Kardeşim kayıp

Kalimeeero

Göktürk ♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
2.052
3.512
133
33
Merhaba yine ben.. erkek kardesime cumartesiden beri ulasamiyoruz. O gunden beri telefonu kapali, arkadaslarina kaldigi yere is yerine vs hep sorduk herkes 1 haftadir gormedik diyorlar.. kendisi memur karabükte.. polise kayip ilani verdim oturdum bekliyorum ne yapabilirim baska? Telefon sinyalinden vs bulma olayi nasil işliyor acaba?? Kendisi cok efendi, temiz sessiz sakin bir cocuktur. Lutfen bana akil verin kuzum için cok endiseliyiz....

Kaç yaşında acaba? En son nerede görülmüş? Çok üzüldüm. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Siz neden şüpheleniyorsunuz bir de kaç yaşında? Çalıştığına göre büyük biri.

Müge Anlı'ya gidin diyeceğim ben de. Kardeşinizin arkadaşlarını bulun, onlar biliyordur belki... Ergenlikte yakın arkadaşlarına her şeyi anlatırlar malum.

Daha önce gitmiş miydi? Kaç yaşında?

Ay Allah esirgesin. Kız arkadaşı var mıydı, ya da husumete girdiği birileri?

Karabükte memur diyorsunuz siz nerdesiniz gidip evine baktınız değil mi

Kaç yaşında acaba? En son nerede görülmüş? Çok üzüldüm. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Siz neden şüpheleniyorsunuz bir de kaç yaşında? Çalıştığına göre büyük biri.
23 yasinda.. 4 aydir devlet memuru. Safranboluluyuz kendi memleketimizde calisiyordu. Ben istanbulda anne tarafim aydinda.. safranboluda,calistigi yerde baba tarafim var ama gorusmuyorduk pek.. kardesim bir donem yurtta kaldi, tum arkadaslarina vs sorduk nerdeyse..hepsi hep 1 haftadan uzun sure oldu gorusmeyeli diyorlar... pansiyonda kaliyordu, bavulalrini almis dedi pansiyon sahibi.. ama tam 6. Gun oldu,telefonu kapali

Ay Allah esirgesin. Kız arkadaşı var mıydı, ya da husumete girdiği birileri?

Karabükte memur diyorsunuz siz nerdesiniz gidip evine baktınız değil mi
Kiz arkadasi var yillardir bi barisik bi ayri.. kizi ekledim faceden kabul etmedi mesaj attim daha gormemis..

Ah ya çok üzüldüm inşallah bir an önce haber verir iletişime geçersiniz arkadaşlar müge anlı demiş haklılar medya yolu ile çözülmeyecek bisey yok ya bu ülkede.. medyaya yansımadan hiçbirşeyi ciddiye aldıklarını da sanmıyorum.. :(
Annem muge anliya mesaj olarak atmis fotograflarini vs ama gormemisler. Ben de attim en azindan ismini anons etseler, basina bisey gelmediyse ortaya cikar cunku ince ruhlu, sakin bir cocuk.. psikolojik olarak iyi durumda degil tabi :( yurtta kaldigi donem cok dokunmus kardesime.. farkli bir dunyadaydi,felsefe,resim,muzik.. hep bunlardaydi

23 yasinda.. 4 aydir devlet memuru. Safranboluluyuz kendi memleketimizde calisiyordu. Ben istanbulda anne tarafim aydinda.. safranboluda,calistigi yerde baba tarafim var ama gorusmuyorduk pek.. kardesim bir donem yurtta kaldi, tum arkadaslarina vs sorduk nerdeyse..hepsi hep 1 haftadan uzun sure oldu gorusmeyeli diyorlar... pansiyonda kaliyordu, bavulalrini almis dedi pansiyon sahibi.. ama tam 6. Gun oldu,telefonu kapali
Bavullarını almışsa ben korkmazdım. Bilerek bir yerlere gitmiş demekki. Yurt dışı falan olabilir mi?

2
Müge Anlı'ya gidin diyeceğim ben de. Kardeşinizin arkadaşlarını bulun, onlar biliyordur belki... Ergenlikte yakın arkadaşlarına her şeyi anlatırlar malum.

Daha önce gitmiş miydi? Kaç yaşında?
23 yasinda.. tum tanidigimiz arkadaslarina sorduk.. onlara rica etrik baska ortak arkadaslari varsa sorsunlar diye.. ama yok :(

bu kayıp vakalarında konu medyaya yansıyınca emniyet güçleri daha ciddi çalışmalar yürütüyor sanırım. umarım en yakın zamanda bulursunuz kardeşinizi

Bavullarını almışsa ben korkmazdım. Bilerek bir yerlere gitmiş demekki. Yurt dışı falan olabilir mi?
Yok,yurt disi olaylarina girecek bir karakteri yok..kebdi halinde sessiz sakin bir cocuk.. aşirı duygusal.. sokakta kalsa kalir,yardim istemez :(

Kiz arkadasi var yillardir bi barisik bi ayri.. kizi ekledim faceden kabul etmedi mesaj attim daha gormemis..
Çok az çaba gösteriyorsunuz. Yıllardır görüştüğü kozon adı soyadı şehiri olulu çalışıyorsa yeri bellidir gidin yapışın yakasına ne biliyorsa anlatsın. Size snlatsmadığını ona anlatmıştır mutlaka bişeyler biliyordur.

Kaldığı pansiyonun kayıtlarını inceletin.

Yok mu ensesi kalın bir tanıdığınız gerek ricayla gerek zorla tanıdığı herkese ulaşmaya çalışın

Burada konu açmanız çok garip geldi bana. Allah esirgesin kardeşinizi. Umalım da sadece kafa dinliyor olsun

Back
X