kardeşim evden kovmak için her yolu deniyor.

bende kızkadeşinin özgürlüğü kısıtlandığı rahatı bozulduğu için sizi istemediğini düşünüyorum.bence bu durumu gerekirse anne babanla paylaş hiç de evden ayrılma rahatını bozma bırak ne derse desin siz iki abla başında durun kızkardeşinizin

aile evi olmayacakmışta ne evi olmalıymış ?
sizi köylü diye beğenmeyen aynı ana babadan doğmamışmı ?
sizde beraber gitmeyin aldıklarını ödemeyin...
evdede yabancı gibi olun konuşmayın kendi keyfinize bakın..

bu durumu hemen kullanır aileme bunu yazmış der ve kendini haklı çıkarır. beni düşünen nerde olur sence. faceten sildim sonra acıdım eklim dedim eklemedi sordum istemiyorm filan dedi gülerek. bende geri çektim.

psikologa gittim bana aksine çok güzel uğraşlarım olduğunu söyledi.ailem konusunu takmamı söyledi. yeterli anlatamadım mı diye düşündüm bir an. alınganlık yapma dedi herşey için ama gel gelelim ki kardeş durumları bunun alınganlık yapılmamasıgerekn durumu nerde onu algılayamadım. duygusal bir anımdayım hep böyle durumlarda yalnız hissediyorum. ne gariplikse:S ruh sağlığım yıprandı evet hemde nasıl. evde otuduğum zaman bazen 2-3 gün evde olurum hemen yazar kafasında psikolojisi bozuk. psikolojin bozulmuş.

ya bana hep senden rahatsızım diyor. ilk dönem ablama diyordu şimdi ise bana ne saçmalık anlamadım. bana ne zaman gidceksin eşyalarını topladın mı dio hep.

saygı kalmamışbizde galiba. o durumu ne yazık ki yitirmiş kardeşim. sanıyor ki arkadaşları yardımcı olacak.ama öyle bir an geliyorki arkadaşlar bile insana en büyük kazığı bile atabiliyorlar. aile abla kavramından önemli hiçbirşey kalmıyor geriye...

Kusura bakma ama kardeşin çok cinmiş bahane sana söyledikleri rahatı bozuldu şimdi o yüzden böyle davranıyor araştır altından neler çıkar.

bilmiyorum canım o kadarını arastırmam da asla sonuçta kendi hayatı. o bana yapıyo ediyo ama yarın öbürgün kardeş hakkıda çıkar.

hepimiz aynı anne babanın çocuklarıyız ben ailemi ne atarım ne birşey sonuçta ben kendi başımın çaresine hep baktım. trafik kazası geçirdiğimde kimse yine yoktu yanımda.... ben hep güçlüydüm zaten ama o kardeşim çok hata yapıyor. be sert çıkarsam bu durumu aleyhime kullanmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…