• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim cok yalanci...is görüsmesine gidiyorum diye bakinnnerelere gitmis...

Şuna açiklik getirmek isterım. Benim de burun estetigim var. Ama onun gıbı gıdıp te yalan söylemedım aileme. Acık acık konusdum ve yanımda oldular. Bu amelıyatı da zaten sırf ben oldum dıye oluyor.yok senınkısının yanında benımkısı çirkin kaldı diye. Özgüven ve kıskanclık sorunu var kendısınde. Dogrudurust bı gerekcesı dshı yok. Bılıp bılmeden konusuyor bazılari.
Ne yazdıysan ona gore yorum yazıyorlar olusturdugun intiba bu hemen hemen herkes aynı yorumu yapmıs bıraz sucu kendınızde arasanız hiç fena olmaz
27 yasında bır kadına ne yapıp yapmayacagını emredemezsınız sız kuralcısınız dıye onlarda olmak durumunda degıl anne babanıza kardeslerınızı nasıl davranması gerektıgını soylemenız tuhaf sızıde onlar yetıstırdı sonucta kardesınızı kazanmak ıstıyorsanız huysuz agresıf sureklı acıgını yakalamaya calısan ben mukemmelım dıyen rol model abla olma cızgınızden cıkın ıletısım kurun

30"na merdiven dayamış bir kızın cezalandırılması komik gözüküyor bence.anne babada bunu düşünerekten yapmıyorlar bunu.kendi kararlarını kendisi verecek yaşı çoktan geçmiş.
arkadaşlara katılıyorum.bencede sen karışma.sonda suçlu yine sen olursun bizden söylemesi.kıskanıyor demesinler sonra.hem ne güzel söylemişsin işte düğününe az kalmış.kızkardeşinin,erkek kardeşinin yaptıklarını kafana takma düğün arefesinde.birde beynini bunlarla meşgul etme.kim ne yapmak istiyorsa bırak yapsın.yanlışlar yapsınlar ki o zaman senin ne demek istediğini anlasınlar.

Yazdıklarınızdan şu anlaşılıyor:

Yalan söylemek iyi birsey
Arkadan is cevırmek de iyi
Herkez naparsa yapsin he dogru ya herkezın kendı hayatı basına ne gelırse gelsın aıle ımıs önemsız.
Estetıklı oldugumu ögrenınce bana gelen tepkıler de cok komık asıl kıskanclık budur.
Bıdaha bakmıycam buraya valla okumuyorum da artık hadııı sız sıze bye bye

anneniz babanız sağ ve başınızda. siz ebeveyn olmayın, onlar gerekeni yapmıştır.
hafazanAllah çocuklarınız ya kardeşinize çekerse.

Ben sizi anlıyorum ya, küçük erkek kardeşim (küçük dediğim 17 yaşında genç) var inanin ayni duygulari hissediyorum. Biraz korumacilik tavri biraz ailede en büyük olmanin verdiği sorumluluk biraz da su donemdeki genclerin ortamini bilmekten kaynaklaniyor. Daha bu aksam tartıştım babamla neden gece 8lere kadar disarda bu cocuk diye. Ne yapıyor ne ediyor belli değil. Biraz ilgilenin biraz ceza verin, verin ki ileride pisman olmayalim diyorum kendi kendimi yiyorum resmen.
Ama farkettim ki biz kabullenemiyoruz onlar büyümüş. bugün farkettim. Yani onu sonsuza kadar kötülüklerden koruyamazmişim, kendi hayattan tecrube edine edine düşe kalka ogrenmeliymis. Ben galiba her şeyi ailesinin doğru yanlışlari ie bilsin, büyük hatalar yaparak ağır bedeller ödeyerek öğrenmesin istedim. Ama insan başka türlü ogrenemiyor belkide. Hangimiz hata yapmadik? Biraz kendimi de kardeşim i de rahat birakmaya karar verdim bu sebepten.. siz de oyle yapin. Herkesin kendi hayati, elinizden ne gelir ?

27 yaşındaki bir bayan cezalandırılır mı ? Sizin bahsettiğiniz ceza-ödül sistemi bu yaşlarda olmaz , kendisi zaten yeterli olgunluğa gelmiş. Ağaç yaşken eğilir. Büyüdüğü zaman eğmeye çalışırsanız kırılır..
Sanki biraz ailenizi fişekliyormuşsunuz gibi geldi. o_O
Estetik konusunda ailenizin olumlu yaklaşmayacağını düşündüğü için yalan söylemiştir. Doğru ya da yanlış diyemeyiz kendisi karar verebilecek bir yaşta.

İnsanlar neden bu kadar sizin üstünüze gelmiş onu anlamadım.Acaba önceden husumet mi vardı ki diye bile düşündüm bi an ama ne alaka yani millet birbirini bile tanımıyor.:KK57:o_O ben sana hak verdim açıkçası tamam sonuçta terbiye yaşını geçmiş tabi ama sonuçta kardeşsiniz.Yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorum.

Evet giderken haber verliydi , gizli sakli isler cevirmesi elbette hos degil ..

Ama buna senin karisman dogru olmaz , Annen ve Baban karismali ve onlar konusmali..

Zaten burda 10 yasindaki bir cocuktan bahs etmiyoruz , koskoca bir bayandan bahs ediyoruz kendi hayatinda kendi kararlarini kendisini vermeli .
Senin karisman kiskanclik olarak anlasilir..

