Sinirlendirmeyin kızı öyleyse:)Merhabalar. Günlerdir uyku uyutmayan bir derdim var. 21 yaşında aşırı sıkı ve tutucu bi ailenin kızıyım. Babam da annem de bu yaşıma dek istediğim her şeyi yaptılar hem maddi hem manevi yönden haklarını ödeyemem. Fakat babam tahmin edebileceğinizden daha tutucu ve kımızı çizgileri aşıldığı taktirde gözü hiçbir şey görmeyen biri. Bu zamana kadar saçımın teline bile zarar vermedi ancak kız kardeşim (17) 2 gün evvel yaşadığımız kavgada "yediğin haltları babam bilsin ister misin" diye bağırdı ve bunu 2. yapışı.. Yediğim halttan kastı ise 19 yaşında iken sevgilimin olması. ki sevgilimle hiçbir şey yaşamadık. Size basit gelebilir ancak eğer babam bunu duyarsa bana napacağını kestiremiyorum bile. Ki kardeşim babama bunu söyleyebilecek biri olası bir sinir anında. Napacağımı bilmiyorum
Merhabalar. Günlerdir uyku uyutmayan bir derdim var. 21 yaşında aşırı sıkı ve tutucu bi ailenin kızıyım. Babam da annem de bu yaşıma dek istediğim her şeyi yaptılar hem maddi hem manevi yönden haklarını ödeyemem. Fakat babam tahmin edebileceğinizden daha tutucu ve kımızı çizgileri aşıldığı taktirde gözü hiçbir şey görmeyen biri. Bu zamana kadar saçımın teline bile zarar vermedi ancak kız kardeşim (17) 2 gün evvel yaşadığımız kavgada "yediğin haltları babam bilsin ister misin" diye bağırdı ve bunu 2. yapışı.. Yediğim halttan kastı ise 19 yaşında iken sevgilimin olması. ki sevgilimle hiçbir şey yaşamadık. Size basit gelebilir ancak eğer babam bunu duyarsa bana napacağını kestiremiyorum bile. Ki kardeşim babama bunu söyleyebilecek biri olası bir sinir anında. Napacağımı bilmiyorum
o biraz asosyaldir. pek bi şey yaptığı yok ama "kafamdan senaryo yazıp anlatırım babamın o sinirle seni dihleyeceğini sanmıyorum" diyeyim bariBu tarz zorbalıklara maruz kaldığında benzer bi tarzda cevap vermezsen bitmez tükenmez, onun anladığı dilden konuşacaksın başka yapacak bişe yok, “Ben de senin yediğin haltları anlatırım beraber dayak yeriz böylece yediğim dayağı bölmüş oluruz diye “saldıracaksın ona şantajına boyun eğersen seni kullanır sadece. Muhtemelen onun da hoşlandığı biri olmuştur Aliyi görmek için süslendiğini Veliyi görmek için kırıttığını Kemale mesaj attığını bilmiyor muyum sanki minvalinde susturabilirsin onu, o da ergen olduğu için bunların birini mutlaka yapmıştır.
Unutma zorbaların anladığı dil zorbalıktır, alttan alıp konuşmaya çalışırsan sadece korkuttuğunu anlayıp keyif alır
aynen öyleBir ben halt yemedim yanlış birşey yapmadım. Neyse nende kafamdan senin yediğin haltları anlatırım hatta üstüne kata kata anlatırım buyur git anlat benim elim armut toplamayacak de.
Allah kardeşin de hayırlısını versin valla şuna bak birlik olacağına düşman gibi oluyor
Onun tehditlerine boyun eğip diken üstünde yasayacagina o an üstüne yürü konuş bakalim ne diyeceksinle.Konusursa kendine de guveniorsan bastir onu korkmadığını gòrsun ailen de ne yapip yapmayacagini bilir ama susar durursan suphelenirlerMerhabalar. Günlerdir uyku uyutmayan bir derdim var. 21 yaşında aşırı sıkı ve tutucu bi ailenin kızıyım. Babam da annem de bu yaşıma dek istediğim her şeyi yaptılar hem maddi hem manevi yönden haklarını ödeyemem. Fakat babam tahmin edebileceğinizden daha tutucu ve kımızı çizgileri aşıldığı taktirde gözü hiçbir şey görmeyen biri. Bu zamana kadar saçımın teline bile zarar vermedi ancak kız kardeşim (17) 2 gün evvel yaşadığımız kavgada "yediğin haltları babam bilsin ister misin" diye bağırdı ve bunu 2. yapışı.. Yediğim halttan kastı ise 19 yaşında iken sevgilimin olması. ki sevgilimle hiçbir şey yaşamadık. Size basit gelebilir ancak eğer babam bunu duyarsa bana napacağını kestiremiyorum bile. Ki kardeşim babama bunu söyleyebilecek biri olası bir sinir anında. Napacağımı bilmiyorum
ahahahs çok hoşuma gitti bu yorum. babasına da öyle desin bari sal beni baba yaa en şiddetli orgazmımı bu yaşımda yaşıyorumIki tane carpiver agzina iftira atmaya utanmio musun diye. Salin şu gencleri anne babalar allah kitap aşkına ya. En verimli sevismeler 18-20 yas dolaylarinda olur. En siddetli orgazmlar en guzel asklar. Birakin su sacma sapan ahlak derslerini.
