Çıkmaz sokağa girmiş gibiyim.ne tarafa gideceğimi bilemiyorum.lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.13 yıl önce babamı kaybettim kardeşim beş aylık filandı o zamanlar. Canım Annem babamızın eksikliğini hissetmeyelim diye elinden gelen herşeyi yaptı. Bende annemi çok severdim ama liseyide üniversiteyide dışarda okuduğum için Kardeşim kadar anneme düşkün değildim.üniversite son sınıfta nişanlandım mezun olduğum gibide evlenecektim.eşimle farklı şehirlerde oturuyoduk ben eşimin yaşadığı şehire Ankaraya taşıncaktım ev tuttuk eşyalarımızı filan aldık düzenlemek için annem ben teyzem ve eniştem ankaraya doğru yola çıktık.hayatımın en güzel günü benim için cehenneme döndü trafik kazası geçirdik. Kazada teyzemi ve annemi kaybettim

Bu hayatta kardeşimden başka kimsem kalmamıştı artık. Eşime kardeşimi bırakamıycağimi söyledim anlayışla karşıladı ve kardeşim bizimle yaşamaya başladı. Eşim hep bi abi gibi davrandı kardeşime. Kardeşimde eşimi çok severdi. Ama zamanla kardeşim eşimle gereksiz bi samimiyet içine girmeye çalıştı. Hoşuma gitmiyordu davranışları şüpheleniyodum ama kardeşimede yakıştırsmıyodum böyle bişeyi. Böyle kötü düşündüğüm için kendime kızıyıdum hatta. Taki eşim kardeşimin davranışlarından rahatsız olduğunu dile getirene kadar. Kırmadan Konuşmayı denedim olmadı psikoloğa götürdüm olmadı. Götürdüğüm psikolog yakın bi arkadaşım bana annemin vefatından dolayi kardeşimin beni suçladığını benden intikam almak için böyle bişey yapmış olabilir dedi. Biraz ayrı kalmamızın ikimiz için iyi olcağını söyledi. Bende kardeşimi özel bir öğrenci yurduna yazdırdım burda derslerine daha iyi çalışırsın eniştenle nöbete kaldığımız günlerde tek başına evde kalıp korkmamış olursun filan dedim sırf kırılmasın diye ama o geçen gün bi kutu hap içip intihar etti. Eşim artık kardeşimle aynı evde yaşamak istemiyor. Ama bende annemin emanetini bırakamıyorum. Eşimide kaybetmek istemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım. Kendimden de korkuyorum eşimi kardeşimden kıskanıyorum. Eşime bakışlarını hal ve hareketlerini sözlerini herşeyi çok kıskanıyorum. Çok zor durumdaym lütfen bana yardımcı olun