- 10 Ekim 2014
- 32.755
- 147.382
- 798
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
27 yasindaki kadina ceza odul egitimi verilmez sen karisma bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha valla eskı burnu güzeldi ya cok kalkık olmuş. Ama kendınbılır kendı burnu onu. Hoşuna gıdıyorsa kendı bıleceği iş:)Ameliyat sonuçları nasıl güzel olmuş mu![]()
Haha valla eskı burnu güzeldi ya cok kalkık olmuş. Ama kendınbılır kendı burnu onu. Hoşuna gıdıyorsa kendı bıleceği iş:)
Köle hayatı yasasınlar demıyorum ama bana karsi cok sert oldular hep. Yok bu evde aynı çatı altında yaşıyorsan bızım kurallara uyacaksın dıye. Ama nedense iş onlara gelince kural mural unutuluyor
O bana benım ona karıstıgımdan daha cok karısıyor. Ortada yalan gerektırecek hıc bı sebeb de yok.macıkca söylemek varken bosuna orda yalnız zaman gecırdı ama kendı bılırBen anlamıyorum ya ilk çocuklar herşeye karışmak zorunda mı. Oda zaten durup dururken yalan söylemiyodur buna iten sebepler vardır illa ki .
Merhaba kizlar. Biz ailecek kizkardesmin yalanlarindan biktik. Kendisi 27 bu sene 28 olucak
Hanimefendinin en son ki marifeti tami tamina üc haftadir ortaliktan kaybolmasi. gitmeden bir gün önce "ben is görüsmesine gidiyorum" dedi. Eve gelince bizden kaciyordu ama hemen anladik durumu. Hanimefendi burnu a ve kulaklarina estetik yaptirmis. Babam cok kizdi cünki nerelerde kaldigi bile belli degildi.kalkip baska ülkeye ameliyat olmaya gitmis. Ya basina birsey gelseydi? eskiden de birsürü yalanlar söylerdi hemde tehlikeli seyler yapardi gizlice...en sinir oldugum sey ise annemle babamin önce sitem etmesi ama daha sonra oturup konusmak yerine ona yardim etmesi mesela araba ögrenmeye calisiyor hanimefendi. Bende dedim ki bence siz tavrinizi koymaniz lazim ne bilim cezalandirin yada yardim bari etmeyın ama sız bısey olmamıs gbı davranıyorsunuz. Babamın cevabı ıse ılgınc:sana yardım ederken ıyıydı. Bende dedım kı ben sızden gızlı bıyere gıtmedım. Sözünüzden de cıkmadım arkanızdan da ıs cevırmedım. Egıtım seklınız hıc de güzel degıl dedım. Cocunuzu yerıne geldıgınde cezalandrıp yerı gelınce ödüllendırebılmenız lazım...
Erkek kardesımın en ufagı da hep ödüllendırıldı. Suan 18 yasında ve sorumsuzca bır hayat yasıyor beyefendının dünya umrunda degıl ne saygı var ne bırsey...artık karısmıycam zaten dügünüme de az kaldı evde olmuycam artık ama kesınlıkle ben cocuklarımı bu sekıl egıtmıycem...
O halde bu tepkinizi kardeşinize değil ailenize verin. Suçlu taraf onlar. İşte Türk aileleri böyle. Çocuklarına hapis hayatı yaşatırlar, eşya muamelesi yaparlar. Sonra da ''Neden kızım bana hiçbir şeyini anlatmıyor, neden her şeyi benden saklıyor'' diye ağlarlar.Köle hayatı yasasınlar demıyorum ama bana karsi cok sert oldular hep. Yok bu evde aynı çatı altında yaşıyorsan bızım kurallara uyacaksın dıye. Ama nedense iş onlara gelince kural mural unutuluyor
Ben de ilk cocugum. Her seye karismak degil de biraz ebeveyn rolune giriyoruz kucuklugumuzden beri. Hep annemiz babamiz bi yere giderken ` kardeslerine dikkat et, sana emanet, acikinca doyur onlari` laflarini ablalara ya da abilere soylemislerdir. Okula giderken annem arkamdan cok bagirmistir `kardeslerinin elini birakma` diye... Kizmayin bize de, biz hep kardescanlarimizi dusunuyoruz aslindaBen anlamıyorum ya ilk çocuklar herşeye karışmak zorunda mı. Oda zaten durup dururken yalan söylemiyodur buna iten sebepler vardır illa ki .
"İs onlara gelince..." degil canim bu..Köle hayatı yasasınlar demıyorum ama bana karsi cok sert oldular hep. Yok bu evde aynı çatı altında yaşıyorsan bızım kurallara uyacaksın dıye. Ama nedense iş onlara gelince kural mural unutuluyor
Hay aklında bın yasa. Evet bu rolü bıze velilerimiz yüklüyor. Bu durumu maalesef herkez anlamıyor ve istedigi gibi algılayanlar var sankı karisiyorum gibisinden. Kardesımı sevmesem ne yaptıgı ne ettigi umrumda olmaz. Bazı bayanlar benı yanlis anlamis...Ben de ilk cocugum. Her seye karismak degil de biraz ebeveyn rolune giriyoruz kucuklugumuzden beri. Hep annemiz babamiz bi yere giderken ` kardeslerine dikkat et, sana emanet, acikinca doyur onlari` laflarini ablalara ya da abilere soylemislerdir. Okula giderken annem arkamdan cok bagirmistir `kardeslerinin elini birakma` diye... Kizmayin bize de, biz hep kardescanlarimizi dusunuyoruz aslinda![]()
Ben de ilk cocugum. Her seye karismak degil de biraz ebeveyn rolune giriyoruz kucuklugumuzden beri. Hep annemiz babamiz bi yere giderken ` kardeslerine dikkat et, sana emanet, acikinca doyur onlari` laflarini ablalara ya da abilere soylemislerdir. Okula giderken annem arkamdan cok bagirmistir `kardeslerinin elini birakma` diye... Kizmayin bize de, biz hep kardescanlarimizi dusunuyoruz aslinda![]()
Ama sen de cok sert cikmissinHay aklında bın yasa. Evet bu rolü bıze velilerimiz yüklüyor. Bu durumu maalesef herkez anlamıyor ve istedigi gibi algılayanlar var sankı karisiyorum gibisinden. Kardesımı sevmesem ne yaptıgı ne ettigi umrumda olmaz. Bazı bayanlar benı yanlis anlamis...
Haklısın valla zaten yanlıs anlasılıyor. En ıyısı bırakmak kendısı naparsa yapsın...ama bırde ne var bılıyormusun. Herkez onunla alakalı bısey oldugunda hep ban sıkayete gelır, ılk basta annemle babam. Resmen doldurusa getırıyorlar benı. Artık bu durumdan bıktıgımdan dedım benı karıstırmayın dıye. Ne halı varsa görsün valla. Ama eger aıleden bırının basına bırsey gelırse bütün aıleyı buluyor maalesef...Ama sen de cok sert cikmissinbuyumus artik kardesin, artik korunmaya ihtiyaci yok. Sen yine de kendini geri cek kardesinin olaylarindan. Kotu sen olursun herkes iyi olurken.