• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim eşime aşık :(

13 yaşındaki çocuğun eniştesine aşık olması? Hımm ilginç gerçekten. Güzel konu bulup senaryo yazmışsınız. Bana inandırıcı gelmedi.

Kardeşiniz henüz küçük çocuk daha .
Çevresinde de sizden başka kimsesi kalmamış bu çok üzücü zor bi durum .
Hayranlıktır bence o aşkı bilecek yaşta olduğunu düşünmüyorum .
İntihara kadar kalkışıyorsa ciddi bi terapi alması gerek .
Kıskanmak yerine üzülseniz ve bir şeyler yapsanız iyi olur .

Kusura bakmayın ama inanmadım.

Kardeşin o senin kardeşin daha 13 yaşında çaresiz ve kimsesiz psikolojisi bozuk bir kız. Ben kardeşim için dünyaları yikarim .evet zor durumda kalmissin ama bu işin en kolay yolu onu yurda verip dahada karanlığa sürüklemek. Kardeşinin en zor dönemi sen sahip cikmazsan kim çıkacak koca her zaman bulunur ama ara bakalım bir kardes daha bulabilecek misin. Allah yardımcınız olsun

Bence eşinize aşık değil yakınlığnın sebebi babasız büyümesi sizi annesi olarak eşinizide babası olarak görmesi olabilir. Naptıda bu kadar rahatsız olup yurda bile yerleştirdiniz?

Çıkmaz sokağa girmiş gibiyim.ne tarafa gideceğimi bilemiyorum.lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.13 yıl önce babamı kaybettim kardeşim beş aylık filandı o zamanlar. Canım Annem babamızın eksikliğini hissetmeyelim diye elinden gelen herşeyi yaptı. Bende annemi çok severdim ama liseyide üniversiteyide dışarda okuduğum için Kardeşim kadar anneme düşkün değildim.üniversite son sınıfta nişanlandım mezun olduğum gibide evlenecektim.eşimle farklı şehirlerde oturuyoduk ben eşimin yaşadığı şehire Ankaraya taşıncaktım ev tuttuk eşyalarımızı filan aldık düzenlemek için annem ben teyzem ve eniştem ankaraya doğru yola çıktık.hayatımın en güzel günü benim için cehenneme döndü trafik kazası geçirdik. Kazada teyzemi ve annemi kaybettim :KK43: Bu hayatta kardeşimden başka kimsem kalmamıştı artık. Eşime kardeşimi bırakamıycağimi söyledim anlayışla karşıladı ve kardeşim bizimle yaşamaya başladı. Eşim hep bi abi gibi davrandı kardeşime. Kardeşimde eşimi çok severdi. Ama zamanla kardeşim eşimle gereksiz bi samimiyet içine girmeye çalıştı. Hoşuma gitmiyordu davranışları şüpheleniyodum ama kardeşimede yakıştırsmıyodum böyle bişeyi. Böyle kötü düşündüğüm için kendime kızıyıdum hatta. Taki eşim kardeşimin davranışlarından rahatsız olduğunu dile getirene kadar. Kırmadan Konuşmayı denedim olmadı psikoloğa götürdüm olmadı. Götürdüğüm psikolog yakın bi arkadaşım bana annemin vefatından dolayi kardeşimin beni suçladığını benden intikam almak için böyle bişey yapmış olabilir dedi. Biraz ayrı kalmamızın ikimiz için iyi olcağını söyledi. Bende kardeşimi özel bir öğrenci yurduna yazdırdım burda derslerine daha iyi çalışırsın eniştenle nöbete kaldığımız günlerde tek başına evde kalıp korkmamış olursun filan dedim sırf kırılmasın diye ama o geçen gün bi kutu hap içip intihar etti. Eşim artık kardeşimle aynı evde yaşamak istemiyor. Ama bende annemin emanetini bırakamıyorum. Eşimide kaybetmek istemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım. Kendimden de korkuyorum eşimi kardeşimden kıskanıyorum. Eşime bakışlarını hal ve hareketlerini sözlerini herşeyi çok kıskanıyorum. Çok zor durumdaym lütfen bana yardımcı olun :KK43:
Çok zor bir durum psikolog tedavisi düzelmiyorsa da yurt fikrine sıcak bakmanız lazım bu şekilde sizinde pskolojik olarak çökersiniz :KK43:

Tamam çocuk yaşta ama tam duygularının tavan yaptığı ergenliğe geçiş dönemi,hem benim zamanında 19 unda ilkokulda çocuğu olan velim vardı... Kardeşin için de çok üzüldüm Rabbim daha miniminnacık bir bebekken zorlukların en büyüğünü vermiş... Desteğini kesme nolur... Yapayalnız bırakma onu.

