Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi neden banlandi?
Benim koz kardeşimde kaynıma aşil olmustu 9-10 yaşlarında şimdi 13 yasında oda hergüm birine aşik oluyor ama gülüp geçiyoruz.cocuk o daha yakın gördüyse aşik oldugunu zannediyor yazık valla.ben kardeşime değil onu istemeyen kocaya kızardım.onu yollardım eve beniö canım kımsesiz orda burda aürünücek bende koca düşünücem
Aa bu da mı çakma , niye uydururlar ki yaBoşuna kendini yorup üzülme. Konu gerçek değil. Neden kilitlenmedi bilmiyorum. Konu sahibinin 5-6 tane profili var, nasıl bir ruh hastası bilmiyorum ama hepsinde ayrı ayrı hikaye uydurmuş. Birinde kaynım bana aşık, diğerinde kız kardeşim kocama aşık. Bir sürü..
Aa bu da mı çakma , niye uydururlar ki ya
aaaa yine mi ya..nasıl bır pıskoloıjı ya böyle uydurmak..sağol canımmBoşuna kendini yorup üzülme. Konu gerçek değil. Neden kilitlenmedi bilmiyorum. Konu sahibinin 5-6 tane profili var, nasıl bir ruh hastası bilmiyorum ama hepsinde ayrı ayrı hikaye uydurmuş. Birinde kaynım bana aşık, diğerinde kız kardeşim kocama aşık. Bir sürü..