardır var küçükken ben açmıştım ona gizli soru posta kodu falan onları biliyorum,ama almış tekrar adresini heralde alternatif adresinden buldu,ve bir daha almam imkansız bilgilerini değiştirecektir.
onu utandırmak rezil etmek istiyorum bir fikriniz varmı
[/COLOR]
bu kadar da,büyütmeyin olayı..
resmen kan davası haline getiriyorsunuz.
yaptığı yanlışı anlamıyorsa,anne yada babanıza söyleyin,onlar konuşsun bir.. hatasını söylesinler...
onları dinleyecektir
en güzeli alıp kardeşini karşına ona duygularını aç. senin eşyalarının senin için değerli olduğunu anılarına sahip çıkan onları koruyan bir yapın olduğunu ve kardeşinin bu yaptığının seni ne kadar üzdüğünü öfkelendirdiğini anlat. dişe diş kana kan intikam olabilir ama en güzeli gerçekten iletişim kurup birbirini anlayabilmektir.. bunu dene en doğru ve en sağlam olan yol bu..
o zaman bi atalarımızın yöntemi kalıyo geriye nickdaş. turkbayragi
şiddet ii bişi değil ama seninkini benim burdan dövesim geldi kusura bakma.klava:
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı KÖTEKTİR diyorum ben. :mymeka:
sende onun bi eşyasını ver birine ancak ozaman geçer sinirin.boshayallersmile
sorma nickdaş dün kendime hakim olamayacağımdan korktum odama kapattım kendimi,koca çocuk sakalı çıktı ayıp yani ki becerememde,
bi kere babam bi cümle kurdu laf soktu,''ben o kadar kolej parasını eşeğe versem profesör olur'' falan demişti,bu da babama bir cevap verdiki sorma,resmen ''sen enayisin o kadar para boşa verdin'' demek istedi,o kadar rahat korkusuz, ki babam höt dese biz 4 kardeş+annem koltuk köşelerine sinerizakannehir
babam tokat attı o cevaptan sonra ki çok haklıydı,sinirli olduğunu bile bile dalga geçti adamla damarına bastı,bi tokat yiyincede evi terketti.
ben memlekete(doğuya) yollayın bir sene çalıştırın okulun değerini anlasın sonra geri döner diyorum,bizimkiler büsbütün onu kaybetmekten korkuyor ve kıyamıyor.
aslında ben de kıyamıyorum çünkü hırçın bir çocuk değil küfür etmez,vurmaz kırmaz itmez,çok şirin eğlenceli biri ama sorumsuz malesef,eskiden kız gibi her lafımıza alınır ağlardı,şimdi biz ağlıyoruz o üstüne alınmıyor:1closedeyes:
bence senini önceden beri biriktirdigin bir kızgınlıgın bir kinin varmış bu forma meselesi bardagı taşırmış bunuda kullanarak kardeşine kini nefretni kusup intikam almaya kalkmısın yada yapıyorsun..
yani bu kadarda büyütülecek bagırıp sesi kısılacak kadarda bir durum yok.bence
evet kızgınlığım var ama kin nefret söz konusu olamaz o benim kardeşim,intikam da değil konuşmaktan anlamadığı için birşeyler yaparak onu durdurabileceğimi yada adam edeceğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?