Canı gönülden tesekkür ederim, su kadarını söyleyim çok kötü bi evliliğim olmuştu memur olduğum için hiç bi şekilde boyun egmedim ayakta güçlü durdum her zaman, küçük bir memlekette yasyr ailem, bende yeteneklerini geliştirecek şeylere yönelsin istedim hep ama yaşadığımız yerde maalesef öyle imkanlar hiç yoktu, kendini yine geliştirsin yine başka alanlara yönelsin ama bunları sadece üni kazanarak yapabiliriz başka bi şehirde anlatmak istediğim bu aslında, başkalarına kalsa evlensin felan derdinde,Onlar bana babamın emaneti elimden gelen herşeyi hatta en iyisini yapmak istiyorum, yarın bir gün evlense eşiyle sorun yaşasa arıyacagı bir babası yok o yüzden kendi ayakları üzerinden kendisi duracak ben her zaman arkasındayım ama kız çocuklarının ne olurda olsun elinden bir mesleği olmasından yanayım , açıkçası evlelnemsinden yana da değilim kendi kazansın kendi harcasın gezsin bizim yapamadıgımız içimizde ukte kalan her şeyi yapsın istiyorum , evliliği kurtuluş olarak düşünsğn istemiyorum, inşaallah elinde mesleği olur