17 yas ergenlik yasidir ugrasmayin boswerin görmezden gelin tehtit ettiginde sen deki bende simdi gidicem babama baba x beni bir konuda cok kizdirdi ve hakli oldugum halde beni bastirmak icin boyle bir iftira atmakla tehtit ediyor derim de kaniti yoksa tabi ne bilim resim falan gibi ahhh cok cektim ergen kizkardeslerimden bilirimMerhabalar. Günlerdir uyku uyutmayan bir derdim var. 21 yaşında aşırı sıkı ve tutucu bi ailenin kızıyım. Babam da annem de bu yaşıma dek istediğim her şeyi yaptılar hem maddi hem manevi yönden haklarını ödeyemem. Fakat babam tahmin edebileceğinizden daha tutucu ve kımızı çizgileri aşıldığı taktirde gözü hiçbir şey görmeyen biri. Bu zamana kadar saçımın teline bile zarar vermedi ancak kız kardeşim (17) 2 gün evvel yaşadığımız kavgada "yediğin haltları babam bilsin ister misin" diye bağırdı ve bunu 2. yapışı.. Yediğim halttan kastı ise 19 yaşında iken sevgilimin olması. ki sevgilimle hiçbir şey yaşamadık. Size basit gelebilir ancak eğer babam bunu duyarsa bana napacağını kestiremiyorum bile. Ki kardeşim babama bunu söyleyebilecek biri olası bir sinir anında. Napacağımı bilmiyorum
Konunun sevişmeyle alakası yok ki? Ayrıca insanların yaşadıkları hayatı, ailelerini bilmeden gaza getirmeyin. Kızının sevgilisi olsa köpürecek zihniyette bir baba, kızının seviştiğini duysa neler olur tahmin edebiliyor musunuz?Iki tane carpiver agzina iftira atmaya utanmio musun diye. Salin şu gencleri anne babalar allah kitap aşkına ya. En verimli sevismeler 18-20 yas dolaylarinda olur. En siddetli orgazmlar en guzel asklar. Birakin su sacma sapan ahlak derslerini.
Düşünsenize o babaya öyle dediğini. Valla o vücudu diri diri organizmalara yedirtir o baba.ahahahs çok hoşuma gitti bu yorum. babasına da öyle desin bari sal beni baba yaa en şiddetli orgazmımı bu yaşımda yaşıyorum
en güzeli ben de senin sevgilin olduğunu anlatırım deyin. hiç bir şey yapamaz.
Kendi yaptıklarını unutur bizim yaptığımız ufacık şeyleri söylemek ile tehdit ederler. Ah nedir bu kardeşlerden çektiğimiz.siz de onu tehdit edin .elbet birgün o da açık verecektir.sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyi ama konu farkliydiMerhabalar. Günlerdir uyku uyutmayan bir derdim var. 21 yaşında aşırı sıkı ve tutucu bi ailenin kızıyım. Babam da annem de bu yaşıma dek istediğim her şeyi yaptılar hem maddi hem manevi yönden haklarını ödeyemem. Fakat babam tahmin edebileceğinizden daha tutucu ve kımızı çizgileri aşıldığı taktirde gözü hiçbir şey görmeyen biri. Bu zamana kadar saçımın teline bile zarar vermedi ancak kız kardeşim (17) 2 gün evvel yaşadığımız kavgada "yediğin haltları babam bilsin ister misin" diye bağırdı ve bunu 2. yapışı.. Yediğim halttan kastı ise 19 yaşında iken sevgilimin olması. ki sevgilimle hiçbir şey yaşamadık. Size basit gelebilir ancak eğer babam bunu duyarsa bana napacağını kestiremiyorum bile. Ki kardeşim babama bunu söyleyebilecek biri olası bir sinir anında. Napacağımı bilmiyorum
E gencler gidin sevisin demiorum anne babalara sesleniorum zaten salın çocukları diye. Hicbi sey yapmadığı halde yasadigi strese bak cocugun kardesi tarafindan şantaja ugruyor fln. En cok ne yapmasindan korkuosa babasi ona izin versin bitsin bu çile iste.Konunun sevişmeyle alakası yok ki? Ayrıca insanların yaşadıkları hayatı, ailelerini bilmeden gaza getirmeyin. Kızının sevgilisi olsa köpürecek zihniyette bir baba, kızının seviştiğini duysa neler olur tahmin edebiliyor musunuz?
o biraz asosyaldir. pek bi şey yaptığı yok ama "kafamdan senaryo yazıp anlatırım babamın o sinirle seni dihleyeceğini sanmıyorum" diyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?