10 saat bile masada bile oturabilen çocuk muDersleri sabote etmeyip uslu uslu otursa sıkıntı olmayacak ama sanki kontrol edemiyor kendini. Bilgisayar oyunu olunca 10 saat bile masada oturabilen çocuk sınıfta yerinde durmuyormuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 saat bile masada bile oturabilen çocuk muDersleri sabote etmeyip uslu uslu otursa sıkıntı olmayacak ama sanki kontrol edemiyor kendini. Bilgisayar oyunu olunca 10 saat bile masada oturabilen çocuk sınıfta yerinde durmuyormuş
cocuk psikiyatriye goturun, bir de belki test yaptirabilirsiniz, orada zekasi dikkat eksikligi vs tespit edilebilirValla öğretmenler bu kadar şikayetçiyken yetişebilir inşallah özgüveni kırılmadan
Okul rehberliği ile bir görüşeceğiz sanırım.
Uzman olarak çocuk psikiyatriye mi götürmeliyiz sizce? Pedagog mu oluyor yoksa
Yani biraz mübalağa ettim ama saatlerce kafasını kaldırmadan bilgisayar oyunu oynayabiliyor. Bu yaz biraz abarttı da10 saat bile masada bile oturabilen çocuk mu![]()
Iyi de olsa şimdi mi cikardı ortaya bu?Hiperaktivite dikkat eksikliği mi var acaba diye düşündük, çocuk yerinde durmaz oldu birden bire. Bir de öğretmenlerin sürekli kötü şeyler söylemesi bizi üzdü açıkçası
Yoksa kimseye bir kötülüğü yok aslında
Tüm.sinifi rahatsız etmesinden kasıt dersleri sabote edip diğer arkadaşlarının da öğrenmesine engel olması, en azından ben böyle anladimİstemeyen çocuklara "dövme" yapmamış, sadece kendi arkadaşlarını karalamış istekleri üzerine
Arkadaş problemi duymadık ama tüm öğretmenleri şikayetçi
Okuldaki diğer çocuklar istediği için çizim yapıp 1 2 tl ye satıyormuş, halbuki harçlığı falan var.Tüm.sinifi rahatsız etmesinden kasıt dersleri sabote edip diğer arkadaşlarının da öğrenmesine engel olması, en azından ben böyle anladim
Ergen psikologuna götürün, çocuğun belki de farklı konularda yeteneği var , bizim eğitim sisteminde herkesi tek tip görür sistem ve arada kaynar gider yetenekli çocuklar, destekle anlayabilirsiniz işin aslını ve ona göre yonlendirirsiniz
Terazi burcuay kesin ikizler burcu etkisi var![]()
Öğretmeninden çok çekiniyodu, sınıflarında da çok başarılı ve poh pohlanan başka çocuklar vardı.ilkokul öğretmeni disiplinli olduğu için kardeşin ya içinde tuttu, kendi gibi davranamadı, kendini özgür hissetmedi şu anda da böyle bir patlama yaşıyor. veya ilkokulda da böyleydi ama öğretmen bişey demedi, size çaktırmadı. kardeşinle konuşmayı denedin mi? ne diyor?
Matematik, geometri ve resim cok iyiyse, çok iyi bir mimar olur. Endüstriyel Tasarımcı olur. Grafiker olur. Bence harika bir kardeşiniz varYa bu konuda ne yapıcaz, nasıl bir eğitim iyi olur cidden bilmiyoruz
Bir tek resim öğretmeninden güzel şeyler duyduk, güzel sanatlara gitmeyi düşünür mü dedi öğretmeni. Resim öğretmenin dediğine göre resim dersi ödevlerini de hiç yapıyormuş, öğretmeni çizimler nerede deyince orada bir şeyler çizmiş hemen.
Bu konuda yetenekli farkındayız, ama onu bile ödev olunca yapmıyo çocuk
Bu arada matematik ve geometrisi de çok iyi
Matematik, Türkçe, Yabancı Dil ve Resim dersinde çok başarılı olan ayrıca çok sosyal, yaptığı resimleri şimdiden birkac liraya satan, küçük girişimci dunya tatlisi bir cocugu psikayriste götüreceksiniz öyle mi?Okuldaki diğer çocuklar istediği için çizim yapıp 1 2 tl ye satıyormuş, halbuki harçlığı falan var.Ona bir şey demedik ama resim öğretmeni güzel sanatları düşünür müsünüz diye sorunca, bizimkiler bu durumdan pek memnun olmadılar, onlara göre böyle şeylerden sadece hobi olur. Bu arada matematiği, geometrisi ve türkçesi de çok iyi ama fen dersi kötü. Dil öğrenmeye de yetenekli. Ama biraz tembel ve Yaramaz bir çocuk işte. Bi uzmana gösterelim diyeceğim anneme.
Ya ben iyi diyorum, matematiği çok hızlı öğreniyor çalışınca, notları da iyi bu derslerde ama öğretmenlerinden pek bir takdir bir güzel bi çift söz duyamadık, veli toplantısında ne kadar yerinde durmadığı ne kadar çok konuştuğunu vs söylendi. Bir kız arkadaşıyla birbirlerini gaza getirip kuduruyorlarmış.Matematik, Türkçe, Yabancı Dil ve Resim dersinde çok başarılı olan ayrıca çok sosyal, yaptığı resimleri şimdiden birkac liraya satan, küçük girişimci dunya tatlisi bir cocugu psikayriste götüreceksiniz öyle mi?![]()
Ya ben acaba dikkat eksikliği ve hiperaktivite mi var acaba diye düşündüm. Belki şimdi dersler ona kolay geliyor da ortaya çıkmıyor ama acaba ileride sıkıntı yaşar mıyız diye. Bir potansiyeli var ama kullanamaz diye korkuyorum benn. Çünkü çocuk çalışmıyor. Sadece seviyosa ilgisini çekiyorsa öğreniyor.Matematik, Türkçe, Yabancı Dil ve Resim dersinde çok başarılı olan ayrıca çok sosyal, yaptığı resimleri şimdiden birkac liraya satan, küçük girişimci dunya tatlisi bir cocugu psikayriste götüreceksiniz öyle mi?![]()