BİRAZ DAHA AÇIKLARMISIN
normalde nerde yaşıyodun
kız kardeşin neden ayrı
falan filan...
bizim memleket elazığ ailem orda yaşıyor. kız kardeşim istda üniversite okuyordu.bende ikinci üniversitemi kazandım ve kardeşimle aynı eve çıkalım dedik. pek taraftar değildi fakat taşındık filan. sonradan ablam bize dahil oldu. 3 kişi yaşamaya başladık. sonra kız kardeşim eve geç gelmeye başladı. sizden utanıyorum filan demeye başladı.sizi istemiyorum demeye başladı.arkadaşlarıma selam vermeyin görmeyin tanışmayın filan dedi. daha önce ablamı göndermeye çalışıyordu. hep mutsuzum mutsuzum filan demeleri başladı. oysaki ben zaten çok konuşkan biri deilimdir. sevmemde çünkü ailemen ufak bi konuşmayı büyütür büyütür olay yapar. kavga çıkar. hep dayak yiyen ben olurum. farklı seylerin acısını bana keserlerdi.eskiden beri bu böyle oldu. kardeşim hep sitem etmeye başladı.iyicene yerleştiniz buraya filan demeleri. aile evine döndü burası. köylüsünüzsizden nefret ediyorum filan. arkadaşının olayıda yukarıda yazdığım gibi. hala ağlıyorum durduramıyorum. ablamlarda ayrımcılık yapıyolar. ben eskişehirdeyken ona hediyeler filan almışlar bana gelince ise ben hep onlara bişiler alıyorum. bi yere gittimizde ben ödüyorum hep. nası kardeşlik nası ablalık bu(
bizim memleket elazığ ailem orda yaşıyor. kız kardeşim istda üniversite okuyordu.bende ikinci üniversitemi kazandım ve kardeşimle aynı eve çıkalım dedik. pek taraftar değildi fakat taşındık filan. sonradan ablam bize dahil oldu. 3 kişi yaşamaya başladık. sonra kız kardeşim eve geç gelmeye başladı. sizden utanıyorum filan demeye başladı.sizi istemiyorum demeye başladı.arkadaşlarıma selam vermeyin görmeyin tanışmayın filan dedi. daha önce ablamı göndermeye çalışıyordu. hep mutsuzum mutsuzum filan demeleri başladı. oysaki ben zaten çok konuşkan biri deilimdir. sevmemde çünkü ailemen ufak bi konuşmayı büyütür büyütür olay yapar. kavga çıkar. hep dayak yiyen ben olurum. farklı seylerin acısını bana keserlerdi.eskiden beri bu böyle oldu. kardeşim hep sitem etmeye başladı.iyicene yerleştiniz buraya filan demeleri. aile evine döndü burası. köylüsünüzsizden nefret ediyorum filan. arkadaşının olayıda yukarıda yazdığım gibi. hala ağlıyorum durduramıyorum. ablamlarda ayrımcılık yapıyolar. ben eskişehirdeyken ona hediyeler filan almışlar bana gelince ise ben hep onlara bişiler alıyorum. bi yere gittimizde ben ödüyorum hep. nası kardeşlik nası ablalık bu(
kardeşinin yaşı kaç merak ettim?
Eğer 20den küçükse, büyük ihtimalle ergenlik psikolojisi dediğimiz şey yüzünden bu davranışları.
Ya da 20 den büyük, üniversite ortamı onu değiştirmiş olabilir.
peki ya diğer ablanız nasıl memnunmu yoksa sizinle aynı düşüncedemi?
peki bu durumu ailenize açsanız
ayrı eve çıkma imkanınız yokmu şöyle yanlız bırakında biraz burnu sürtsün kızımızın
annem babam yaş itibariyle geçkin insanlar ve bu duruma çok içerlerler. ben zaten ayrılmayı düşünüyorum.hani kardeşim filan diye idare ediyim dedim ama hep benden gidiyo. herşey bana zarar oluyo. psikolojimden gidcek diye kaygılanıyorum. hangi kardeş kardeşi kovar ya anlamıyorum. sizin kardeşlerinizde yapıyormu böyle yoksa ben mi fazla alınganım?
valla benim ablam eşiyle tartıştım diye senelerce benle konuşmadı
kızkardeşim ise kim ona daha fazla harçlık verirse onunla iyi
anem desen ailede kayırıp sevmediği sürekli ayırım yaptıgı tek kızı benim
banamı soruyorsun...
ne saftırık kardeşın varmışşş..çok saçmalamış..
Üniversiteye gidiyor ama adam olamamış kardeşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?