• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim icin

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
29
Iyi aksamlar arkadaslar benimkisi dert degil cok sukur sizden dua etmenizi istiyorum. Kiz kardesim yarin teog sinavina girecek bu sene cok yoruldu dersane okul ve okul kursuna gidiyor sinava gircem diye hic bos durmadi Allahimm emeklerini bosa ckarmasin insallah cumlenin evladina zihin acikligi versin. Sizden isteğim kardesim icin dua eder misiniz sinavi basarili gecsin hakkinda hayirlisi olsun insallah smdiden Allah razi olsun :KK200::nazar:

Iyi aksamlar arkadaslar benimkisi dert degil cok sukur sizden dua etmenizi istiyorum. Kiz kardesim yarin teog sinavina girecek bu sene cok yoruldu dersane okul ve okul kursuna gidiyor sinava gircem diye hic bos durmadi Allahimm emeklerini bosa ckarmasin insallah cumlenin evladina zihin acikligi versin. Sizden isteğim kardesim icin dua eder misiniz sinavi basarili gecsin hakkinda hayirlisi olsun insallah smdiden Allah razi olsun :KK200::nazar:
Allah yardımcısı olsun:) ederiz tabi dua:)

Ben öğrenciyken ki hala öyleyim de , neyse. En sinir olduğum dua emeğinin karşılığını versin idi. Ya sen basarili ol diye dua etsene ne karıştırıyorsun emeği diye çok sinir olurdum öyle diyenlere :KK48:

Başarılar kardesinize inşallah güzel bir puan alır ve dilediği okula girer Allah yardımcısı olsun

Back
X