Belki esin evde birini istemediği için bahane uydurmus olabilir. Böyle düşündüğünü kardeşin biliyormu? Aksi takdirde iftira atmış olursunuz ve cok yıkıcı birsey. Ben eşimden önce kardeşime inanırım. Umarım yanlış anlamisindir. Gerçekse de psikolojik bir durum olabilir.bu depresyonu atlatinca ilerde kardeşin bile utanir ve güler belki

babasını görmeyen çocuklar için bile ,yakınlarınızdan bir baba figürü bulun diyor uzmanlar..ne bileyim dayı,amca,kuzen gibi..kardeşiniz için eniştesi olmuş bu figür.üstelik annesini de kaybetmiş.eniştesine sıkı sıkıya sarılması normal bence.üstelik ergen henüz.neticede eşinizin aklını çelecek hali,sübyancı değilse eşiniz..
yurda bırakmak yerine sahip çıkasnız ve tedavisine destek verseniz daha iyi değil mi?
siz yalnızım diyorsunuz ama kardeşiniz sizden daha yalnız bu hayatta ve henüz çok küçük.

Baba eksıkliginden kaynaklanan sevgiyle karistiriyor olabilir bir gun bir yerde okumustum kiz itiraf ediyor babama asik oldum diye .....ne oldugu konusunda tam bir fikir sahibi oldugunu sanmiyorum.kesinlikle bir uzman sart inada binebilir psikolojisi bozulabilir ya da sizin ayni sekilde hersey mumkun esiniz ona uzak davransin ciddi mesafeli olsun ve elbette nasil ayni evde yasanir Ne yapilir onu bilemedim

Olabilir. İnanın neler oluyor dünya da bu da olabilir.
Yapacak şey belli aslında. Onu yatılı okula gönderirseniz daha çok kafaya takabilir esinizi. Evde durması daha mantıklı.
O yaşta ki çocuk neyden hoşlanmaz ? Azarlanmaktan . Eşiniz biraz sert olacak ona karşı. Umarım düzelir. Aksi durumda işler kötüye gider.
Dua edin Eşiniz iyi biriymiş. Sapigin teki olsaydı dusunmek bile istemiyorum ..

Çıkmaz sokağa girmiş gibiyim.ne tarafa gideceğimi bilemiyorum.lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.13 yıl önce babamı kaybettim kardeşim beş aylık filandı o zamanlar. Canım Annem babamızın eksikliğini hissetmeyelim diye elinden gelen herşeyi yaptı. Bende annemi çok severdim ama liseyide üniversiteyide dışarda okuduğum için Kardeşim kadar anneme düşkün değildim.üniversite son sınıfta nişanlandım mezun olduğum gibide evlenecektim.eşimle farklı şehirlerde oturuyoduk ben eşimin yaşadığı şehire Ankaraya taşıncaktım ev tuttuk eşyalarımızı filan aldık düzenlemek için annem ben teyzem ve eniştem ankaraya doğru yola çıktık.hayatımın en güzel günü benim için cehenneme döndü trafik kazası geçirdik. Kazada teyzemi ve annemi kaybettim :KK43: Bu hayatta kardeşimden başka kimsem kalmamıştı artık. Eşime kardeşimi bırakamıycağimi söyledim anlayışla karşıladı ve kardeşim bizimle yaşamaya başladı. Eşim hep bi abi gibi davrandı kardeşime. Kardeşimde eşimi çok severdi. Ama zamanla kardeşim eşimle gereksiz bi samimiyet içine girmeye çalıştı. Hoşuma gitmiyordu davranışları şüpheleniyodum ama kardeşimede yakıştırsmıyodum böyle bişeyi. Böyle kötü düşündüğüm için kendime kızıyıdum hatta. Taki eşim kardeşimin davranışlarından rahatsız olduğunu dile getirene kadar. Kırmadan Konuşmayı denedim olmadı psikoloğa götürdüm olmadı. Götürdüğüm psikolog yakın bi arkadaşım bana annemin vefatından dolayi kardeşimin beni suçladığını benden intikam almak için böyle bişey yapmış olabilir dedi. Biraz ayrı kalmamızın ikimiz için iyi olcağını söyledi. Bende kardeşimi özel bir öğrenci yurduna yazdırdım burda derslerine daha iyi çalışırsın eniştenle nöbete kaldığımız günlerde tek başına evde kalıp korkmamış olursun filan dedim sırf kırılmasın diye ama o geçen gün bi kutu hap içip intihar etti. Eşim artık kardeşimle aynı evde yaşamak istemiyor. Ama bende annemin emanetini bırakamıyorum. Eşimide kaybetmek istemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım. Kendimden de korkuyorum eşimi kardeşimden kıskanıyorum. Eşime bakışlarını hal ve hareketlerini sözlerini herşeyi çok kıskanıyorum. Çok zor durumdaym lütfen bana yardımcı olun :KK43:
Canım başlığı okuyunca inanamadim :( gerçekten ne akıl verecgimi bilmiyorum sozun bittiği yerdeyim allaha sığın canım merak etme o sana bi çıkış kapısı gösterir :(

fake konulardan biri olsun lütfen, aksini aklım mantığım almıyor

Hadi canım ya senaryo da iyiymiş trafik kazası oluyor anne teyze ölüyor falan siz de hemen evleniyor musunuz yani. Ayrıca kız daha 13 yaşında ne dediğinizin farkında mısınız o yaşta kız nasıl ayartmaya çalışabilir ve eşiniz rahatsız olabilir ya bir de yurda bıraktım diyorsunuz hadi doğru diyelim eşiniz için kardeşinizi atmışsınız resmen psikolojik olarak iyi olmayabilir yeni üye konuya bak.

Back
X