• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim cok yalanci...is görüsmesine gidiyorum diye bakinnnerelere gitmis...

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
997
87
118
Merhaba kizlar. Biz ailecek kizkardesmin yalanlarindan biktik. Kendisi 27 bu sene 28 olucak

Hanimefendinin en son ki marifeti tami tamina üc haftadir ortaliktan kaybolmasi. gitmeden bir gün önce "ben is görüsmesine gidiyorum" dedi. Eve gelince bizden kaciyordu ama hemen anladik durumu. Hanimefendi burnu a ve kulaklarina estetik yaptirmis. Babam cok kizdi cünki nerelerde kaldigi bile belli degildi.kalkip baska ülkeye ameliyat olmaya gitmis. Ya basina birsey gelseydi? eskiden de birsürü yalanlar söylerdi hemde tehlikeli seyler yapardi gizlice...en sinir oldugum sey ise annemle babamin önce sitem etmesi ama daha sonra oturup konusmak yerine ona yardim etmesi mesela araba ögrenmeye calisiyor hanimefendi. Bende dedim ki bence siz tavrinizi koymaniz lazim ne bilim cezalandirin yada yardim bari etmeyın ama sız bısey olmamıs gbı davranıyorsunuz. Babamın cevabı ıse ılgınc:sana yardım ederken ıyıydı. Bende dedım kı ben sızden gızlı bıyere gıtmedım. Sözünüzden de cıkmadım arkanızdan da ıs cevırmedım. Egıtım seklınız hıc de güzel degıl dedım. Cocunuzu yerıne geldıgınde cezalandrıp yerı gelınce ödüllendırebılmenız lazım...

Erkek kardesımın en ufagı da hep ödüllendırıldı. Suan 18 yasında ve sorumsuzca bır hayat yasıyor beyefendının dünya umrunda degıl ne saygı var ne bırsey...artık karısmıycam zaten dügünüme de az kaldı evde olmuycam artık ama kesınlıkle ben cocuklarımı bu sekıl egıtmıycem...

Ne ekersen onu biçersin.sen karışma bence kiskanıyomuş gibi gözuküyosun böyle .

Öncelikle merhaba, anne ve babanızın tutumunu bu yaştan sonra öğüt ile değiştirmeniz çok zor. Bir de bence büyük konuşmayın ben böyle yetiştirmeyeceğim diye. Kardeşinizde gayet yetişkin bir yaşta. Siz niye bu kadar kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ?

sizin karışmamanız daha iyi düğün arefeside aranızda tatsızlık cıkmasın şimdi.. ama ben şunu anlamadım heralde kardeşiniz çalışmıyor ama ameliyat parasını nasıl buldu. ve nasıl 3 hafta ortadan kayboldu yani ben yanlış anlamadım umarım.

Koskoca 27 yaşında insandan bahsediyorsunuz farkında mısınız? Bir sıkıntısı olmasa kimse ailesinden gizli operasyon geçirmek istemez. Demek ki bunu söylese sorun çıkacaktı, o da gizli yapmayı tercih etti.
Anne babanızın eğitim şeklini ben de beğenmedim. Kardeşlerin arasındaki ilişkileri iyi yönetememişler belli ki. Sizin bu tavrınızdan bunu anladım ben. Ailenin örnek evladı olmaya çalışmaktan ve kardeşlerinizi kıskanmaktan vazgeçmelisiniz. Herkes dilediği gibi bir yol çizer kendine. Hepinizin tornadan çıkmış gibi olması pek mümkün değil öyle değil mi?

Kizkardesiniz bi birey.cocuk degil ki cezalandirilsin..o bunun karakteri..yapacak bisey yok.onu oyle kabul edip arkadas gibi yaklassaniz belkide yalan egilimine girmeyecek

Merhaba kizlar. Biz ailecek kizkardesmin yalanlarindan biktik. Kendisi 27 bu sene 28 olucak

Hanimefendinin en son ki marifeti tami tamina üc haftadir ortaliktan kaybolmasi. gitmeden bir gün önce "ben is görüsmesine gidiyorum" dedi. Eve gelince bizden kaciyordu ama hemen anladik durumu. Hanimefendi burnu a ve kulaklarina estetik yaptirmis. Babam cok kizdi cünki nerelerde kaldigi bile belli degildi.kalkip baska ülkeye ameliyat olmaya gitmis. Ya basina birsey gelseydi? eskiden de birsürü yalanlar söylerdi hemde tehlikeli seyler yapardi gizlice...en sinir oldugum sey ise annemle babamin önce sitem etmesi ama daha sonra oturup konusmak yerine ona yardim etmesi mesela araba ögrenmeye calisiyor hanimefendi. Bende dedim ki bence siz tavrinizi koymaniz lazim ne bilim cezalandirin yada yardim bari etmeyın ama sız bısey olmamıs gbı davranıyorsunuz. Babamın cevabı ıse ılgınc:sana yardım ederken ıyıydı. Bende dedım kı ben sızden gızlı bıyere gıtmedım. Sözünüzden de cıkmadım arkanızdan da ıs cevırmedım. Egıtım seklınız hıc de güzel degıl dedım. Cocunuzu yerıne geldıgınde cezalandrıp yerı gelınce ödüllendırebılmenız lazım...

