Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun Allah razı olsunyasadıgınız sıkıntıyı tahmın edebılıyorum ustelık hamıle oldugunuz ıcın duygularınız ekstra hassas sıze ıkı katı zor gelır....
esımın annesı babası gecen sene bosandı en kucugu esım 35 yasında tum cocuklar cektı asıl sıkıntıyı toparlamak cocuklara kaldı boyle olunca normal bosanma gıbı de olmuyor daha buyuyor en ufak sey bıle bırde bırı annenız dıgerı babanız ıkısıde canınız zor yanı ... sımdı bırde kardesınız ,allah kolaylık versın
Haber vereceğim bugün saat 6da yola çıkacakmerak ettim kardeşinizi lütfen gelince yazın
sizde stres olmamaya çalışın
@nscckts her zaman ki gibi akıllı öneriler sunmuş :) bunları yapın söyleyin bence de
Ben de para istedi fakat gönderemedim bugün staj maaşını alacağını söyledi o parayla gelecek ben gelince ona temin edeceğim sevgilisiyle kaçacak olsa bana hiç haber vermezdi diye düşünüyorum. Sonuçta ben uzaktayım asla bilemem ne yaptığını.Size söyleme sebebi para istemek mi acaba? Sana geleceğim diyip o parayla erkek arkadaşıyla kacmak filan gibi bir şey yapmaz değil mi? Okuldan bu kadar kolay vazgecmesi düsundürücü cünkü.
Sana gelsin sana geldiğini soylemeArkadaşlar merhaba ben uzak bir şehirde yaşıyorum ailemden, evliyim. Kardeşim dün gece mesaj attı bu evde son gecem uğraşamıyorum diye... Annem ve babam boşanma aşamasında ve bu durum onları yıprattığı gibi 17 yaşında olan henüz ergenliği bitmemiş kardeşimi de yordu. Dün tartışmışlar annemle ve annem kardeşimin erkek arkadaşıyla buluşup staja gitmeyeceğini babama söylemiş babam da bugün tetikte kardeşime staja gideceksin arkadaşlarınla da irtibatı keseceksin demiş. Ben kardeşimi ikna etmeye çalışırken bana gelmesinden ziyade gerçekten evi terkedeceğini ve başka hatalardan uzaklaştırmak adına bir şey söylemedim. Bana gelmesinden yana hiç bir sorun yok ama ailem bu duruma çok kızacak biliyorum şimdi bana haber verme sakın kimseye söyleme beni biraz merak etsinler diyor. Bulunduğu şehirden otobüsle uzaklaştıktan sonra haber vermemi istedi. Sizce ne yapmalıyım annem ve babam çok sinirlenecek ama kardeşimin güvenini kaybetmek istemiyorum bana bunları sır diye anlattı ama ailemin ona da bana da kızacağını biliyorum. Sizce ne yapmalıyım.
Not: bir derdim var kategorisini bulamadım
Para istemesine sebep bulmak için demistir diye düşundüm. Otobus bileti vs...Ben de para istedi fakat gönderemedim bugün staj maaşını alacağını söyledi o parayla gelecek ben gelince ona temin edeceğim sevgilisiyle kaçacak olsa bana hiç haber vermezdi diye düşünüyorum. Sonuçta ben uzaktayım asla bilemem ne yaptığını.
O zaman çok merak edebilirler yoldayken haber vermem daha doğru olmaz mıSana gelsin sana geldiğini soyleme
Ben yola çıktıktan sonra haber ver demiş zaten. Bencede aynen dediği gibi yapın. Hatta önce kardeşine sor artık haber vereyim mi diye o tamam derse söyle...O zaman çok merak edebilirler yoldayken haber vermem daha doğru olmaz mı
Evet ben de böyle düşünüyorum ve yanında olmak istiyorumBen yola çıktıktan sonra haber ver demiş zaten. Bencede aynen dediği gibi yapın. Hatta önce kardeşine sor artık haber vereyim mi diye o tamam derse söyle...