Benimde kardeslerim var ve hata yaptiklarinda anne ve babama karsi doldurmadim , anne ve baba varken bu bana dusmezdi zaten.
Sanada dusmedigi gibi!

Kendi Cocugumu boyle yetistirmicem diyerek buyuk konusma , ve unutmaki senide onlar yetistirdi.
Herkes kendinden sorumludur bir sure sonra.

Başlığın bile kendini belli ediyo.

Yardım isteyen bi dil değil, dedikoduya çağırır gibisin.

Dedikodu olsa yine anlayacağım, ben annemin/babamın söz dinleyen kızıyım ama kardeşim hiç öyle değil ben de elimden bir şey gelmediğinden ispiyonlayayım bari gibi.

Benim de söylediklerime boş boş konuşuyor diyen ablam olsa ben de söylemem gelmişim 27 yaşına zaten daha kaç sene daha onu yapma bunu yapma çok saçma tafrası çekicem, gider yaptırırım. Beğeniyorlarsa, kendileri bilir beğenmiyorlarsa da kendileri bilir. He bu konudan sonra ablama borçlarımı da belli etmezdim onu bile araya sıkıştırıyor yetmemiş gibi.

Herkez naparsa yapsin he dogru ya herkezın kendı hayatı basına ne gelırse gelsın aıle ımıs önemsız.
Estetıklı oldugumu ögrenınce bana gelen tepkıler de cok komık asıl kıskanclık budur.
Kardesınden alamadın hırsını bıze mı sarıyorsun tavırlara bak! Bızde yavlarıyoruz sankı buraya bak dıye

Merhaba kizlar. Biz ailecek kizkardesmin yalanlarindan biktik. Kendisi 27 bu sene 28 olucak

Hanimefendinin en son ki marifeti tami tamina üc haftadir ortaliktan kaybolmasi. gitmeden bir gün önce "ben is görüsmesine gidiyorum" dedi. Eve gelince bizden kaciyordu ama hemen anladik durumu. Hanimefendi burnu a ve kulaklarina estetik yaptirmis. Babam cok kizdi cünki nerelerde kaldigi bile belli degildi.kalkip baska ülkeye ameliyat olmaya gitmis. Ya basina birsey gelseydi? eskiden de birsürü yalanlar söylerdi hemde tehlikeli seyler yapardi gizlice...en sinir oldugum sey ise annemle babamin önce sitem etmesi ama daha sonra oturup konusmak yerine ona yardim etmesi mesela araba ögrenmeye calisiyor hanimefendi. Bende dedim ki bence siz tavrinizi koymaniz lazim ne bilim cezalandirin yada yardim bari etmeyın ama sız bısey olmamıs gbı davranıyorsunuz. Babamın cevabı ıse ılgınc:sana yardım ederken ıyıydı. Bende dedım kı ben sızden gızlı bıyere gıtmedım. Sözünüzden de cıkmadım arkanızdan da ıs cevırmedım. Egıtım seklınız hıc de güzel degıl dedım. Cocunuzu yerıne geldıgınde cezalandrıp yerı gelınce ödüllendırebılmenız lazım...

Erkek kardesımın en ufagı da hep ödüllendırıldı. Suan 18 yasında ve sorumsuzca bır hayat yasıyor beyefendının dünya umrunda degıl ne saygı var ne bırsey...artık karısmıycam zaten dügünüme de az kaldı evde olmuycam artık ama kesınlıkle ben cocuklarımı bu sekıl egıtmıycem...
ben sizin kıskandığınızı düşünmüyorum kesinlikle
kıskançlıkla alakası yok hatta konunun
kardeşiniz adına endişeleniyorsunuz, tamam yası küçük değil ama kardeşinizin haber vermeden yurdısına gitmesi basına buyruk davranması hiç hoş değil zaten, hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah

İnsanlar neden bu kadar sizin üstünüze gelmiş onu anlamadım.Acaba önceden husumet mi vardı ki diye bile düşündüm bi an ama ne alaka yani millet birbirini bile tanımıyor.:KK57:o_O ben sana hak verdim açıkçası tamam sonuçta terbiye yaşını geçmiş tabi ama sonuçta kardeşsiniz.Yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorum.
Anlatmaya calısmıyor kı sankı karsısında cocugu varmıs gıbı azarlıyor 'bılıp bılmeden konusmayın' burda ne yazıyorsa ona gore yorum yapılıyor begenmedıgı yorumlara cemkırıyor aıle ıcınde de boyleyse cekılmez valla

Allahım şu yorum yapanlara trip yapan konu sahiplerine hastayım. Beş yaşında çocuk gibi küstüm oynamıyorum... Anneniz babanız ceza ve ödül sistemini size güzel uygulamış sanırım, hala çocuk psikolojisinden çıkamamışsınız.

Anlatmaya calısmıyor kı sankı karsısında cocugu varmıs gıbı azarlıyor 'bılıp bılmeden konusmayın' burda ne yazıyorsa ona gore yorum yapılıyor begenmedıgı yorumlara cemkırıyor aıle ıcınde de boyleyse cekılmez valla
Hepsini okuma fırsatı olmadı da yorumlar hep karşıt gelmiş demek ondanmış saolun bilgilendirdiğiniz için.

Back
X