Erkek kardesımın en ufagı da hep ödüllendırıldı. Suan 18 yasında ve sorumsuzca bır hayat yasıyor beyefendının dünya umrunda degıl ne saygı var ne bırsey...artık karısmıycam zaten dügünüme de az kaldı evde olmuycam artık ama kesınlıkle ben cocuklarımı bu sekıl egıtmıycem...
27 yaşındaki bir kız isterse estetikte olabilir,arabada kullanabilir,bundan neden rahatsız oldunuz?

Tabiki doğru veya yanlış öğretilmeli ama evlat bu atamazsın bir kenara yanlışları yüzünden. Elbette 3 hafta ne yaptı ne etti bilmeliydi aileniz, bu da anormal olan.

27 yaşındaki kızı nasıl cezalandıracaksınız yahu? oda hapsi mi vereceksiniz?

Aslında bir abla olarak ben sizi anlıyorum ama sizin taktik yanlış.. sürekli "ben yapmadım- o yaptı" kıyası içine girerseniz sana "sen de yapsaydın" derler.. sizin daha tedbirli bir hayat yaşamanız kişiliğinizle alakalı bir durum.. ailenizi kardeşlerinize karşı doldurmayın, kabak başınıza patlar..

28 yasinda koskoca kadini cezalandirmak mi... Hahaha hic gulecegim yoktu..
Kizin kendi hayati kendi dogrulari kendi istekleri var demek ki..

Siz de istediginizi yapsaydiniz o zaman..
Ne bu ofke hem kiz kardesinize hem erkek kardesinize karsi..
Cocuklar anne babalarnin koleleri degildir..

Anne babanizin davranisi gayet yerinde..
Koskoca kadina cocuk azarlarmis muamelesi yapip kizlarini hepten mi kaybetsinler..

Öncelikle merhaba, anne ve babanızın tutumunu bu yaştan sonra öğüt ile değiştirmeniz çok zor. Bir de bence büyük konuşmayın ben böyle yetiştirmeyeceğim diye. Kardeşinizde gayet yetişkin bir yaşta. Siz niye bu kadar kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ?

Benım kızmam babamın onun yüzünden beni terslemesi. Çok zoruma gitti...

Maddi durum iyi herhalde yurt dışına çıkıp ameliyat yaptırıyor.

En büyük ceza bu olmalı biraz maddiyatçı kismali bunun ddışında koca kıza ne yapılabilir ki
ceza tuhaf olur.

Yalan söyleme huyu hoş değil tabiki endişeleniyorsunuz haklisiniz bunun dışında yapacağınız bir şey yok anne var baba var yapacağınız tek şey konuşmak bunu da dinlemezse susucaksiniz

Ben de ailemden gizli lipo oldum, söylesem kıyamet kopardı:KK53:
Sorun çıkmayacağını bilse emin olun tek başına çekmek istemezdi o sıkıntıları.

Tabi devamlı yalan söylüyorsa onu bilemicem.:KK37:

Son düzenleme:
28 yasinda koskoca kadini cezalandirmak mi... Hahaha hic gulecegim yoktu..
Kizin kendi hayati kendi dogrulari kendi istekleri var demek ki..

Siz de istediginizi yapsaydiniz o zaman..
Ne bu ofke hem kiz kardesinize hem erkek kardesinize karsi..
Cocuklar anne babalarnin koleleri degildir..

Anne babanizin davranisi gayet yerinde..
Koskoca kadina cocuk azarlarmis muamelesi yapip kizlarini hepten mi kaybetsinler..
Köle hayatı yasasınlar demıyorum ama bana karsi cok sert oldular hep. Yok bu evde aynı çatı altında yaşıyorsan bızım kurallara uyacaksın dıye. Ama nedense iş onlara gelince kural mural unutuluyor

sizin karışmamanız daha iyi düğün arefeside aranızda tatsızlık cıkmasın şimdi.. ama ben şunu anlamadım heralde kardeşiniz çalışmıyor ama ameliyat parasını nasıl buldu. ve nasıl 3 hafta ortadan kayboldu yani ben yanlış anlamadım umarım.
Aynen bende o kadar parayı nerden bulugunu cok merak edıyorum o da ayrı bır konu. Resmen sır gibi. Hemde bırsürü borcu var vs...

Back
X