• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim cok yalanci...is görüsmesine gidiyorum diye bakinnnerelere gitmis...

Haha valla eskı burnu güzeldi ya cok kalkık olmuş. Ama kendınbılır kendı burnu onu. Hoşuna gıdıyorsa kendı bıleceği iş:)

Benim anlamadığım neden yurt dışına gitmiş? Buradaki albümlere bakıp doktor kararı verebilirdi ..
Türkiyede burun estetiğinde muazzam doktorlar var.
Boşa gitmiş.

Köle hayatı yasasınlar demıyorum ama bana karsi cok sert oldular hep. Yok bu evde aynı çatı altında yaşıyorsan bızım kurallara uyacaksın dıye. Ama nedense iş onlara gelince kural mural unutuluyor

haha ablaların kaderi arkadaşım o :27:

Ben anlamıyorum ya ilk çocuklar herşeye karışmak zorunda mı. Oda zaten durup dururken yalan söylemiyodur buna iten sebepler vardır illa ki .

Ben anlamıyorum ya ilk çocuklar herşeye karışmak zorunda mı. Oda zaten durup dururken yalan söylemiyodur buna iten sebepler vardır illa ki .
O bana benım ona karıstıgımdan daha cok karısıyor. Ortada yalan gerektırecek hıc bı sebeb de yok.macıkca söylemek varken bosuna orda yalnız zaman gecırdı ama kendı bılır

Siz yurtdışında mi yaşıyorsunuz? Hayır çünkü Türkiuye estetik estetik cerrahide gelismis ülkelere fark atar, hem kalite hem fiyat yönünden, kardesiniz Türkiyede yasasa estetik ameliyat icin baska ülkeye gitmezdi.
27 yaşında kadın istediği gibi yaşar, istediği ameliyatı da olur. Siz ancak tavsiye verebilirsiniz. Belli ki baskıcı bir ailesiniz, o da el mecbur gizlice ameliyat olmak zorunda kalmış.
Kardeşinizden öyle bir hırsla ve öfkeyle bahsediyorsunuz ki. Bana sanki aileniz sizi çok baskı altında, nefes aldırmadan büyütmüş siz de kardeşlerinize karşı daha anlayışlılar diye bozuluyormuşsunuz gibi geldi.
Kardeşiniz sizden bir şey saklamasın istiyorsanız anlayışlı olmayı ve kardeşinizin kişisel haklarına saygılı davranmayı öğrenin ailecek.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. Biz ailecek kizkardesmin yalanlarindan biktik. Kendisi 27 bu sene 28 olucak

Hanimefendinin en son ki marifeti tami tamina üc haftadir ortaliktan kaybolmasi. gitmeden bir gün önce "ben is görüsmesine gidiyorum" dedi. Eve gelince bizden kaciyordu ama hemen anladik durumu. Hanimefendi burnu a ve kulaklarina estetik yaptirmis. Babam cok kizdi cünki nerelerde kaldigi bile belli degildi.kalkip baska ülkeye ameliyat olmaya gitmis. Ya basina birsey gelseydi? eskiden de birsürü yalanlar söylerdi hemde tehlikeli seyler yapardi gizlice...en sinir oldugum sey ise annemle babamin önce sitem etmesi ama daha sonra oturup konusmak yerine ona yardim etmesi mesela araba ögrenmeye calisiyor hanimefendi. Bende dedim ki bence siz tavrinizi koymaniz lazim ne bilim cezalandirin yada yardim bari etmeyın ama sız bısey olmamıs gbı davranıyorsunuz. Babamın cevabı ıse ılgınc:sana yardım ederken ıyıydı. Bende dedım kı ben sızden gızlı bıyere gıtmedım. Sözünüzden de cıkmadım arkanızdan da ıs cevırmedım. Egıtım seklınız hıc de güzel degıl dedım. Cocunuzu yerıne geldıgınde cezalandrıp yerı gelınce ödüllendırebılmenız lazım...

Erkek kardesımın en ufagı da hep ödüllendırıldı. Suan 18 yasında ve sorumsuzca bır hayat yasıyor beyefendının dünya umrunda degıl ne saygı var ne bırsey...artık karısmıycam zaten dügünüme de az kaldı evde olmuycam artık ama kesınlıkle ben cocuklarımı bu sekıl egıtmıycem...

17 yasinda olsa neyse de 27 yasindaki bir yetiskinden bahsediyoruz. odul ve ceza sistemi evcil hayvanlarin egitiminde kullanilir cocuk egitiminde degil. dusunceleriniz yanlis geliyor bana... ne yapmalarini bekliyodunuz ki ? kulagini cekip oda hapsi vermelerini mi...

Şuna açiklik getirmek isterım. Benim de burun estetigim var. Ama onun gıbı gıdıp te yalan söylemedım aileme. Acık acık konusdum ve yanımda oldular. Bu amelıyatı da zaten sırf ben oldum dıye oluyor.yok senınkısının yanında benımkısı çirkin kaldı diye. Özgüven ve kıskanclık sorunu var kendısınde. Dogrudurust bı gerekcesı dshı yok. Bılıp bılmeden konusuyor bazılari.

27-28 yaşındaki insandan bahsediyoruz yahu, estetik yaptırmak istiyorsa yaptırır yani. Aurıca koskoca kadın, tıpkı sizin başınıza bişey gelmeyeceği gibi onun da başına bişey gelmez artık. Ya da tam tersi, sizin başınıza bişey gelme ihtimali kadar onun başına bişey gelme ihtimali de.
Rahat bırakın kızı, 12 yaşında çocuk değil o cezalandırasınız.

