• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim cok yalanci...is görüsmesine gidiyorum diye bakinnnerelere gitmis...

Kusura bakmayın ama bana hiç samimi gelmediniz..Kardeşinizden bahsederken üslubunuz bile hoş değil..Beni kıskanıyor demişsiniz ama siz onu kıskanıyor gibi duruyorsunuz buradan bakınca..27 yaşında bir insana ceza yada ödül veremezsiniz..Zaten kendisi yetişkin bir insan,kendi kararlarını kendisi verecek yaşta..Biraz bence olaylara olumlu bakmayı öğrenin..Burada dedikodusunu yapmak yerine kardeşinizle konuşun..Belki sizi üzmemek için söylemedi ameliyat olacağını olamaz mı? Estetikte olsa sonuçta bu bir ameliyat ve narkoz alıyor..Belki panik yapmanızı istemedi..Yada kafası bozuldu birşeye tek başına gitti..Kısacası bırakın ne yapmak istiyorsa onu yapsın..Ailenizide doldurup huzursuzluk çıkarmayın boşu boşuna..

Siz zaten Almanya'da yaşıyormuşsunuz neden başka şehire gitme gereği duymuş ameliyat için o birinci saçmalık.

Sonra iş görüşmesine gidiyorum deyip 3 hafta gelmiyor ve anne babanız merak etmiyor mu nerede diye polise filan gitmiyor mu arayıp sormuyor mu neredesin diye cep telefonu diye birşey var. Demek ki aile pek de kimin ne yaptığıyla ilgilenmiyor.

Parası yok iş arıyor diyorsunuz parayı nereden buldu o da muamma diyorsunuz aileniz sormadı mı kızım nereden buldun da yaptırdın diye bu kadar mı ilgisiz aileniz.

Ayrıca şaşırmadıklarına göre belki de haberleri vardı. Ayrıca size demediğine göre de iletişiminiz zaten zayıf kardeşinizle yoksa söylerdi ailem yalanlarından bıktı diyorsunuz ailenizin dert ettiği birşey yok.

Siz de burun ameliyatı yaptırmışsınız neden siz yaptırmışken o saklama gereği duysun söylerdi anne babana giderdi ayrıca direksiyon eğitimi vermesini bile kıskanmışsın yani anlattıklarınız o kadar saçma ki. 3 hafta yok olacak kız anne baba sormayacak mutlaka haberleri vardır bırakın ne yaparsa yapsın tasası size mi düştü? kendi hayatınıza baksanız iyi olur.

Bence anne babanızda biliyordu ama sizden sakladılar sorun olmasın diye. Ondan bu kadar sakin karşılamışlar bunu. Yoksa hiç bir normal anne baba 3 hafta kaybolan kızına bu kadar ılımlı yaklaşamaz. Estetik parası nıda nereden bulduğuda böylece ortaya çıkmış olur; babanız vermiş.
Yani haberi olmayan bir tek sizmişsiniz.

Anne babanizin sozunden cikmamissiniz ama verdigi egitimi yargilamak ne? Ayrica kardesiniz bi karar vermis ve gitmis yaptirmis her seyi goze almis. Ki her seyi gectim 3 haftalik is gorusmesi mi olur? Sizi de kandirmak cok kolaymis..

Nerdeyse 30 yaşında kadın sizden izin mi alicakti canım bişey yaparken ne saçma. Annesi babası yetmicek bide kardesinden izin alicak. Siz fazla örnek evlat olmaya çalışıp kiskancliga kapiliyosunuz bence ailenizin şekli evet yanlış nerdeyse 30 una gelmiş insan gizli saklı is yapmak zorunda kalıyor.

28 yasina gelmis koca insan icin ne egitmesi, ne cocugu odullendirmesinden bahsediyorsunuz anlamadim.

Estetik de yapar, araba da ogrenir. Siz bunlar icin anne babaniza ceza vs gibi akil verecek konumda degilsiniz. Zaten 28 yasinda bir insanin anne baba tarafindan cezalandirilmasi komik bir durum. Kardesinizi kiskaniyorsunuz galiba, bana oyle geldi. Ezmeye calisiyorsunuz, ailenizi bile ona karsi kiskirtiyorsunuz. Bence milleti rahat birakip kendi hayatiniza bakin biraz. Evlenecekmissiniz iste, bununla ugrasin. Size ne onun estetiginden arabasindan Allah askina? Sizin gibi kardesim olsun istemezdim.

Son düzenleme:
Donup tum yorumlari okudum. Konu sahibi kardesini cok dusundugu icin ailesini doldurup fisekliyormus meger. Yersen.
Sorun cikarmayan ebeveyni israrla kardese karsi doldurup kardese ceza verilsin istemek, ya da en azindan yardim etmesinler demek... Bu forum kardesini dusunup hatadan dondurmeye calisan ablalar yeterince gordu konu sahibi hanim. Kardesinizi dusundugunuz filan yok. Kendinizi de bizi de kandirmayin simdi. Buram buram kiskanclik, kotuluk kokuyor yaziniz. Ortaligi karistirmak istiyorsunuz, kardes korumak filan hikaye. Kardesini dusunen insan bu kizin bir derdi mi var der, onun icin endiseleniyorsa da bunun yapici yontemleri var. Anne babaya gidip ceza icin akil vermeye kalkmaz. Azicik yasinizin insani olun, ablaysaniz abla gibi davranin, olgun davranin biraz madem.

sen karisma bencede... rahatsiz oluyorsan mesafeni koy!!!! onun yaptiklarini dert edinme...! ailen düsünsün

baskı ortamı oldugu için yalan söylemiş çok net. ama o kadın artık 15 sene önceki kız değil. ben endişeyi anlıyorum ama biraz daha sakin... dostane yaklaşmadıgınızda daha çok batar her sey

baslik ve konu iceriginde kizkardesten 'hanfendi' seklinde bahsediş, cok itici :KK14: dert paylasmaktan ziyade dedikodu yapmaya dönmüş, hararete bakilirsa..
konu sahibi, sen kardesinin hata yapmamasi/uzulmemesi adina annenlerin guzel yaklasmasini mi istiyorsun, yoksa seni ornek/ideal evlat gosterip onu sadece haşlamalarini mi?
gorunuse gore, seni yuceltip onu paralamadiklari icin bu kadar rahatsizsin..
dipsiz not: siz kardessiniz, dusman degil.. once kardesinin iyiligini iste ;)

Araba kullanmak istemesine boyle bi tepki vermeniz .. :D kiskaniyosunuz bariz belli. Belkide sizde estetik ameliyat olmalisiniz o zaman kiskancliginiz azalabilir :)

Back
X