Tam da deli zamanları. Boşanma çok etkilemiş demek ki. Üzüldüm inşallah yanlış tercihler yapmaz...
Size söylemesi ve size gelmek istemesi yine de aklı başında biri olduğunu gösteriyor.
TV de hiç tanımadığına kaçanlar var bile var. Demek ki kardeşin korkuyor yanlış yapmaktan bence buda iyi bir yönü...
Ona destek olun ve okuluna ne olursa olsun devam etsin. Üni.ye heveslendirecek şeyler konuşmak lazım...
Kızlar kardeşim bir iki saate yanımda olacak geldi sağ salim çok şükür bir sıkıntı yok. Teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için.Arkadaşlar merhaba ben uzak bir şehirde yaşıyorum ailemden, evliyim. Kardeşim dün gece mesaj attı bu evde son gecem uğraşamıyorum diye... Annem ve babam boşanma aşamasında ve bu durum onları yıprattığı gibi 17 yaşında olan henüz ergenliği bitmemiş kardeşimi de yordu. Dün tartışmışlar annemle ve annem kardeşimin erkek arkadaşıyla buluşup staja gitmeyeceğini babama söylemiş babam da bugün tetikte kardeşime staja gideceksin arkadaşlarınla da irtibatı keseceksin demiş. Ben kardeşimi ikna etmeye çalışırken bana gelmesinden ziyade gerçekten evi terkedeceğini ve başka hatalardan uzaklaştırmak adına bir şey söylemedim. Bana gelmesinden yana hiç bir sorun yok ama ailem bu duruma çok kızacak biliyorum şimdi bana haber verme sakın kimseye söyleme beni biraz merak etsinler diyor. Bulunduğu şehirden otobüsle uzaklaştıktan sonra haber vermemi istedi. Sizce ne yapmalıyım annem ve babam çok sinirlenecek ama kardeşimin güvenini kaybetmek istemiyorum bana bunları sır diye anlattı ama ailemin ona da bana da kızacağını biliyorum. Sizce ne yapmalıyım.
Sevindim en azindan sizin yanınızda bari. Anneniz kardeşinizin yokluğunu anlayıp aramadı mi sizi?Kızlar kardeşim bir iki saate yanımda olacak geldi sağ salim çok şükür bir sıkıntı yok. Teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için.
Aradı konuştuk sinirler yatıştı en azındanSevindim en azindan sizin yanınızda bari. Anneniz kardeşinizin yokluğunu anlayıp aramadı mi sizi?
Her zaman dıze gelemez kı .Okulunu bıtırsın stajına gıtsınArkadaşlar merhaba ben uzak bir şehirde yaşıyorum ailemden, evliyim. Kardeşim dün gece mesaj attı bu evde son gecem uğraşamıyorum diye... Annem ve babam boşanma aşamasında ve bu durum onları yıprattığı gibi 17 yaşında olan henüz ergenliği bitmemiş kardeşimi de yordu. Dün tartışmışlar annemle ve annem kardeşimin erkek arkadaşıyla buluşup staja gitmeyeceğini babama söylemiş babam da bugün tetikte kardeşime staja gideceksin arkadaşlarınla da irtibatı keseceksin demiş. Ben kardeşimi ikna etmeye çalışırken bana gelmesinden ziyade gerçekten evi terkedeceğini ve başka hatalardan uzaklaştırmak adına bir şey söylemedim. Bana gelmesinden yana hiç bir sorun yok ama ailem bu duruma çok kızacak biliyorum şimdi bana haber verme sakın kimseye söyleme beni biraz merak etsinler diyor. Bulunduğu şehirden otobüsle uzaklaştıktan sonra haber vermemi istedi. Sizce ne yapmalıyım annem ve babam çok sinirlenecek ama kardeşimin güvenini kaybetmek istemiyorum bana bunları sır diye anlattı ama ailemin ona da bana da kızacağını biliyorum. Sizce ne yapmalıyım.