Köle hayatı yasasınlar demıyorum ama bana karsi cok sert oldular hep. Yok bu evde aynı çatı altında yaşıyorsan bızım kurallara uyacaksın dıye. Ama nedense iş onlara gelince kural mural unutuluyor
O halde bu tepkinizi kardeşinize değil ailenize verin. Suçlu taraf onlar. İşte Türk aileleri böyle. Çocuklarına hapis hayatı yaşatırlar, eşya muamelesi yaparlar. Sonra da ''Neden kızım bana hiçbir şeyini anlatmıyor, neden her şeyi benden saklıyor'' diye ağlarlar.

Ben de ilk cocugum. Her seye karismak degil de biraz ebeveyn rolune giriyoruz kucuklugumuzden beri. Hep annemiz babamiz bi yere giderken ` kardeslerine dikkat et, sana emanet, acikinca doyur onlari` laflarini ablalara ya da abilere soylemislerdir. Okula giderken annem arkamdan cok bagirmistir `kardeslerinin elini birakma` diye... Kizmayin bize de, biz hep kardescanlarimizi dusunuyoruz aslinda:KK22:

"İs onlara gelince..." degil canim bu..
Evlat bu inan sen de yapsan sanada "napalim evladimiz iste sag hos olsunda hatalarina da katlaniriz" derlerdi..

Ebeveynler kati gorunur evet cocuklarin gozunu korkutcak guya..
Ama bu birazda cocugun karakteriyle alakali..
Cok asiyse annesi babasi kurallar koyup evladini kaybetmeyi goze alamaz..

Ornek: Benim de annem gizledigim bir seyi yakaladi..
Benim onun yakaladigini ogrendigimi bilmiyor..
Zira o da acigimi yakalayinca tek kelime etmedi susmayi secti cunku biliyor kiyamet kopacak ve cok ustume varsa iyice iletisimimiz kopacak..

Senin ailende bundan korkuyor zira zaten bir kopukluk varmis ki ameliyat olmaya kendi basina gitmis..

Sen sana karsi haksizlik oldugunu dusundugun icin tepkin bu yuzden bence kardesinin kotulugunu istedigin icin degil tabi ki..
Ama inan anne babanin durumunda sen olsaydin yine evladina kotu davranamazdin..

Bu arada hep "sen.. sen" dedim, kardesinden kucuk benim yasim.. Kusura bakma.

Ben de ilk cocugum. Her seye karismak degil de biraz ebeveyn rolune giriyoruz kucuklugumuzden beri. Hep annemiz babamiz bi yere giderken ` kardeslerine dikkat et, sana emanet, acikinca doyur onlari` laflarini ablalara ya da abilere soylemislerdir. Okula giderken annem arkamdan cok bagirmistir `kardeslerinin elini birakma` diye... Kizmayin bize de, biz hep kardescanlarimizi dusunuyoruz aslinda:KK22:
Hay aklında bın yasa. Evet bu rolü bıze velilerimiz yüklüyor. Bu durumu maalesef herkez anlamıyor ve istedigi gibi algılayanlar var sankı karisiyorum gibisinden. Kardesımı sevmesem ne yaptıgı ne ettigi umrumda olmaz. Bazı bayanlar benı yanlis anlamis...

haklısınız herkes aynı değildir tabi ki :) benim ablam çok karışırda o yüzden söyledim :KK25:

Hay aklında bın yasa. Evet bu rolü bıze velilerimiz yüklüyor. Bu durumu maalesef herkez anlamıyor ve istedigi gibi algılayanlar var sankı karisiyorum gibisinden. Kardesımı sevmesem ne yaptıgı ne ettigi umrumda olmaz. Bazı bayanlar benı yanlis anlamis...
Ama sen de cok sert cikmissin:KK48: buyumus artik kardesin, artik korunmaya ihtiyaci yok. Sen yine de kendini geri cek kardesinin olaylarindan. Kotu sen olursun herkes iyi olurken.

Ama sen de cok sert cikmissin:KK48: buyumus artik kardesin, artik korunmaya ihtiyaci yok. Sen yine de kendini geri cek kardesinin olaylarindan. Kotu sen olursun herkes iyi olurken.
Haklısın valla zaten yanlıs anlasılıyor. En ıyısı bırakmak kendısı naparsa yapsın...ama bırde ne var bılıyormusun. Herkez onunla alakalı bısey oldugunda hep ban sıkayete gelır, ılk basta annemle babam. Resmen doldurusa getırıyorlar benı. Artık bu durumdan bıktıgımdan dedım benı karıstırmayın dıye. Ne halı varsa görsün valla. Ama eger aıleden bırının basına bırsey gelırse bütün aıleyı buluyor maalesef...

Yas olarak artik egitilme cagini geçmiş kardesiniz..
Basinda bu tavirlari aileniz gostermesi oyle yetistirilmesi gerekirdi..
Aileniz memnun herhalde sizin kadar sorun ettiklerini sanmıyorum..
Sizde karismayin..
Nasılsa evleniyorsunuz..

Yok cezalandıran yok ödüllendirin.
27 yasinda kocaman kadın 15 yasinda çocuk değil.
Kiskaniyorsunuz bence.

Back
X