kardeşim beni tehdit ediyor

gamecee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
3
5
36
24
Merhabalar. Günlerdir uyku uyutmayan bir derdim var. 21 yaşında aşırı sıkı ve tutucu bi ailenin kızıyım. Babam da annem de bu yaşıma dek istediğim her şeyi yaptılar hem maddi hem manevi yönden haklarını ödeyemem. Fakat babam tahmin edebileceğinizden daha tutucu ve kımızı çizgileri aşıldığı taktirde gözü hiçbir şey görmeyen biri. Bu zamana kadar saçımın teline bile zarar vermedi ancak kız kardeşim (17) 2 gün evvel yaşadığımız kavgada "yediğin haltları babam bilsin ister misin" diye bağırdı ve bunu 2. yapışı.. Yediğim halttan kastı ise 19 yaşında iken sevgilimin olması. ki sevgilimle hiçbir şey yaşamadık. Size basit gelebilir ancak eğer babam bunu duyarsa bana napacağını kestiremiyorum bile. Ki kardeşim babama bunu söyleyebilecek biri olası bir sinir anında. Napacağımı bilmiyorum

Sinirlendirmeyin kızı öyleyse:)

Bu tarz zorbalıklara maruz kaldığında benzer bi tarzda cevap vermezsen bitmez tükenmez, onun anladığı dilden konuşacaksın başka yapacak bişe yok, “Ben de senin yediğin haltları anlatırım beraber dayak yeriz böylece yediğim dayağı bölmüş oluruz diye “saldıracaksın ona şantajına boyun eğersen seni kullanır sadece. Muhtemelen onun da hoşlandığı biri olmuştur Aliyi görmek için süslendiğini Veliyi görmek için kırıttığını Kemale mesaj attığını bilmiyor muyum sanki minvalinde susturabilirsin onu, o da ergen olduğu için bunların birini mutlaka yapmıştır.

Unutma zorbaların anladığı dil zorbalıktır, alttan alıp konuşmaya çalışırsan sadece korkuttuğunu anlayıp keyif alır.

Klasik kız kardeş kavgası işte. Bu kadar ciddiye almayın söylemez. Çünkü zamanı geldiğinde onun da size işinin düşeceğini bilir.

Bir ben halt yemedim yanlış birşey yapmadım. Neyse nende kafamdan senin yediğin haltları anlatırım hatta üstüne kata kata anlatırım buyur git anlat benim elim armut toplamayacak de.
Allah kardeşin de hayırlısını versin valla şuna bak birlik olacağına düşman gibi oluyor

o biraz asosyaldir. pek bi şey yaptığı yok ama "kafamdan senaryo yazıp anlatırım babamın o sinirle seni dihleyeceğini sanmıyorum" diyeyim bari

aynen öyle

Onun tehditlerine boyun eğip diken üstünde yasayacagina o an üstüne yürü konuş bakalim ne diyeceksinle.Konusursa kendine de guveniorsan bastir onu korkmadığını gòrsun ailen de ne yapip yapmayacagini bilir ama susar durursan suphelenirler

Böyle kardeş olmaz yalnız. Benim de kız kardeşim var ne türlü kavga edersek edelim birbrmizi her zaman koruruz. Kardeşlik bu değil yani.

ahahahs çok hoşuma gitti bu yorum. babasına da öyle desin bari sal beni baba yaa en şiddetli orgazmımı bu yaşımda yaşıyorum
en güzeli ben de senin sevgilin olduğunu anlatırım deyin. hiç bir şey yapamaz.

17 yas ergenlik yasidir ugrasmayin boswerin görmezden gelin tehtit ettiginde sen deki bende simdi gidicem babama baba x beni bir konuda cok kizdirdi ve hakli oldugum halde beni bastirmak icin boyle bir iftira atmakla tehtit ediyor derim de kaniti yoksa tabi ne bilim resim falan gibi ahhh cok cektim ergen kizkardeslerimden bilirim

Konunun sevişmeyle alakası yok ki? Ayrıca insanların yaşadıkları hayatı, ailelerini bilmeden gaza getirmeyin. Kızının sevgilisi olsa köpürecek zihniyette bir baba, kızının seviştiğini duysa neler olur tahmin edebiliyor musunuz?

Düşünsenize o babaya öyle dediğini. Valla o vücudu diri diri organizmalara yedirtir o baba.

Kendi yaptıklarını unutur bizim yaptığımız ufacık şeyleri söylemek ile tehdit ederler. Ah nedir bu kardeşlerden çektiğimiz.siz de onu tehdit edin .elbet birgün o da açık verecektir.sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyi ama konu farkliydi

E gencler gidin sevisin demiorum anne babalara sesleniorum zaten salın çocukları diye. Hicbi sey yapmadığı halde yasadigi strese bak cocugun kardesi tarafindan şantaja ugruyor fln. En cok ne yapmasindan korkuosa babasi ona izin versin bitsin bu çile iste.

o biraz asosyaldir. pek bi şey yaptığı yok ama "kafamdan senaryo yazıp anlatırım babamın o sinirle seni dihleyeceğini sanmıyorum" diyeyim bari

Asosyal filan ama kafa şantaja çalışıyor, içinde minik bi ferhunde var demek ki, kimleri kimleri stalkladığını bilmiyor muyum sanki saf mı zannediyorsun sen beni de, asosyalse teknoloji bağımlılığı vardır kesin ordan yürü

Ne biçim kardeşiniz varmış yahu? Elinden somut bir şey yoksa babanız ona körü körüne inanmaz herhalde. "Yalan söylüyor, beni korkutmaya çalışıyor" dersiniz babanıza. Ama bundan önce, kardeşinizin bir sağlam sindirilmesi gerekiyor. Korkmayın ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…