Kardeşim bize karşı çok soguk

Kız k
onların durumu cok iyi. İgne bile almadılar. Bız kiradayız Babam emekli. Adam gıttı 50 bin civarı sadece esya borcu yaptı normal mı. Kınayıda mı erkek alır ya herseyı bıze yıktılar
Nisan ve kina kiz tarafi yapar diye biliyorum. Ote beri isterse erkek taraf da katki saglar ama nisan kina benim bildigim kiz tarafi duzenler. Bazi yorelerde kinaya damat sadece kina yakilirken katiliyor hatta bayanlar egleniyor falan.. yoreden yoreye farkli ama masraf olarak kiz tarafi ağırlıkli oluyor genelde.

Kardeşiniz çalışmiyor mu neden borcu babanız yapıyor? Madem size soğuk babanız da bu borca girmeseydi.
Bbam ınsanlar dedıkodu yapar. Uzerıme dusenı yapayım dıyor. Kardesım calısıyorda kıza veriyor maasınj. Hem kız evlenince calismayacak tek maas anca gecınırler

Oğlan evi yapar zaten bir çok şeyi bu neden bu kadar tuhaf ki....

Yapmayın lütfen kına ve nisanı da mi erkek evi yapar.

Ne almışlar bilmiyorum ama beyaz eşya, mutfak , bir oda kıza ait olmalı .

Düğün , gelinlik , diğer odalar halılar perdeler , altınlar kalıyor geriye az değil.

Birde gelip giderken alınan çiçekler çikolatalar, hediyeler de çabası.

Bu kadar yuklenilmez bir aileye

Düğün , gelinlik , diğer odalar halılar perdeler , altınlar kalıyor geriye az değil.

Valla öyle garip gelebilir ama doğu da öyle kınayı nişanı kızın yaptığını ilk defa duyuyorum desem 😣 zaten şimdiki zaman da iki taraf çalışıyorsa birlikte gidip alınıyor herşey

Valla öyle garip gelebilir ama doğu da öyle kınayı nişanı kızın yaptığını ilk defa duyuyorum desem 😣 zaten şimdiki zaman da iki taraf çalışıyorsa birlikte gidip alınıyor herşey

Doğuda eskidendi o belkide.

Benimde tanıdığım çok doğulu var bir çok şey ortak yapılıyor.

Kızın imkanı yoksa eyvallah kendi aralarında anlaşıp aşırıya kaçmadan ekmek evi iyiyse maddi olarak yola cikabilirler ancak diğeri haksızlık.

En kotusü biz aldık. Beyaz esya falan cogu esya kızın evinde. Ceyız cıkarcak. Bızım aldıklarımızı kendi almıs gıbı cıkaracaklar

Yanı kızın ailesinin durumu bizden kat kat ıyı. Ama kesinlikle hıc bırsey yapmadılar. Ve herseyı en Pahalısını aldırdı kız bıze

Kızın imkanı yoksa eyvallah kendi aralarında anlaşıp aşırıya kaçmadan ekmek evi iyiyse maddi olarak yola cikabilirler ancak diğeri haksızlık.
İki tarafta maasliysa şimdiki zamanda öyle dediğiniz gibi

İmkanları var. 3 tane ev sirket falan baya durumları iyi. Bı ton altın istediler. Tek dertleri hava atmak. Aldıgı koltuk takımı bile 12 bın

Yanı kızın ailesinin durumu bizden kat kat ıyı. Ama kesinlikle hıc bırsey yapmadılar. Ve herseyı en Pahalısını aldırdı kız bıze
Onu yanlış buldum yani ama burada kardeşinizin demesi lazım babamın durumu belli çok birşey bekleme böyle böyle diye yazık değil mi o adamcagiza kardeşinizin durumu nasıl mesleği işi yani kendisi üstlenseydi tüm borcu

Back
X